Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Właśnie Ci napisałam PW... Dzwoniłam jeszcze do dziewczyn, będą wjeżdżać od strony Otwocka. Tak czy siak najpierw jadą do weta więc nawet jakby jechały przez Janki to i tak by nic to nie dało. Mają jeden samochód - będą myśleć co i jak. Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 DT "szybkie" w Warszawie i okolicach. Auraa - 3 szczeniaki Erazm - 2 szczeniaki Dorcia44 - 2 szczeniaki - brak możliwości transportowych Lothia - 2 szczeniaki agata-air - 2 szczeniaczki - szczeniaki będą zawiezione joannaw - 2 szczeniaki - umówiony z Lavinią odbiór na kosiarzy. Quote
Gacusiowa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Viris napisał(a):DT "szybkie" w Warszawie i okolicach. Auraa - 3 szczeniaki Erazm - 2 szczeniaki Dorcia44 - 2 szczeniaki - brak możliwości transportowych Lothia - 2 szczeniaki agata-air - 2 szczeniaczki - szczeniaki będą zawiezione joannaw - 2 szczeniaki - umówiony z Lavinią odbiór na kosiarzy. :crazyeye:rozmnożyły się :eviltong: Quote
lothia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Viris i niech Lavinia weźmie pod uwagę to że Perka miała dzisiaj problemy żołądkowe , na razie jest spokój[ale wolę uprzedzić wcześniej że był taki problem]i końcówka remontu,bo jest mocny nieład artystyczny, choc pokój dzieciaków wydaje mi sie bezpieczny dla maluchów,mogą co najwyżej pod łóżko wejść[zaraz pudła z zabawkami tam pozamykam] i będę po nie nurkować,kurcze strasznie się denerwuje tymi maluszkami. Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dorcia włochy ja ursus to obok siebie. a joannaw gdzie będzie odwoziła szczeniaka? Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 lothia napisał(a):Viris i niech Lavinia weźmie pod uwagę to że Perka miała dzisiaj problemy żołądkowe , na razie jest spokój[ale wolę uprzedzić wcześniej że był taki problem]i końcówka remontu,bo jest mocny nieład artystyczny, choc pokój dzieciaków wydaje mi sie bezpieczny dla maluchów,mogą co najwyżej pod łóżko wejść[zaraz pudła z zabawkami tam pozamykam] i będę po nie nurkować,kurcze strasznie się denerwuje tymi maluszkami. Dałam znać o wszystkim co mi pisałaś. Co do rozmnożenia się szczeniąt - piszę ile kto może zabrać a nie ile zabierze. Quote
lothia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dzięki,może jestem nieco przewrażliwiona ale dla mnie to niecodzienna sytuacja i strasznie się stresuję ,wole w tej kwestii polegac na bardziej doświadczonych w razie gdyby pasowało podrzucic któregoś w okolice Ostródy - zabiorę Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Lothia, strach jest bardzo złym doradcą. 3mam kciuki za Twoje pozbieranie się w kupkę i to z całego serca, naprawdę!!! :loveu: Quote
wanda szostek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Świetnie, że wszystko się udało. Szkoda tych co pozostały. Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 netti1 napisał(a):no własnie,co z tamtymi bidulami będzie:( Też cholera (wybaczcie) o tym myślę. Jedne miały farta inne zostały w paszczy szaleństwa.:-( Quote
lothia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Majga dzięki jak dziewczyny stwierdza że nadaję sie na dt krótki mam nadzieję że będzie ok,mam wystawowa klatkę materiałową ale nie bardzo widzę trzymanie maluchów cały dzień,dlatego staram sie w tym bałaganie znaleźć dla nich kącik bezpieczny z ludźmi ,muszą się troszkę socjalizować, mam jescze takie pytanie,czy można z nimi juz wychodzic na dwór?jak nie tez nie ma problemu,moja córka uczy się siusiać na nocnik ale nie zawsze pamięta , więc jestesmy przystosowani do sikania na podłogę,postaram się je pouczyć do siusiania na podkłady higieniczne coby przyszły domek miał łatwiej jestem udupiona,tz dzwonił że jeszcze siedzi w pracy,także nie dam rady podjechac do weta po maluchy;moge odebrać Marymoncka,Kasprowicza,Żeromskiego ew. jutro rano gdzieś po nie podjechać [od jutra tz ma urlop,więc bezproblemu] Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 czy dziewczyny już dojechały? cisza informacyjna się zrobiła. Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tez czekam i czeka i niecierpliwie sie w pracy :) Quote
dorcia44 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 żarełko kupiłam strasznie mi było wziąśc pedigri :oops:troche lepsze też kupiłam ;),ryż z kurakiem gotuje ,czekam baaaardzo niecierpliwie. Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No do mnie też nie dzwonią. Dziewczyny są w lecznicy, padają na pyszczki... Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dorcia dopiero teraz doczytalam ze masz w domu jeszcze maltanczyka i chyba jeszcze cos :) i teraz jeszcze kluseczki :) jestes "wielka" :):):):):) pewnie gdybym mieszkala blizej warszawy i miala warunki pewnie skonczylo by sie lkuskami na DT a poznije na DS :D:D:D Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Auraa i Dorcia44 - szykujcie się na maluchy - lavinia prosiła o gotowość. Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 :):):) uu napiecie rosnie :) Viris Ty wiesz wiecej i nie piszesz nie dobra ;P Quote
dorcia44 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mam malunią Maltusia z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107826 mam 3 pekiny i yorka:p i koty i kocie tymczasy..;) i prawie dorosłego syna i męża ,niestety jednego ,a do przynoszenia wypłaty dwóch chociaż by sie przydało :evil_lol: jestem gotowa aż się cała trzęse...:oops: Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Sprawa z Domem Stalym u mnie wyglada nastepujaca jestem po rozmowie z TZ :):):) w niedziele odbieramy klucze do mieszkanie i zaczynamy remont :) bardzo chetnie adoptujemy szczeniaka tylko ze mogla bym go odebrac dopiero po wakacjach :(:(:(jak bedziemy gotowi na przeprowadzke, i bardzo bysmy chcieli zeby byl to chlopczyk :):):) Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 inez wstyd sie przyznac ale mnie tez :D:D:D:D Quote
Recommended Posts