Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 To wpisałam na wątku suczek : Słuchajcie dzwoniła Dorota - u faceta zostają : 4 sunie cockerki po 100 zł, dwie starsze dwie młodsze 1 piesek - miał być po 350 jest w promocji po 200 zł - 4 miesięczny suczka york i suczka mops po 600 pies york - bez jajek ( chyba byłby za darmo ). Jak coś można by było "zarezerwować" i jakoś ratować. Dziewczynom nie starczyło kasy na wykup wszystkich. lavinia dzwoniła - jest nasza 12!! Są jeszcze u faceta więc nie mogła zbyt dużo mówić. Zadzwoni jak wyjadą. Ważna informacja dla DT w Warszawie - jeśli możecie zaopatrzyć się w suchą karmę Pedigree dla szczeniaków to bardzo prosimy - one to jadły. Niestety musimy stopniowo zmienić im jedzonko na lepsze. Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ULKA12 napisał(a):Dobrze, że już po wszystkim Malce bezpieczne, co ogromnie mnie cieszy ale ta reszta....eh.... Quote
joannaw Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Czy wiadomo już ile jest DT w Warszawie?, czy będzie potrzebna moja pomoc? Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 DT "szybkie" w Warszawie i okolicach. Auraa - 3 szczeniaki Erazm - 2 szczeniaki Dorcia44 - 2 szczeniaki Lothia - 2 szczeniaki agata-air - 2 szczeniaczki joannaw - 1 szczeniak Tak wygląda sprawa DT na terenie Warszawy, jak zadzwonią dziewczyny że już wracają podam im te dane i one zdecydują co i jak. Jak tylko będę wiedziała - to poinformuję każdy DT o kolejnym kroku. Zaraz postaram się dowiedzieć bo dwie kwestie mam do omówienie wzwiązku z tymi DT. Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 joannaw napisał(a):Czy wiadomo już ile jest DT w Warszawie?, czy będzie potrzebna moja pomoc? Lavinia mówi że tak, jeśli możesz dać DT nawet krótki to chętnie skorzystamy z Twojej pomocy. Jeden ze szczeniaczków jest "charczący", nie wiadomo czy to podniebienie czy co. Reszta ponoć piękna. Szczeniaki szczepione, dziewczyny zapomniały książeczek - właśnie po nie wracają. Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dobra za około 3 godziny dziewczyny będą w Warszawie z maluchami. Jeśli któryś DT ( z tych Warszawskich ) może odebrać maluchy dla siebie - to dziewczyny jadą najpierw do Wila-Vetu - ul. Kosiarzy 37. Czy ktoś ma możliwość podjechania po "swoich" tymczasowiczy? Kto nie ma możliwości - proszę podać adres gdzie dostarczyć szczeniory - telefony do wszystkich mam ale lavinia prosiła też o adresy. Pozdrawiam. Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wrzucajcie wobec tego na PW Viris adresy lub kto ma kom. do Lavini, dzwońcie. Quote
xmartix Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 a jak cos to swoj kom Lavinia podala iles tam stron wczesniej Quote
joannaw Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Będę w Warszawie około godz. 20, mogę wtedy gdzieś podjechać po szczeniaczka lub 2. Jeżeli dziewczyny przyjadą wczesniej proszę o telefon. Quote
dorcia44 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja mieszkam we Włochach...poszukam transportu ,ale nie wiem czy znajde,zaczynam dzwonic.. Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jak nie macie transportu to się je jakoś porozwozi. Może nie dzwońcie za bardzo do lavinii - bo jak z Nią rozmawiałam to ze 3 razy drogę pomyliła...:lol: Quote
demi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 super:multi: tylko reszty szkoda:-( ja już wszystkie swoje dane podałam;) Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 super wiadomosc :):):)az sie wzruszylam ze szczescia ze maluchy bezpieczne :):):):) szkoda ze mam tak daleko do warszawy :(:( Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja nie wiem czy adres podałam ale chyba tak:razz: Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 z której strony dziewczyny będą jechały do warszawy? od Janek czy jakąś inną trasą? Quote
lothia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 szkoda że bezjajecznego nie dało się zabrać,szybko domek by znalazł,ale super że maluszki już jadą gdyby Lavinia jechała do Łomianek przez Marymoncką to byłoby super,bo to rzut beretem ode mnie Quote
joannaw Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ja mogę podjechać, ale proszę wcześniej o telefon, bo do 19 będę w Raszynie, poza tym nie wiem gdzie jest ulica Kosiarzy. Quote
dorcia44 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 jeżeli od Janek byłby rzut beretem od Włoch....niestety nic nie załatwiłam....żadnej podwózki... Quote
ewajanka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Myślę że od Janek nie będą jechały, bo to nie ta strona. Raczej od Mińska lub Gory Kalwarii.:roll: Quote
Recommended Posts