Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*zaba*'][URL="http://www.youtube.com/watch?v=XJ8Zrek59cA"]YouTube - CIAPUŚ I TOFIK[/URL][/quote]

Żabo, Żabko, Żabeczko ;)

Stokrotne dzięki :Rose:
Ryczałam od pierwszego do ostatniego slajdu :-( - czyli działa ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Działa???
Ja ryczałam od pierwszego do trzeciego...
reszty nie widziałam, tak ryczałam, a potem jeszcze całe wczorajsze popołudnie ryczałam i spać w nocy nie mogłam...
dopiero teraz mogę cokolwiek napisać...
biedne psiaki!
gdzie ci ludzie mają serca???

Posted

[quote name='karolciasz28']Oj chłopaki...:placz: Co to będzie?:shake:[/quote]

może całkiem dobrze będzie.....:razz:
nie ma co panikować, sami w schronie domku nie wysiedzą bo wiecie jak to z podwójnymi adopcjami, a tak jakas szansa dla nich.....:lol:

Posted

Ostatnio dom znalazły dwie sunie razem.
Teraz znowu jest szukany domek dla swóch suczek ale suczki są w hoteliku i mogą spokojnie czekać.
A Tofik i Ciapek nie znalazły nikogo, kto by je chciał pokochać i przygarnąć, eh :-(.

Posted

Chłopaki cały czas maja u mnie allego i wczoraj dostałam wiadomość...to nie oferta domu ale zawsze jakas pomoc
cytuje
"Witam,
przepraszam że obserwuję ,od razu pani powiem że niestety nie mogę adoptować żadnego z tych piesków,ale Tofi tak bardzo przypomina mi mojego dawnego Dżekusia że nie mogę się oprzeć żeby nie napisać i prosić panią o numer konta lub adres.
W miarę możliwosci będę wpłacać drobne kwoty.Jeśli podałaby pani adres chetnie bedę wysyłać paczki z żywnością :)
Jeśli to panią satysfakcjonuje to w taki sposób mogę pomóc.
Pozdrawiam Ula. "