Asior Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 wszyscy pamiętamy :( A najbardziej Ulka :( Nie chce iść do schronu w weekend :( I płacze mi do telefonu :( Niewiem jak mam ją pocieszyć :( Quote
zuzlikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Asior']wszyscy pamiętamy :( A najbardziej Ulka :( Nie chce iść do schronu w weekend :( I płacze mi do telefonu :( Niewiem jak mam ją pocieszyć :( Nie pocieszaj...popłacz razem z nią...ja też to robię:-( To musi przeboleć, a im bardziej było blisko serca nasze Gonziątko,tym bardziej musi przeboleć,a łzy ból z serca wypłukują!:-( Wypłukują ból,ale zostawiają pamięć o pięknych i radosnych chwilach z Gonzikiem!Z czasem zostaną już tylko one! Dziś jednak jeszcze za szybko...dziś i ja jeszcze :-(:-(:-( Quote
Asior Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 zuzliku, dzwoniłam, ale nie odbierasz :( Quote
zuzlikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Asior napisał(a):zuzliku, dzwoniłam, ale nie odbierasz :( Dopiero co wróciłam z psiurami,a fon się ładuje...dzwoń...jestem! Quote
Laima Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Strasznie mi przykro....... Szkoda, że nie udało mu się pomóc. Choć tyle, że zaznał przyjaźni i oddania, choć na naszą, ludzką miarę. Quote
coronaaj Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :placz:Laima napisał(a):Strasznie mi przykro....... Szkoda, że nie udało mu się pomóc. Choć tyle, że zaznał przyjaźni i oddania, choć na naszą, ludzką miarę. Oj, ja nic nie wiedzialam...ale teraz szczesliwy za TM, :placz::placz: Quote
_ogonek_ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Biedna... Asior, powiedz jej zeby przypomniala sobie te najlepsze chwile jakie przezyla z gonziem... moze to pomoze Quote
coronaaj Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 _ogonek_ napisał(a):Biedna... Asior, powiedz jej zeby przypomniala sobie te najlepsze chwile jakie przezyla z gonziem... moze to pomoze Asiorek bardzo przezywa, kochala tego Gonzalesa, przyzwyczaila sie do niego...padaczkja okropna choroba... Kuzyn ma Jukiego , bialy albinos ale on tez ma padaczke od 2 lat i wszystko jest OK..ataki sa gdzies raz na 7-8 dni....dlaczego tutaj sie nie udalo? Quote
_ogonek_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Gonziu ty zawsze byłeś, i będziesz.... (*) Quote
coronaaj Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 zuzlikowa napisał(a):GONZIU...zawsze w pamięci i sercu... U mnie tez...:placz::placz: Quote
zuzlikowa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 zuzlikowa napisał(a):GONZIU...zawsze w pamięci i sercu... pamiętam.... Quote
_ogonek_ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Gonziu, olbrzymku.... pamiętamy.... :( Quote
Nadziejka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Gonziku niechaj ci tam bedzie dobrze, biegaj ze swymi braciszkami , na ziemi tyle zla wokol Quote
zuzlikowa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 zuzlikowa napisał(a):gonziu...zawsze w pamięci i sercu... ...zawsze wielkomisiu... Quote
gameta Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 szkoda, że tak mało już zdjęć na wątku zostało :( Quote
coronaaj Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ewa gonzales napisał(a)::candle::candle:Gonziaczku pamietamy Oj pamietamy, pamietamy...odpisze niedlugo...sorry. Quote
Recommended Posts