Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Jeżeli ją damy na Seminaryjska na działkę, to boję się,że przeskoczy bramkę i na tej ruchliwej strasznie ulicy może byc nieszczęście

jak ona wyskoczy i na ta ulice, az stach pomyśleć:placz:
Chyba, ze jest mozliwosc uwiazania jej tam, sama nie wiem:shake:

Posted

Powoli juz tracę nadzieję:-(. Owszem był dzisiaj jeden telefon, ale buda i kojec, zaproponowałam pani tą jasną sunię z ulicy, bo ona jest w tragicznej sytuacji, wyslałam zdjecia, ale nie odpisała:shake:.

Posted

beka napisał(a):
A jaka może byc do dzieci ? mozna ja polecic do domu z małym dzieckiem?

Na ten temat najwięcej wie Erka , ale z tego co słyszałam , ona kocha wszystkich i jest raczej bardzo spolegliwa.:lol:

Posted

erka napisał(a):
Oczywiscie , Mora jak najbardziej nadaje sie do domu z dziecmi:lol:.

potwierdzam jak najbardziej :p
kiedyś na jakimś spacerku, zaczepiła nas pani z dzieckiem, które chciało wymiziać psy, Morka byla z tego faktu baaardzo zadowolona :lol: aż nie chciała odejść,a dziecko..cóż wróciło z całymi mokrymi rękami i buzia :evil_lol:

Posted

Beka, nie sądzę,żeby zmiana imienia cos u pomogła, a jeżeli chodzi o zdjęcia, to poprosze ewelinkę_m, może znajdzie jakies swoje zdjęcia z Morą, sądzę ,że będą odpowiednie:razz::evil_lol:.

Posted

erka napisał(a):
Beka, nie sądzę,żeby zmiana imienia cos u pomogła, a jeżeli chodzi o zdjęcia, to poprosze ewelinkę_m, może znajdzie jakies swoje zdjęcia z Morą, sądzę ,że będą odpowiednie:razz::evil_lol:.

:eviltong: haha, no tak w końcu mam 12, 5 lat :turn-l:
a zdjęć, poszukam, albo sobie zrobimy nowe :p

Posted

Ze zmianą imienia byłoby już ciężko, bo Mora jest taka zdolna że już piękne reaguje na swoje imię:lol: Mogłoby to być coś podobnie brzmiącego.

A ostatnio miałyśmy z niej niezły ubaw:lol: Nawet nie wiecie ile szczęścia daje psu rzucanie mu kuleczek karmy po całym pokoju:evil_lol: Nawet Tasza patrzyła na nią z politowaniem;)