Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gameta - w razie potrzeby nawet 2 szczeniaczki, DT wakacyjny - Gdynia

Gacusiowa - 1 szczeniaczek: „(…) chętnie dam DT, a może nawet DS jednej dziewczynce" - jaki wobec tego, nie wiem, czy DS, czy DT

Dorcia44 - brak podania ilości, dotyczy DT

Agata-air - w razie konieczności nawet 4 szczeniaczki DT(oczywiście bez przegięcia ilością) tel 793685044- ma dowóz od razu po akcji

Demi - 2 szczeniaczki DT - Wrocław

Xmartix - 1 szczeniaczek od 12.07 DT Wrocław

Netti1 -1 szczeniaczek DT - Łódź

Auraa - 1 szczeniaczek DT - Warszawa

Jenis - w razie potrzeby 4 szczeniaczki DT Pniewy (ale równie dobrze możliwość odbioru w Poznaniu)

Viris - 2 szczeniaczki DS 608339230- Jeden obecnie pod Opolem drugi okolice Poznania

Betbet - 1 szczeniaczek DT Świnoujście

Jagienka42 - DT, jak to określiła Jagienka w PW każdą ilość, byle suczki i nie muszą to być buldożki, jeśli oczywiście uda się wyciągnąć i inne szczeniaki Kraków tel.604 349 001

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaa Lavinia - sprawdźcie czy szczeniory słyszą, szczególnie te białe. Miejmy nadzieję że wszystkie będą zdrowe, ale jakby coś (tfu tfu) to zawsze negocjacja ceny wchodzi w grę.

Posted

Gameta - w razie potrzeby nawet 2 szczeniaczki, DT wakacyjny - Gdynia

Wola -
DS u znajomej - chłopczyk - Trójmiasto

Gacusiowa - 1 szczeniaczek: „(…) chętnie dam DT, a może nawet DS jednej dziewczynce - czarno biała - jaki wobec tego, nie wiem, czy DS, czy DT- Odbiór w Poznaniu.

Agata-air - w razie konieczności nawet 4 szczeniaczki DT(oczywiście bez przegięcia ilością) - 1 chłopczyk jak najbardziej biały, tel 793685044- ma dowóz od razu po akcji

Xmartix - 1 szczeniaczek od 12.07 DT(wcześniej może być u demi) Wrocław

Netti1 -1 szczeniaczek DT- ciemna suczka - Łódź

Jenis - w razie potrzeby 4 szczeniaczki DT- 13 będzie w Warszawie. Pniewy (ale równie dobrze możliwość odbioru w Poznaniu)

Viris - 2 szczeniaczki DS 608339230, sunia jak najciemniejsza, piesek łaciaty- Jeden obecnie pod Opolem drugi okolice Poznania

Jagienka42 - DT, jak to określiła Jagienka w PW każdą ilość, byle suczki i nie muszą to być buldożki, jeśli oczywiście uda się wyciągnąć i inne szczeniaki Kraków tel.604 349 001

POMOC W TRANSPORCIE

danka1234 - Słupsk - 20 gr za kilometr.
Viris - Ostrowiec Św - 30 zł za 100 kilometrów.

Posted

Viris, "mojego" szczeniora na DT bierze Demi a ja od niej dopiero 12.07, wiec nie wiem jak to zaznaczysz, ze Demi bierze 3 albo ze xmartix 1 szczenior, (do 12.07 u Demi, potem u xmartix)??

Posted

No właśnie to staram się uzupełniać.

Demi - czy możesz wziąć dwa szczeniory i trzeciego dla xmatrix, czy jednego i drugiego dla xmatrix?

Posted

pozwole sobei odpowiedziec na to, gdyz Demi teraz nie ma w domu, pojechala z sunia ktora ma na DT do weta, bo powstala sprawa ktora trzeba wyjasnic natychmiast
Demi oferowala Dt dla 2 szczeniorow, ja dla 1 = 3 szczeniorki (w tym 1 bedzie u mnie od 12 lipca - wczesniej nei moge dac Dt niestety) Wrocław

ale mysle ze tez Demi powinna sie wypowiedziec ostatecznie, ale jak juz zalatwi sprawe z Maximą, napisze jej smsa

Posted

[quote name='Viris']Gameta - w razie potrzeby nawet 2 szczeniaczki, DT wakacyjny - Gdynia

Gacusiowa - 1 szczeniaczek - lubuskie, odbiór w Poznaniu

Agata-air - w razie konieczności nawet 4 szczeniaczki DT(oczywiście bez przegięcia ilością) tel 793685044- ma dowóz od razu po akcji

Xmartix - 1 szczeniaczek od 12.07 DT Wrocław

Netti1 -1 szczeniaczek DT - Łódź

Jenis - w razie potrzeby 4 szczeniaczki DT Pniewy (ale równie dobrze możliwość odbioru w Poznaniu)

Viris - 2 szczeniaczki DS 608339230- Jeden obecnie pod Opolem drugi okolice Poznania

Uaktualnione.

Posted

Majqa nie szkodzi, ale ja czytam post po poście i skrupulatnie wszystko uzupełniam łącznie z preferencjami. Więc może Ty potrzymaj kciuki za akcję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gameta - w razie potrzeby nawet 2 szczeniaczki, DT wakacyjny - Gdynia - brak transportu

Wola -
DS u znajomej - chłopczyk - Gdynia - transport w okolicy ( do 60 km )- warunek dogadanie z ludźmi szczegółów, Wola nie chce być pośrednikiem ;>

Gacusiowa - 1 szczeniaczek: „(…) chętnie dam DT, a może nawet DS jednej dziewczynce - czarno biała - z miotu majowego to z plamką nad ogonkiem jeśli jest dziewczynką to super - jaki wobec tego, nie wiem, czy DS, czy DT- Odbiór w Poznaniu( Transport w miarę możliwy ).

Dorcia44 - możliwy DT - ale dużo obowiązków na głowie.
" Może jeśli nie będzie takiej konieczności, nie obciążajmy jej dodatkowo?"-Gacusiowa ;>

Agata-air - w razie konieczności nawet 4 szczeniaczki DT(oczywiście bez przegięcia ilością) - 1 chłopczyk jak najbardziej biały na DS?, tel 793685044- ma dowóz od razu po akcji

Xmartix - 1 szczeniaczek od 12.07 DT(wcześniej może być u demi) Wrocław

Netti1 -1 szczeniaczek DT- ciemna suczka - Łódź

Auraa - 1 szczeniaczek DT ( przetrzymanie przed podróżą)- Warszawa

Jenis - w razie potrzeby nawet 4 szczeniaczki DT, najlepiej suczki, być może jedna zostanie na DS- 13 będzie w Warszawie. Pniewy (ale równie dobrze możliwość odbioru w Poznaniu)

Viris - 2 szczeniaczki DS 608339230, sunia jak najciemniejsza, piesek łaciaty- Jeden obecnie pod Opolem drugi okolice Poznania

Jagienka42 - DT, jak to określiła Jagienka w PW każdą ilość, byle suczki i nie muszą to być buldożki, jeśli oczywiście uda się wyciągnąć i inne szczeniaki Kraków tel.604 349 001- brak transportu

Pysia - DS - chłopczyk- Zawiercie - pojadą po pieska.

Lothia - krótki, przejściowy DT w Warszawie - do soboty, dla 2 maluchów.

POMOC W TRANSPORCIE

danka1234 - Słupsk - 20 gr za kilometr.
Viris - Ostrowiec Św - 30 zł za 100 kilometrów.

Posted

Witam
Widze ze troche szczeniorków jedzie do Poznania,może będzie jakiś transport,ja cały czas szukam kogoś. W niedziele będe w Koszalinie jak by to coś pomogło.Pozdrawiam

Posted

jenis napisał(a):
Witam
Widze ze troche szczeniorków jedzie do Poznania,może będzie jakiś transport,ja cały czas szukam kogoś. W niedziele będe w Koszalinie jak by to coś pomogło.Pozdrawiam

To czy jedzie jeszcze nie wiadomo,właśnie staramy się to ogarnąć. Wydaje mi się że są na razie 3 takie "mocne" punkty. Wrocław, Poznań i Gdynia.

Posted

jenis napisał(a):
Witam

do czego szukasz kogos, bo nie zrozumialam postu

Posted

tak sobie mysle o trasie, sorki ze wyreczam kogos i sie rządze, ale jestem tak spięta tą akcją ze o niczym innym nie myśle...
trasa od Ciebie Viris: Ostrowiec-Warszawa-Łódź-Poznań-Wrocław-Opole-Zawiercie-Kraków-Ostrowiec :razz:

a ta druga chętna osoba do transportu "zrobilaby" Pomorze?

pod warunkiem ze wszyscy beda placic za transport, ale to chyba jest jasne, czy nie? bo nie znam sie na zwyczajach