Lulka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 niestety pani dyrektor ciagle mowi co innego - raz ze ma 4 suki innym razem ze 3 suki i 1 psa - nie wiem w koncu :shake: najgorsze ze nie wiadomo czy ona sama wie ktore jeszcze oprocz tych 2 sa z Krezla? :roll: szkoda tylko ze osoba ktora je tam zawiozla nie powiedziala tego od razu na poczatku - po co te tajemnice?????? Prawdopodobnie jedna jest wielka i dzika - jest w boksach kwarantanny. Arko - moze zapytaj pania dyrektor czy wpusci Zofie i pozwoli zrobic zdjecia? zeby nie jechala na darmo... Ta sunia, ktorej fote wkleilam ma sterylke, o zadnej drugiej nie wiem. Jak sie rozwiaze zagadka czy ten 4 pies z Krezla to suka czy samiec to bedzie wiadomo....teoretycznie chociaz... Quote
kahoona Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dziś otrzymałam z Prokuratury Rejonowej w Kozienicach postanowienie o uwzględnieniu mojego zażalenia na umorzenie postępowania przeciw Ewie Biedrzyckiej o czyn z art. 35 ustawy o ochronie zwierząt, dotyczącego nielegalnego schroniska w Maciejowicach. Prokurator zgodziła się z moimi argumentami dotyczącymi niewłaściwego i niewystarczającego postępowania dowodowego i postanowiła zlecić dalsze czynności procesowe, uwzględniając wskazówki z mojego odwołania. Nie mogę podać szczegółów, ale jest nadzieja, że doprowadzimy do rozprawy. Trzymajcie kciuki. Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 kahoona, dzieki za tego njusa, tak waznego i oczekiwanego. gratulacje i trzymamy kcuki, a jakże! Quote
blue.berry Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jasne ze bedziemy trzymac. skandalem jest ze postepowanie zostalo umorzone. bo nasuwa sie bezwiednie pytanie CO w tym kraju trzeba zrobic zwierzetom aby postepowania nie byly umarzane. mam nadzieje ze jednak stanie sie zadosc. Quote
mtf zalesie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ................................................ Quote
Odi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nika:loveu:, która przebywała w schronisku gorzowskim została w dn. 22 stycznia 2009 r. wyadoptowana. Dom jej znajduje się w jednej z podgorzowskich wsi. Opiekun przy adopcji informował, iż Sunia będzie mieszkać w budzie mając do dyspozycji ogrodzone podwórko, zaś towarzyszył jej będzie starszy piesek w typie owczarka niemieckiego. Zamierzamy z moim TZ ją odwiedzić, ale aktualnie dzień za dniem ciągle brak możliwości. Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przepraszam za offa.... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/ Quote
magda222 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kto pamięta Aurę (teraz nazywaną Negrą)? I cytat z maila: "Negrusia ma sie bardzo dobrze , wrócilismy tydzień temu z zimowiska w czechach, Negra szalała tam w sniegu jak wariat, strasznie jej sie podobało, nam zreszta tez:-), coraz lepiej juz z nią jest. Jezdzimy cały czas na szkolenia z nia sam instruktor jest w szoku , że w tak krótkim czasie zrobiła takie postepy, umie sie już bawic, gania za sznurkiem jak szalona , zadowolona, w domu wykłada się do góry nogami i usmiecha się jest niesamowita.Teraz zaczeła się strasznie lenic , więc mam co robic, wczoraj wyczesalismy z niej całą reklamówke włosów z niej obłed!!! Ale chyba idzie wiosna skoro tak gubi sierśc, a może wylatują jej tak włosy po przezyciach jakie miała, bo ludzie bardzo często gubią włosy za jakis czas jak przejda duzo stresów. Mam nadzieje że nie bedzie już tak nigdy więcej nic przezywac, specjalnie zabieramy ją wszedzie ze soba , żeby wiedziła że zawsze wróci do domu." Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 od pucyputa do milionera, z obozu zagłady na wczasy w górach... łza sie w oku kręci! Quote
bea_m Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='sleepingbyday']od pucyputa do milionera, z obozu zagłady na wczasy w górach... łza sie w oku kręci![/quote] I o to walczymy. Oby jak najwięcej takich psiaków tak trafiało. Quote
magda222 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A kto pamięta Negrę (teraz nazywaną Debrą)? :evil_lol: I link do jej wątku (dla niezorientowanych): http://www.dogomania.pl/forum/f85/negra-z-krezela-ma-wspanialy-dom-121309/ Quote
Zofia.Sasza Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Aura intensywnie linieje, bo do tej pory przebywała na dworze przecież. Musi mieć b. obfity podszerstek. Myślę, że następne "wylinki" będą mniej obfite :evil_lol: Quote
Ewelina.w38 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a co z psami z poprzednich fot, tych w Krezlu?jakie plany co do nich? czy musza tam zostac?:placz: Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dryndnę do Grześka. Miał je ewakuować. Mam nadzieję, że to zrobił. Quote
Zofia.Sasza Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 O tych samych. Dowiem się. Sorki, ale mam urwanie głowy ostatnio! Quote
Ewelina.w38 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mam nadzieję ze mówimy o tych samych. Chodziło mi o te z fotek w jakiejś stodole z tym wykwintnym menu!!:angryy: One nie powinny tam zostac:shake: Quote
elik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zofia&sasza napisał(a):O tych samych. Dowiem się. Sorki, ale mam urwanie głowy ostatnio! Zosieńko, czy udało Ci sie ustalić co z tymi psiakami się dzieje ? :-( Quote
Zofia.Sasza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Karta mi się skończyła. Nie mam kasy na nową :placz: Po piątku kupię i zadryndam... Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 własnie się zastanawiałam, co z tymi piesami... Quote
Ewelina.w38 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Te zdjecia ostatnie:angryy: no koszmar! oby je stamtąd jak najszybciej wyciągnąc!! Czekamy na wieści Quote
Zofia.Sasza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ARKA napisał(a)::roll: sa tam gdzie byly:shake: Żartujesz? Quote
ARKA Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 sleepingbyday napisał(a):własnie się zastanawiałam, co z tymi piesami... :roll: sa tam gdzie byly:shake: Quote
Ewelina.w38 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Te psy nadal siedza w jakiejs szopie w Krężlu?:crazyeye: A czemu tak? nie ma dla nich miejsca w innych schronach, nie ma kasy na hotelikowanie czy wlasciwie co? Quote
Karmi Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Te psy nadal siedza w jakiejs szopie w Krężlu?:crazyeye: A czemu tak? nie ma dla nich miejsca w innych schronach, nie ma kasy na hotelikowanie czy wlasciwie co? A może poprostu chęci brak żeby im pomóc... :shake: Quote
Recommended Posts