Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oki dzięki wielkie, wiem że dziewczyny umierają ze zmęczenia ( pamiętam męczące akcje transportowo adopcyjne gdzie łamałam klucze w zamku do domu bo ze zmęczenia nie czułam że pęka... ). Nie wypytuję ich bo nie chcę jeszcze bardziej dobijać. Nawet nie wiem sama czy jutro się szykować na transport czy nie :shake: Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Netti na razie nie wystawię bazarków - dopiero zjadłam śniadanie tyle miałam dzisiaj na głowie:shake: Quote
Inez de Villaro Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ale jak na razie wszystko ok i pod kontrolą? Quote
Betbet Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 wpadlam z pracy i lot na dogomanie patrzec co z maluchami...kazdy ma swoje paranoje, nam sie koty pochorowały, już w izolatce, w innym miejscu, zeby w razie czego nie z maluchem., że gdyby jednak bardzo trzeba było to jakoś tam daleko, ale czekamy... Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Z tego co mówiła Lavinia - będzie niezła aromaterapia...... Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 nie mam szamponu dla szczeniaków :-o. Przez noc wytrzymamy. Quote
dorcia44 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja mam :p zaraz będą,krzykacze zamknełam w drugim pokoju ...tylko Maltusia grasuje kociaki podgryzająć...:diabloti: Quote
Gacusiowa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dorciaaaa... a wrzucisz jakieś fotki jak już u Ciebie będą? <ikonka patrząca sarnimi oczętami w niemej prośbie> Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 czekamy jak na narodziny hehe :) chodz w pewsnym sensie szczeniaczki dostaly 2 zycie :):):):) Quote
dorcia44 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja mam :p zaraz będą,krzykacze zamknełam w drugim pokoju ...tylko Maltusia grasuje kociaki podgryzająć...:diabloti: przyjechały ,cudne kluchy :loveu: Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 viris zaszalałas z bazarkami :):):) jutro jak znajde chwilke przed praca tez cos powystawiam :) Quote
Gacusiowa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 AAAaaAAAAaaaAAAAAAaaaaaa to był nic nie wnoszący do tematu okrzyk zachwytu... ale nie mogłam się, kurna, powstrzymac :oops: Quote
dorcia44 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 są niesamowite ......już mnie wylizały ,straszą koty ...bawią się ,ganiają zero stresu Quote
Gacusiowa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Gacusiowa napisał(a):AAAaaAAAAaaaAAAAAAaaaaaa to był nic nie wnoszący do tematu okrzyk zachwytu... ale nie mogłam się, kurna, powstrzymac :oops: oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooo hehe nie ja jedna :eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Quote
Gacusiowa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ale sępów czekało na wieści co chwilkę odświeżając wątek :diabloti: Quote
Recommended Posts