Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak strasznie mi przykro.... :-( :-( Biedny Koszałeczek

• . Jak weszłam dziś po południu na GG (jeszcze o niczym nie wiedziałam) i zobaczyłam opis Uli "Koszałek" i świeczuszka
  • to nogi się pode mną ugięły :-( :shake: Jednak chcę Ci podziękować Ula, za to że z nim byłaś do końca i że tak wspaniale się nim opiekowałaś. On Ci tego nie zapomni. I myślę, że Koszałek wiedział, jak cięzko jest podjac Ci taką decyzję... Teraz mozna byc już pewnym, że Koszalciu jest szczesliwy i nic go nie boli ! Myslę tez, ze on nie chce abysmy sie smucili, szczegolnie Ula. Wiadomo, jest ból, jest poczucie straty przez pare dni/tygodni... I osmiele się powiedziec więcej - sądze, ze Koszalek jest Uli wdzieczny za podjecie takiej decyzji. Dzieki temu oszczedzila mu cierpienia.
    Koszalciu, badz szczesliwy.

Mikadominika1 napisał(a):
    Dzięki Tobie odszedł godnie a nie gdzieś pod krzakiem

To zdanie jest piękne. Nie zapomnij go, Ula !

• Posted

Koszałeczku Ty dobrze wiesz, że na koniec miałeś jednak SWÓJ domek, bardzo kochający domek i znalezłeś tam na koniec bezpieczną przystań.
    Opiekuj się Dziadziu naszymi Maluszkami za TM.... Długo o Tobie nie zapomnimy....

Posted

Ulaa napisał(a):
    nikt mi Cię już nie odbierze, nikt nigdy Cię nie skrzywdzi, nie zawiedzie, nie sprawi Ci bólu i nie przestraszy, nie będziesz popychany, przepędzany ani wyśmiewany.

Ulaa to dokładnie to...
    pięknie to napisałaś. trzymajcie się :(

Posted

koszałku
    [*]
    ulaa,on był u ciebie szczęśliwy,pewnie najszczęśliwszy w swoim życiu,dziękuje ci że mógł poznać miłość człowieczą,dziekuję ci za ostatnie chwile koszałka,że był szczęśliwy ,kochany ,że byłaś przy nim do końca......

• 1 year later...
    Posted

Koszałku, pamiętam o Tobie...
    Odszedłeś pierwszy, niedługo po Tobie Abrunia i Snopiczek...
    Moje kochane aniołeczki...

• tęsknię za Wami tak mocno, każdego dnia brak mi Was :(

Takiego Koszałka zapamiętam na zawsze

i takiego
  • [video=youtube;kkm5Ublw4W4]http://www.youtube.com/watch?v=kkm5Ublw4W4[/video]

Posted

PAmiętam Koszałku....to juz niby taki kawał czasu...a wydarzenie ostatniej Twojej nocy pamietam , jakby były wczoraj...:(:(
    Spij spokojnie Maleńki piesku i czekaj na nas...kiedys na pewno sie spotkamy...

Posted

Widzisz Koszałeczku, Cioteczki pamiętają o Tobie, jesteś prawdziwą Gwiazdeczką...
    Jesteś i będziesz Koszałku...
    A ja dziękuję, że pokazałeś mi jak kochane, wspaniałe i niesamowite są psie staruszki :loveu:

• 4 weeks later...
    • 6 months later...
    • 7 months later...