Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszał jest strasznym uciekinierem! Dupcia mu odżyła i tylko patrzy, żeby między nogami chybnąć na ulicę :roll: A jak szybko biega!

Koniecznie trzeba go wykastrować, jemu chodzi o zapachy, bo jak tylko jakiś zapach znajdzie, to się zatrzymuje i można go spokojnie zabrać, nawet cieszy się, że ktoś "nagle" się przy nim pojawił :evil_lol:

Snopikowi nic nie jest, a dzisiaj wzięłam nowe antybiotyki Koszałowi i mu zaraz podam.

Na razie nic nie potrzeba. No, może witaminki dla staruszków, jakby ktoś miał na zbyciu ;)

Posted

Koszał jest strasznym uciekinierem! Dupcia mu odżyła i tylko patrzy, żeby między nogami chybnąć na ulicę :roll: A jak szybko biega!

Koniecznie trzeba go wykastrować, jemu chodzi o zapachy, bo jak tylko jakiś zapach znajdzie, to się zatrzymuje i można go spokojnie zabrać, nawet cieszy się, że ktoś "nagle" się przy nim pojawił :evil_lol:

Snopikowi nic nie jest, a dzisiaj wzięłam nowe antybiotyki Koszałowi i mu zaraz podam.

Na razie nic nie potrzeba. No, może witaminki dla staruszków, jakby ktoś miał na zbyciu ;)

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ulaa, dlaczego do mnie się nie odezwałaś? Chciałam Ci pomóc.

Podaj adres, mam trochę seniorowych witaminek.

Meila z pw odebrałam w środku nocy zaraz przed wyjazdem, a miałam zablokowany tel. i nie wchodziłam już na dogo, bo nie było czasu.

Dziękujemy za witaminki :loveu::multi:

Posted

A ja mam już sprawdzony sposób podawania tabletek, kapsułek itp. Otwieram szeroko paszczę, wpycham jak najgłębiej lekarstwo, zaciskam pyszczek i krótki "dmuch" w nos. Pojawia się natychmiast odruch połykania i po zabawie :evil_lol:, zawsze mi się udaje. Polecam wypróbować. :lol:

Posted

tomcug napisał(a):
A ja mam już sprawdzony sposób podawania tabletek, kapsułek itp. Otwieram szeroko paszczę, wpycham jak najgłębiej lekarstwo, zaciskam pyszczek i krótki "dmuch" w nos. Pojawia się natychmiast odruch połykania i po zabawie :evil_lol:, zawsze mi się udaje. Polecam wypróbować. :lol:

ja robié tak, tylko zamiast dmuchania, wet pokazal mi zeby poglaskac gardlo i pies zaraz przelyka (i sié nie wscieka o dmuchanie :lol: )

Posted

EVA2406 napisał(a):
Nie znałam sposobu z dmuchaniem :evil_lol:.

Ulaa, czy Ty masz również koty, czy tylko szczekadła?

aktualnie: 5 psów, 2 koty i 3 świnki morskie

emilia2280 napisał(a):
ja robié tak, tylko zamiast dmuchania, wet pokazal mi zeby poglaskac gardlo i pies zaraz przelyka (i sié nie wscieka o dmuchanie :lol: )

ja też tak robię właśnie, ale Koszałka chciałam potraktowac bardziej ulgowo ;) jak widac -nie warto go oszczędzac :roll:;)

Posted

Moja Katia to wszystko łyka jak smok, ale Montuś to taki cwaniak, że hej. Choćbym nie wiem, jak zawinęła lekarstwo w najlepszy smakołyk to i tak wyłuska i wypluje. :razz:

Posted

Oczywiscie ze cicho, bo pomaga sie zwierzakom nie tylko przez pisanie postow, :shake: ale w realu, dlatego niecodziennie jest co pisac o danym psie na ktorego watek wchodzicie. Wynika to z braku czasu.