Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 az sie posty pomieszaly na dogo :D:D albo to tak tylko u mnie hehehe Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr :loveu::loveu::loveu::loveu: Posty się mieszają adekwatnie do podniety na wątku hyhyhy :D A tak na serio dogo wisi na 2 serwerach i co jakiś czas one się rozdzielają i zegary wskazują inną godzinę - dlatego posty się mieszają ). Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 To nie psy!!! To zjawiska!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 posty pomieszały się z powodu przeciążonej linii buldoziej... mam nadzieję że dziewczyny wyśpią sie dziś....chociaz szanse raczej małe :( Quote
joaaa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 o mamuniu! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Inez de Villaro Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 pisząc "dziewczynay" mam oczywiście na myśli ciotki bulwowe!:) Quote
gameta Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dorcia44 napisał(a):są niesamowite ......już mnie wylizały ,straszą koty ...bawią się ,ganiają zero stresu Są niesamowite :-)) Quote
Pysia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dorcia44 napisał(a):są niesamowite ......już mnie wylizały ,straszą koty ...bawią się ,ganiają zero stresu One są piękne :loveu::loveu::loveu: Dorotka z Zawiercia dzwoniła? Bo nic nie wiem :oops: Właśnie z pracy wróciłam. Wiem, że rozmawiała juz, ale miała ponownie - wieczorkiem. Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Najfajniejszy okres w życiu młodej bulwy - moja Klara : Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/2594/s5004167yf6.jpg Safi tez sie cieszy :):):) Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pysia napisał(a):One są piękne :loveu::loveu::loveu: Dorotka z Zawiercia dzwoniła? Bo nic nie wiem :oops: Właśnie z pracy wróciłam. Wiem, że rozmawiała juz, ale miała ponownie - wieczorkiem.Lavinia jeszcze w "trasie" szczerze wątpie żeby miała siły na rozmowy.. może jutro. Tak czy siak szczylki są w DT w wawie i okolicy - i na razie jutro na pewno nigdzie nie pojadą! Quote
Sielka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Klara Virisi jest obłędna, miałam okazję się z nią spotkać... pies robi furore w naszym towarzystwie :) A te dwie kluseczki niczego sobie! Przeslodziachne ;p Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Wiesz Sielka - Klara jak na bulwę przystało to "baba z jajami". Przepije niejednego, jara pety jak stara :diabloti::diabloti::diabloti: Tylko mnie nie zlinczujcie, razem z Klarą ograniczamy palenie ;> Quote
Betbet Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 kluchy super jak wszystkie kluchy:) Viris mam taki sam dywan, pierwszy rzut oka na zdjecie i az sie wystraszyłam, że robione u mnie;) Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Aha mała prośba dla DT - raz wpuszczona do łóżka w nocy bulwa, pamięta to zajście latami. Pozwólmy żeby do DS decydowały czy śpią ze swoimi piesiami w wyrku.... Ja się nie oparłam temu diabełkowi... ah te bączki prosto w nos na pobudkę... ah to zrzucanie za dużej pańci z łóżeczka....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 uciekam do wyrka :) pol dnia na dogo w pracy prawie nic nie zrobilam a jutro pewnie bedzie do samo :D Dobranoc :) Quote
Viris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Betbet napisał(a):kluchy super jak wszystkie kluchy:) Viris mam taki sam dywan, pierwszy rzut oka na zdjecie i az sie wystraszyłam, że robione u mnie;)A ja już tego dywanu nie mam:evil_lol: Jak się Klara wprowadziła to wyprowadziliśmy dywan do piwnicy, potem zmieniliśmy pokój, a potem ja zmieniłam miejsce zamieszkania zabierając Klaryskę ze sobą :lol: Quote
auraa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 moje już tez wreszcie przyjechały! mam dwóch chłopców:lol: Są bardzo zmęczeni i zestresowani. Tulą sie do siebie na posłanku. Jeden śpi brzuszkiem w górze, Juz byli przytulani i wycałowani przez delegację powitalną:lol: Quote
Sielka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Viris napisał(a):Wiesz Sielka - Klara jak na bulwę przystało to "baba z jajami". Przepije niejednego, jara pety jak stara :diabloti::diabloti::diabloti: Niedaleko padło jabłko od jabłoni :cool3::cool3::diabloti: Quote
Pysia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 auraa napisał(a):moje już tez wreszcie przyjechały! mam dwóch chłopców:lol: Są bardzo zmęczeni i zestresowani. Tulą sie do siebie na posłanku. Jeden śpi brzuszkiem w górze, Juz byli przytulani i wycałowani przez delegację powitalną:lol: Footki!! Prosimy .... Quote
Recommended Posts