rozi Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='mtf zalesie']dzwonilam do przytuliska i dowiedzialam sie ze jest zawiadomiona tv i gazety i jutro wieczorem bedzie wiadomo kiedy beda w zwiazku z tym nie wiadomo czy beda mieli czas na zajmowanie sie wycieczka,przyjechac mozna,tyle ze w najgorszym razie bedziemy musialy szukac drogi do nowej wsi same ,bo ja znam tylko do przytuliska krezel.tv i gazety podobno zawiadomil pan grzegorz.[/quote] A, no to super. Sprawa będzie nagłośniona, więcej ludzi pomoże, a i kobita się będzie starala, żeby wszystko było jak należy. To ja w takim razie nie jadę, zadzwonię tylko, czy jakaś pomoc potrzebna. Quote
Weronia Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Weronia']Kasia [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/7482/kpiel1jpgmalewc2.jpg[/IMG] [IMG]http://img187.imageshack.us/img187/2310/kpiek2malevz8.jpg[/IMG] Largo- Czesio- tak na niego mówi Madzia [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/2427/kpiel3maleqo6.jpg[/IMG] Kasia [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/4759/kapiel7malevn4.jpg[/IMG] Margo [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/1593/kapiel6maleii5.jpg[/IMG] W rzeczywistości wyglądają o wiele... chudziej. Widocznie na zdjęciach dobrze wychodzą.[/quote] ...................... Quote
Charly Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 O Boze!!! Taki jak ta chudzinka czarna na zdjeciu w wannie był moj krzyczkowy. Dokladnie taki. W rzeczywistosci. Ale tu piszą, ze one na tych zdjeciach DOBRZE wygladaja, ze sa JESZCZE chudsze???? o moj Boże..moj boze..co za koszmar.. Quote
Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Charly']o moj Boże..moj boze..co za koszmar..[/quote] W pełnym tego słowa znaczeniu :shake: Quote
Isadora7 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Padam już na pyszczydełko. Jak wstanę to wstawię je na allegro i dodam w tytule info o nowych fotkach. Quote
Pogódka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nie wiem co napisac straszny widok, nie wiem jak psinka przezyła jak w rzeczywiśtości jest jeszcze chudsza, oby miała wolę walki jak do tej pory!!! tu się kłania prokurator!!! Quote
black_cat Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Biedaczki, bede trzymac kciuki i zagladac, postaram sie pomoc jak moge :( Quote
Nicol Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='ARKA']Tu nie oklaski chodzi-wiesz? Jak chcesz klaskac idz do teatru. TU O BOBRO zwierząt chodzi! Pies, byl u Biedrzyckiej rok? Zarty sobie robisz?I napisalam juz-mam sie powtorzyc? Mleko sie rozlało i.......pan Grzegorz i psy, ktore uratował potrzebuja POMOCY, DOMÓW, bezpieczne miejsca dla tych psow sa potrzebne.[/quote] Nie wiem jaka jest prawda, a to co piszecie przeraża mnie. Chociaż jakby powiązać fakty to powoli zaczyna mi się wszystko układać w całość. I żartów sobie nie stroje, mój pies zanim stał sie mój był podobno u Biedrzyciej rok, z małymi przerwami na pierwszą nieudaną adopcje. Warunków panujących w przytulisku nie widziałam bo byliśmy tam wieczorem, gdy było juz ciemno, moge powiedziec jedynie w jakim stanie był mój pies. Nie chce juz zaśmiecac Weroni wątku, ale pozwole sobie zamieścic dwa zdjęcia robione w tym przytulisku przez koleżanke. [IMG]http://img391.imageshack.us/img391/2298/smuki1so0.jpg[/IMG] [IMG]http://img359.imageshack.us/img359/6789/smukigl1.jpg[/IMG] Quote
xxxx52 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 do przytulisk nalezy przychodzic ,zeby wszystko za dnia oczami rejestrowac,wchodzic gdzie jest zabronione,gdyz dopiero tam mozemy odkryc tragedie. Pieski zabrane do DT szybciutko przybiora na wadze i w dobrych rekach stana sie cudowne i zdrowe!Mozna zarezerwowac duzo postow w dziale metamorfozy.Niestety rekonwalescencja zawsze pare tygodni potrwa. Quote
ARKA Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Miala w przytulisku psy rasowe-czesc z tatuazami ZK, czesc bez(urodzone zapewe tam). Byly to psy wlasciela tej dzialki, ktory poszedł siedziec. [B]Podobno[/B] psow sie zrzekl...Jesli masz od niej suke z tatu a nie masz kopii zrzeczenia to mozesz pozniej miec problemy. Wlasciel ma prawo rządac zwrotu do 2-3 lata(jakby mu ktos ukradl). Quote
mar.gajko Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja nie mogę doczytać. Gdzie są te psy. Czy u p. Grzegorza czy dalej u tej kobiety. Na stronei p. Grzegorza nie ma żadncyh aktulaności (ostanie uaktualnienie z grudnia 2007). Czy są jakieś zdjęcia innych psów, niż te trzy u Weroni? Quote
majqa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='mar.gajko']Ja nie mogę doczytać. Gdzie są te psy. Czy u p. Grzegorza czy dalej u tej kobiety. [B]U tej kobiety.[/B] Na stronei p. Grzegorza nie ma żadncyh aktulaności (ostanie uaktualnienie z grudnia 2007). [B]Sądziłam, że w ogłoszeniu podaję pewniaka więc zgodnie z sugestią podałam i link do strony Pana Grzegorza. Jak ktoś kliknie to się zdziwi. Mam nadzieję jednak, że Pan Grzegorz uaktualni stronę. [/B]Czy są jakieś zdjęcia innych psów, niż te trzy u Weroni?[/quote] Na ten moment chyba są tylko te zdjęcia. Quote
rozi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Poker']wpłacę chociaż 30 zł[/quote] To jedna z najrozsądniejszych wypowiedzi w tym wątku (: Quote
Joannka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zdjęcia będą na stronie, proszę o troszkę cierpliwości, Grzegorz ledwo się wyrabia- właśnie wraca z kolejnych interwencji a jeszcze ma swoją pracę, to człowiek- orkiestra (prowadzi 45 spraw sądowych o znęcanie się nad zwierzętami w całej Polsce). Prosimy o DT dla psiaków!!!!!!!!! Bardzo chcemy zabrac je od tej kobiety ale nie mamy gdzie je umiesic :-( Prosimy, pomozcie! Gdyby tak każda organizacja wzięła choc jednego psiaka- wszystkie są raczej małe lub średniej wielkości. Jak tylko zdjęcia będą na naszej stronie- poinformuje o tym na forum. Trzy psiaki wziely zaprzyjaznione z nami wolontariuszki z poznanskiego Toz-u, Weronia- jeszcze raz wielkie dzięki!:loveu: Quote
Charly Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 o tym Baska tez juz pisala troche wyzej. ale jakos to umknelo w tlumie.. Quote
emilia2280 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 No wlasnie, Basia tez juz zaproponowala wziécie po chociaz jednym, dwa psy. Organizacje z tego wátku (nie wymieniam z imienia, wszyscy znamy)- jakie jest Wasze stanowisko co do tej propozycji? Czy wezmiecie chociaz po jednym psie? Apelujecie o DT do ludzi, zaswieccie przykladem a inni pójdá za Wami. Quote
Tosia2 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Niestety przypuszczam, że bez zdjęć psiaków nie zgłosza się DT... Ludzie są wzrokowcami.... :-( Rozparcelowanie zwierzaków po ludziach byłoby wymarzonym wyjściem i to pomijając wszelkie przypuszczenia dotyczące P.Biedrzyckiej... Po prostu nie da się ukryć, że pod indywidualną, troskliwą opieką każdy z tych biedaków znacznie szybciej dojdzie do formy, nie tylko fizycznie ale i przede wszystkim psychicznie... Te zwierzęta przypuszczalnie nigdy nie opuszczały swojej posesji, nie znają ulicy, gwaru itd, dlatego potrzebują przygotowania do adopcji....no a przede wszystkim na te chwilę ciepła i czułości..... Quote
Isadora7 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [B]Umiesciłam zdjęcia z kąpieli w allegro, zaznaczyłam to tez w tytule. Jeżeli potrzeba jakiś zmian, "dopisków" itd to prosze o info. Najlepiej na priva bo moge przegapić na forum.[/B] [FONT=Verdana][SIZE=4][B][COLOR=#FF16D0][SIZE=5][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]Oto świeżutkie zdjęcia psiaczków, które sa w Domku Tymczasowym [SIZE=3]aktualizacja 23 maj 2008, godzina 12.40 [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=369322030[/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zgłosiła się do mnie dogomaniaczka chętna przekazać fanty na bazarek dla tych "zamorków". Podam szczegóły jak już dogram temat :cool1: [/SIZE][/FONT] Quote
majqa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Poker']to wpłacać pieniądze?[/quote] Napewno i jak sądzę, na te drugie dane. [B][SIZE=3]Weroniu!!![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Popraw pierwszy post, usuń TOZ Poznań, a wstaw właściwe dane do wpłat, jeśli na nich stanęło.[/SIZE][/B] Quote
Poker Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 aukcja na allegro została usinięta przez pracownika allegro :angryy::mad::diabloti: Quote
Recommended Posts