Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyslalam erce pw z propozycja tymczasu w Kielcach dla zupelnie innego psa z dogo..moze moze uda sie ten tymczas "przerobic" na tymczas dla Xantusia

czekam niecierpliwie na wiadomosc i trzymam kciuki
jesli nie xantus to malutka ..tam sa koty w domu wiec xantus bylby idealny!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba juz jutro założę mu ten nowy wątek, bo jakos jestem padnięta.

W przeciwieństwie do Xantusia, który w coraz lepszej formie:lol:.
Jakbyście go dzisiaj zobaczyły, jak śmiesznie podskakiwał, starając sie dorównać tym naszym trzem szalonym sukom:evil_lol:. A jaki uśmiechnięty i szczęśliwy:lol:.
Doszłysmy do wniosku, że dla niego najlepszy byłby domek z ogródkiem, bo on naprawdę jest szczęśliwy, jak może sobie tak pobiegać. A jeżeli mieszkałby w bloku i wychodził na smyczy, to nawet nie można by go było spuścić, bo on nie reaguje na wołanie i leci prosto przed siebie.

Posted

erka napisał(a):
Chyba juz jutro założę mu ten nowy wątek, bo jakos jestem padnięta.

W przeciwieństwie do Xantusia, który w coraz lepszej formie:lol:.
Jakbyście go dzisiaj zobaczyły, jak śmiesznie podskakiwał, starając sie dorównać tym naszym trzem szalonym sukom:evil_lol:. A jaki uśmiechnięty i szczęśliwy:lol:.
Doszłysmy do wniosku, że dla niego najlepszy byłby domek z ogródkiem, bo on naprawdę jest szczęśliwy, jak może sobie tak pobiegać. A jeżeli mieszkałby w bloku i wychodził na smyczy, to nawet nie można by go było spuścić, bo on nie reaguje na wołanie i leci prosto przed siebie.

a jeszcze jakby miał jakieś psie towarzystwo... :loveu:

Posted

Nie tyle psie,co sucze!!:evil_lol: Mimo swoich latek,kobitki działaja na niego odmładzająco!:evil_lol:
To typowe u samców-ludzkich też!:lol:

Posted

saga_86 napisał(a):
Stwiedziłyśmy, że najlepszy byłby dla niego domek z ogródkiem, bardzo dobrze się czuje mogąc sobie pospacerować.Tylko gdzie taki znaleźć?

ech, jakikolwiek, byle kochający.

orpha napisał(a):
jak tylko bede cos wiedziala dam znac , dam rade chyba dopiero w srode :roll: , mamy nalot z NFZ w pracy :angryy: i jest sodoma i gomora.Dzisiaj po pracy musialam jeszcze ze swoimi wilkami pedzic do weta i tak sie spieszylam ze zapomnialam wejsc na poczte wyslac Erce te dokumenty Xancia :oops:.

a NIK już był? nie? to pewnie będzie...:razz:

Posted

ja mysle ze to tak bylo rzucone na wiatr...bez badan hmmm
wizjonerem chyba dr czerwinski nie jest

on jest taki dziarski z tego co piszecie
no jesli chudy to moze byc tez inny powod niekoniecznie ten nowotwor jadra...

czy apetycik dopisuje?

Posted

to jest niemożliwe!

to jakaś kolejna bzdura wymyslona przez tamtych ludzi...

jakis kolejny majacy na celu uwiarygodnienie zawału argument
cos w tym rodzaju

Posted

skonczyłam 15 minutowa rozmowe z panem dr Czerwieckim , na szczescie prowadza ewidencje komputerowa z opisem psow i nazwiskami wlascicieli , pan wyczytał mi wszytskie psy ktore byly tego dnia , Xantusia wsród nich nie bylo , pan doktor rowniez nie przypomina sobie zeby mial tak dramatyczny przypadek jak Xantus i ze napewno jego personel ani on sam nie szukali zadnego psa tym bardziej ze w czwartki maja sporo operacji :cool1:. W tym punkcie p.B. tez skłamała , tylko nie bardzo wiem w jakim celu ??????????????????????????????

Posted

hm, czyli to nie choroba byla powodem tego, ze pani zmienila zdanie i nie chciala juz Xantusia, tylko stalo sie to wczesniej... nie spodobal sie?
przeciez jest cudowny!
nie rozumiem :shake::shake:

Posted

[quote name='orpha']skonczyłam 15 minutowa rozmowe z panem dr Czerwieckim , na szczescie prowadza ewidencje komputerowa z opisem psow i nazwiskami wlascicieli , pan wyczytał mi wszytskie psy ktore byly tego dnia , Xantusia wsród nich nie bylo , pan doktor rowniez nie przypomina sobie zeby mial tak dramatyczny przypadek jak Xantus i ze napewno jego personel ani on sam nie szukali zadnego psa tym bardziej ze w czwartki maja sporo operacji :cool1:. W tym punkcie p.B. tez skłamała , tylko nie bardzo wiem w jakim celu ??????????????????????????????

mimo, że spodziewam sie juz po tej sprawie WSZYSTKIEGO
to i tak szczeka mi opadała na sama ziemie pod biurko.... :-o

normalnie #@&^%#*&$# :angryy:

po co? po co tak zmyślać jak dzieci?
przecież to wszystko jest do sprawdzenia...

niesamowite...

cały plan z zawałem został szczegółowo dopracowany
informacja o leku - że bierze lek na serce (po co komu to w smsie...)
informacja, ze niby Xant jest chory smiertelnie, ze niby ta pani sie tak przejmuje... ze az ja serce boli
rzekoma brawurowa ucieczka Xanta...

smsy wieczorem, ze jeszcze szukaja, ze juz nie szukaja
(patrzcie, musiala sobie nastawic jakis budzik/przypomnienie w komorce normalnie z info - napisac do wolontariuszki, ze mnie boli serce i ze Xanta nie znalazłam)

po prostu ŻENADA

[SIZE=2] a my sie przejmowalismy
jakies mapy placu Hallera sa na pierwszej...
przecież nawet tam Xanta nie bylo... :angryy:

Posted

ale kurde przeciez mogla zadzwonic do erki czy chocby do mnie i powiedziec ze ona jednak go nie chce , bo cos tam. Pojechałabym i zabrala psine i obyloby sie bez takiej wojny nerwów

Posted

wyglądał inaczej w realu niż na zdjęciu? nie słucha, co się do niej mówi, nie czyta ze zrozumieniem? wstydziła się przyznać, w wyniku dodając wam więcej nerwów i pracy, niż byłoby tego przy przyznaniu, ze to pomyłka? brak odwagi cywilnej? brak szacunku dla innego człowieka, jego czasu i pracy? ucieczka przed odpowiedzialnością? konsekwencjami? głupi żart???
mam nadzieję, ze ona to czyta i że zrozumie, jak NIE należy robić. może taka nauczka coś da na przyszłość. może nie zdawałą sobie sprawy, jaki to proces, adopcja, transport, szukanie psa po mieście? pewnie, ze wszyscy byli by źli, jakby przyznała, ze to jednak nie jej typ. ale teraz to wszyscy są wściekli. zwłaszcza ci, co latali po nocy wciekawej okolicy i siali komórki gdzie popadnie:diabloti:.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
wyglądał inaczej w realu niż na zdjęciu? nie słucha, co się do niej mówi, nie czyta ze zrozumieniem? wstydziła się przyznać, w wyniku dodając wam więcej nerwów i pracy, niż byłoby tego przy przyznaniu, ze to pomyłka? brak odwagi cywilnej? brak szacunku dla innego człowieka, jego czasu i pracy? ucieczka przed odpowiedzialnością? konsekwencjami? głupi żart???

dokładnie wszystko to razem

ale z wiadomości, ze Xantowi 3mce życia zostały to przegięła ostro...
przecież akurat w to uwierzyliśmy wszyscy...

sory, ale czy ona myslala, ze psa, któremu zostały tylko 3mce się nie szuka.....????? :razz:
bo co? nie warto? :-o

Posted

orpha napisał(a):
aaaa ojej :diabloti::diabloti: zrobiłam cos głupiego :evil_lol::evil_lol: ale tak mnie korciło
:diabloti::evil_lol:

...mow co :cool1::D