Zofia.Sasza Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Zmysł napisał(a):Cieszę się, że dojechała. Zabieramy się za ogłoszenia No nie było łatwo (awaria kondensatora w szczerym polu), ale się udało. Serdeczne podziękowania dla Państwa ze Starej Warki, którzy pomogli w potrzebie i zawezwanego przez nich Pana Marka, który przybył jak dzielny rycerz z kondensatorem w dłoni:lol: Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zofia&sasza napisał(a):No nie było łatwo (awaria kondensatora w szczerym polu), ale się udało. Serdeczne podziękowania dla Państwa ze Starej Warki, którzy pomogli w potrzebie i zawezwanego przez nich Pana Marka, który przybył jak dzielny rycerz z kondensatorem w dłoni:lol: tak, jak obiecałem, oprócz kosztów DT pokryję koszty benzynu w związku z transportem suni z Krężla do DT. proszę o dane na pw Quote
Zofia.Sasza Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nie będą Ci potrzebne ;) Wpłać 50 PLN na konto Emira z dopiskiem Black Velvet, jeśli możesz. Moja bryczka pali 5,5 na sto, więc na pewno tyle wyszło. Tzn. wyszło pewnie więcej, ale to dlatego, że się kilka razy zgubiłam, a trudno żebyś ponosił koszty mojej głupoty :evil_lol: Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zofia&sasza napisał(a):Nie będą Ci potrzebne ;) Wpłać 50 PLN na konto Emira z dopiskiem Black Velvet, jeśli możesz. Moja bryczka pali 5,5 na sto, więc na pewno tyle wyszło. Tzn. wyszło pewnie więcej, ale to dlatego, że się kilka razy zgubiłam, a trudno żebyś ponosił koszty mojej głupoty :evil_lol: dobra, jutro wpłacę Quote
ARKA Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zofia&sasza napisał(a):Ja w przyszły weekend jednak bym spróbowała. Przynajmniej niektóre można by obfocić. Tylko musiałabym jechać z kimś, bo nie dam rady jednocześnie trzymać piesa i robić zdjęcia. Ja wiem, że to trudne, ale bez fotek to one mają p....ne na amen:placz: :-(tak mają prze.....ale ja sie boje z p.Pawlem rozmawiac i naciskac na ten temat. A jak porzuci psy jak Michal, co zrobimy??? Jesli uwazasz, ze uda Ci sie go przekonac to rozmawiaj, masz nr.tel. Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zofia&sasza napisał(a):Nie będą Ci potrzebne ;) Wpłać 50 PLN na konto Emira z dopiskiem Black Velvet, jeśli możesz. Moja bryczka pali 5,5 na sto, więc na pewno tyle wyszło. Tzn. wyszło pewnie więcej, ale to dlatego, że się kilka razy zgubiłam, a trudno żebyś ponosił koszty mojej głupoty :evil_lol: już wpłacone Quote
ARKA Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To jest maciejowicka Mela w łeczyckim schronisku, juz jest po kastracji, szczepieniach wiec domek by sie przydal... Melunia to bardzo mila i spokojna sunia, sporawa;) Tym bardziej, ze łęczyckie schronisko przyjmie Nadie. Nadia nie moze siedziec w Kręzelu w klatce:-( Quote
ARKA Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zofia&sasza napisał(a):No nie było łatwo (awaria kondensatora w szczerym polu), ale się udało. Serdeczne podziękowania dla Państwa ze Starej Warki, którzy pomogli w potrzebie i zawezwanego przez nich Pana Marka, który przybył jak dzielny rycerz z kondensatorem w dłoni:lol: Zosiu, baaardzo Ci dziekuje. Masz moze tel. do p.Marka, dobrze wiedziec,ze ktos taki jest tam w okolicy.;) Ja tez mam trudnosci aby tam trafic mimo,ze mam dosc dobrą orientacje w terenie ale tam czuje sie kompletnie zagubiona: z lewej jablonie, z prawej jablonie i tylko same jablonie:evil_lol: Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Księżniczka Leja ma swój wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11048479#post11048479 Quote
ARKA Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :multi:schronisko w Zgierzu przyjmie trzy suczki!!DZIEKUJEMY:Rose::Rose::Rose: Lejla jest bardzo podobna do kręzlowskiej Perelki, bardzo. Quote
Odi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 PHU „Remvet” Gorzów Wlkp.:loveu: :Rose:przekazało za moim pośrednictwem dla Pogotowia i Straży dla Zwierząt w Trzciance:loveu: karmę produkcji PROGEO w postaci: 1. Sucha karma dla psów linia Dog Club Elite Cuccioli 1 126,00 kg 2. Sucha karma dla psów linia Dog Club Elite Cuccioli 2 125,00 kg 3. Sucha karma dla psów linia Dog Club Adulti 247,00 kg 4. W proszku karma dla psów linia Progress 60,00 kg 5. Sucha karma dla kotów linia Hilary’s Premium 60,00 kg Łącznie: 618,00 kg Quote
emilia2280 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Odi']PHU „Remvet” Gorzów Wlkp.:loveu: :Rose:przekazało za moim pośrednictwem dla Pogotowia i Straży dla Zwierząt w Trzciance:loveu: karmę produkcji PROGEO w postaci: 1. Sucha karma dla psów linia Dog Club Elite Cuccioli 1 126,00 kg 2. Sucha karma dla psów linia Dog Club Elite Cuccioli 2 125,00 kg 3. Sucha karma dla psów linia Dog Club Adulti 247,00 kg 4. W proszku karma dla psów linia Progress 60,00 kg 5.Sucha karma dla kotów linia Hilary’s Premium 60,00 kg Łącznie: 618,00 kg Odi, dzialasz kobieto ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Saphira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to się dziewczyna nadżwigała. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bachnach Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Odi , ty jestes kobietą ?:Rose: skad Ty jestes ? ja chce taka kolezankę . Quote
ARKA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Bachnach']Odi , ty jestes kobietą ?:Rose: skad Ty jestes ? ja chce taka kolezankę . :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o prosze, juz kolezanke. Odi to niesamowita dziewczyna!! Quote
Bachnach Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Odi .... :cool1: , powiedz jak to sie robi? urok osobisty ? Quote
Zofia.Sasza Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='ARKA'] Ja tez mam trudnosci aby tam trafic mimo,ze mam dosc dobrą orientacje w terenie ale tam czuje sie kompletnie zagubiona: z lewej jablonie, z prawej jablonie i tylko same jablonie:evil_lol: No bo powinno być tak: Z prawej jabłonie, ale z lewej śliwy!!! Quote
ARKA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 W Krężelu jest dokładnie 59 psów suka, ktora ma na swoi sumieniu 5 zagryzionych psow urwala sie z łancucha, na szczescie zadnego psa nie pogryzła.:shake: Nie ma pomyslu co z tą suka zrobic, nie ma zadnego bezpiecznego boksu aby mogla byc sama. teraz jest w domu z pracownikiem, w jednym pokoju ale.... Poza tym kto podejmie sie odpowiedzialnosci aby tą suke wyadoptowac?:shake: Jakie schronisko przyjmie taka suke aby mogla byc sama w boksie, dozywocie, schron?:shake: Suki, ktore juz wykazuja agresje jest przeciwwskazanie do kastracji gdyz kastracja poglebi agresje,u suk! Jak z tak suka z cieczka da sobie opiekun rade jak psy beda do niej ciagnely jak po sznurku, w czasie cieczki? :shake: __________________ Quote
jogi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Suki, ktore juz wykazuja agresje jest przeciwwskazanie do kastracji gdyz kastracja poglebi agresje,u suk! Jak z tak suka z cieczka da sobie opiekun rade jak psy beda do niej ciagnely jak po sznurku, w czasie cieczki? :shake: to prawda, ale w tym wypadku nie ma wyjścia. Widziałam, jak byłam mała taki obraz. suka która miała cieczkę, była na podwórku, a dookoła niej leżało kilka zagryzionych psów. Obraz wstrząsający:shake: Nie wiadomo na jakim tle u tej jest ta agresja, a jeśli dziedziczna?? nie ma co ryzykować Quote
ARKA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jogi napisał(a): Nie wiadomo na jakim tle u tej jest ta agresja, a jeśli dziedziczna?? nie ma co ryzykować Dla mnie ta sunia ma cos w sobie,z wygladu, z tosy, zreszta sa dwie takie suki, pewnie siostry. Quote
jogi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ARKA napisał(a):Dla mnie ta sunia ma cos w sobie,z wygladu, z tosy, zreszta sa dwie takie suki, pewnie siostry. tym bardziej trzeba ją ciachnąć Quote
ARKA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jogi']tym bardziej trzeba ją ciachnąć jak ciachnac jak ona juz wykazuje agresje? Druga nie wykazywala podobno.:roll: Poszukam ich zdjec...Chyba byly na zdjeciu z kaukazka tą co to niby byla szczeniakiem a to dorosla sunia. Jesli kaukazka byla przez te suki zastraszona to jak przezyla Fela to jakis cud... Ich zdjec nie ma..:shake: przypominam plakat Izadory: u sa jeszcze zdjecia sznaucerki!! Quote
jogi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jak jest aż tak agresywna, że zagryza to gorzej być nie może. Sterylka już nic nie zmieni, a tak w cieczce jeszcze gorzej może być. Quote
Zofia.Sasza Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ponawiam pytanie: Czy ktoś pojechałby ze mną w weekend do Krężela obfocić psy? Jak odważny - to moim samochodem, jak mniej - musi mieć swój. Ja sobie z Panem Pracownikiem dam radę :evil_lol: Bez zdjęć te psiaki nie mają szans! Quote
Recommended Posts