Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mrrrrrrrrrrrrrrrrrr :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posty się mieszają adekwatnie do podniety na wątku hyhyhy :D

A tak na serio dogo wisi na 2 serwerach i co jakiś czas one się rozdzielają i zegary wskazują inną godzinę - dlatego posty się mieszają ).

Posted

dorcia44 napisał(a):
są niesamowite ......już mnie wylizały ,straszą koty ...bawią się ,ganiają zero stresu

One są piękne :loveu::loveu::loveu:
Dorotka z Zawiercia dzwoniła? Bo nic nie wiem :oops: Właśnie z pracy wróciłam. Wiem, że rozmawiała juz, ale miała ponownie - wieczorkiem.

Posted

Pysia napisał(a):
One są piękne :loveu::loveu::loveu:
Dorotka z Zawiercia dzwoniła? Bo nic nie wiem :oops: Właśnie z pracy wróciłam. Wiem, że rozmawiała juz, ale miała ponownie - wieczorkiem.
Lavinia jeszcze w "trasie" szczerze wątpie żeby miała siły na rozmowy.. może jutro.

Tak czy siak szczylki są w DT w wawie i okolicy - i na razie jutro na pewno nigdzie nie pojadą!

Posted

Klara Virisi jest obłędna, miałam okazję się z nią spotkać... pies robi furore w naszym towarzystwie :) A te dwie kluseczki niczego sobie! Przeslodziachne ;p

Posted

Wiesz Sielka - Klara jak na bulwę przystało to "baba z jajami". Przepije niejednego, jara pety jak stara :diabloti::diabloti::diabloti:

Tylko mnie nie zlinczujcie, razem z Klarą ograniczamy palenie ;>

Posted

Aha mała prośba dla DT - raz wpuszczona do łóżka w nocy bulwa, pamięta to zajście latami. Pozwólmy żeby do DS decydowały czy śpią ze swoimi piesiami w wyrku.... Ja się nie oparłam temu diabełkowi... ah te bączki prosto w nos na pobudkę... ah to zrzucanie za dużej pańci z łóżeczka....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Betbet napisał(a):
kluchy super jak wszystkie kluchy:)
Viris mam taki sam dywan, pierwszy rzut oka na zdjecie i az sie wystraszyłam, że robione u mnie;)
A ja już tego dywanu nie mam:evil_lol: Jak się Klara wprowadziła to wyprowadziliśmy dywan do piwnicy, potem zmieniliśmy pokój, a potem ja zmieniłam miejsce zamieszkania zabierając Klaryskę ze sobą :lol:

Posted

moje już tez wreszcie przyjechały! mam dwóch chłopców:lol: Są bardzo zmęczeni i zestresowani. Tulą sie do siebie na posłanku. Jeden śpi brzuszkiem w górze, Juz byli przytulani i wycałowani przez delegację powitalną:lol:

Posted

Viris napisał(a):
Wiesz Sielka - Klara jak na bulwę przystało to "baba z jajami". Przepije niejednego, jara pety jak stara :diabloti::diabloti::diabloti:

Niedaleko padło jabłko od jabłoni :cool3::cool3::diabloti:

Posted

auraa napisał(a):
moje już tez wreszcie przyjechały! mam dwóch chłopców:lol: Są bardzo zmęczeni i zestresowani. Tulą sie do siebie na posłanku. Jeden śpi brzuszkiem w górze, Juz byli przytulani i wycałowani przez delegację powitalną:lol:

Footki!! Prosimy ....