Ulaa Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Przepraszam najmocniej :) Wychodzę z założenia, że jak jest ok to szkoda czasu na klepanie postów ;) Ale cieszę się niezmiernie, że pamiętacie o Koszałciu, bo on będzie potrzebował pomocy już wkrótce. Na razie ubyło mu z 5 lat :multi: Zaprasza do zabawy, czasem nawet potruchta prawie-biegiem, dopomina się o głaskanie i jedzonko. Stał się mentorem Snopika :D Czarny majestat i biały świr. Śmiesznie wyglądają :evil_lol: Naj naj najbardziej ze wszystkiego kocha CZESANIE. Jakie on miny wtedy robi, jak się tą swoją łapinką dopomina, gdzie poskrobać, nastawia miejsca :loveu: No i następna miła wiadomość: dobrze reaguje na antybiotyk :) Wstawię jutro filmik dla zgłodniałego wieści fan-klubu Koszałcia :loveu: to padniecie z zachwytu! Jestem pewna! A potem pogadamy o operacji, bo potrzebuje porad. To ciężka decyzja :-( Quote
Ada-jeje Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zaraz po lbie :mad: juz czlowiek nawet prawdy napisac nie moze :shake: Quote
tomcug Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ulaa napisał(a):Przepraszam najmocniej :) Wychodzę z założenia, że jak jest ok to szkoda czasu na klepanie postów ;) Ale cieszę się niezmiernie, że pamiętacie o Koszałciu, bo on będzie potrzebował pomocy już wkrótce. Na razie ubyło mu z 5 lat :multi: Zaprasza do zabawy, czasem nawet potruchta prawie-biegiem, dopomina się o głaskanie i jedzonko. Stał się mentorem Snopika :D Czarny majestat i biały świr. Śmiesznie wyglądają :evil_lol: Naj naj najbardziej ze wszystkiego kocha CZESANIE. Jakie on miny wtedy robi, jak się tą swoją łapinką dopomina, gdzie poskrobać, nastawia miejsca :loveu: No i następna miła wiadomość: dobrze reaguje na antybiotyk :) Wstawię jutro filmik dla zgłodniałego wieści fan-klubu Koszałcia :loveu: to padniecie z zachwytu! Jestem pewna! A potem pogadamy o operacji, bo potrzebuje porad. To ciężka decyzja :-( Ula, bardzo dziękuję za relację. :loveu: Cieszę się, że Koszałek ma się tak dobrze, z operacją to wiemy, ze jest ryzyko. Finasowo pomogę na pewno. Czekamy na filmik. Quote
Weronikaa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ulaa napisał(a): No i następna miła wiadomość: dobrze reaguje na antybiotyk :) Wstawię jutro filmik dla zgłodniałego wieści fan-klubu Koszałcia :loveu: to padniecie z zachwytu! Jestem pewna! No to super ! Same dobre wieści :multi::loveu: jupi jupiiiii ! :lol: My chcemy filmik, my chcemy filmik :cool3: Quote
Ulaa Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ależ nieaktualny tytuł ma Koszał :D Powinno być: Staruszek Koszałek wpadł w machinę czasu i mu ubyło z 5 lat :eviltong: A oto obiecany filmik. Przepraszam za mój głos. Rano jeszcze mówiłam, teraz już nie. Chyba zapalenie krtani. No ale w sumie Koszałka i pieski chcecie oglądać, więc na moje chrypienie nie będziecie zwracać uwagi :) Niestety filmiki tak wolno się dzisiaj ładują, a są 3 :cool3: że proszę o jeszcze jeden dzień cierpliwości. Rano już będą! Quote
Weronikaa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wybaczymy Ci, wybaczymy :evil_lol: myślę, że dotrwamy do rana w oczekiwaniu :lol: Quote
IKA & SONIA Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 W takim razie oczekujemy filmików z Koszałciem w roli głównej:loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja dzisiaj podniosę Koszałka z samego rana. Quote
Ulaa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 WRESZCIE się udało. Są 3 filmiki. Były 4 ale jeden się skasował, najdłuższy i najfajniejszy, jak Koszałek podskakuje i przebiera łapkami :loveu: Potem już mu się nie chciało. Miłego oglądania i jeszcze raz przepraszam za mój głos i chaos, to był akurat środek jakiegoś choróbska :roll: 1. http://pl.youtube.com/watch?v=xeEe39WsBvU 2. http://pl.youtube.com/watch?v=c09K68n7IJI 3. http://pl.youtube.com/watch?v=IntN4qHya9M :) Quote
j3nny Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: ale cudo z tego Koszałka, domki ustawiać się! Quote
Kam Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 on jest malutki, a na zdjęciach wyglądał na mocnego średniaka, cudny :loveu: Quote
Ulaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kam napisał(a):on jest malutki, a na zdjęciach wyglądał na mocnego średniaka, cudny :loveu: Malutki :loveu: jak się wkomponuje w fotel to go nie widać :p Skończył się antybiotyk. Zrobimy powtórne badania i okaże się, co z tą operacją. Jeśli okaże się konieczna (a mam nadzieję, że może nie, bo Koszałkowi bardzo się poprawiło), to byłabym za tym, by wykonać ją w większej klinice (np w Krakowie), przede wszystkim ze względu na narkozę wziewną. Oczywiście decyzja nie będzie należała do mnie, tylko do osób, które chcą i mogą wspomóc Koszałka. A dzisiaj przy śniadaniu Snopik chciał mu wyjeść z miski i Koszał rzucił się jak lew w obronie żarła :D Zatkało nas, tzn mnie i wszystkie obecne psiaki :eviltong: Quote
j3nny Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ula napisz prosze czy oglaszac Koszalka, czy na razie nie? Wybieram sie na obchod tablic ogloszeniowych i nie wiem, czy czekamy na jego ewentualna operacje, czy juz szukamy domu? a moze nie szukamy?:) Quote
Ulaa Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Dopóki nie jest wyleczony, na razie wstrzymajmy się z szukaniem domu - ale dziękuję :) Nie masz czasem ochoty ogłosić Snopika? :cool3: Quote
Ada-jeje Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 I koniecznie ZABCIE ktora dzis wyladuje w schronie lub zostanie wypuszczona na ulice. :placz: Quote
Weronikaa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nie mogę się napatrzeć na te filmiki ! :loveu: :lol: Jak miło było wreszcie zobaczyć Koszałka i Snopika ! No i znów oblookać gromadkę sunieczek Uli :cool3: Pięknie zgrani są ! Pogratulować :evil_lol: Quote
j3nny Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 a pewnie ze moge, tylko potrzebuje jakiejs garsci danych i zdjecia, chyba ze juz ogloszenia sa gotowe? Quote
hanek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Stronki Żabci i Snopika, ale plakatów jeszcze nie mają: http://proanimals.org/zwierze/75/abcia/ http://proanimals.org/zwierze/69/snopik/ Quote
j3nny Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 przygotuje cos, ale uprzedzam, ze moje zdolnosci artystyczne sa znikome Quote
Recommended Posts