Masza4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :cool3: Hura że sunia ma to już za sobą, teraz jeszcze tytlko podróż do nowego domku!!! :multi: Za dużo było tego na raz buniu, prawda? Sterylka to niby nie tak poważny zabieg, ale jednak jakaś dodatkowa ingerencja jest... Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Najważniejsze, ze zaufali buni i nie poszli do innego weta jej uśpić, bo o to sie martwiłam najbardziej. UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Zostawiamy jej ogłoszenia czy wycofujemy??? Quote
weszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tu kierowca suni :) Jeśli łapanka psiaków się powiedzie rozumiem, że Moriaa w Częstochowie przekaże mi Czikę na dowóz do Krakowa. Tylko proszę napiszcie co dalej mam z sunią w Krakowie zrobić - gdzie zawieźć, co dać do podpisu, adres, telefon itd. itp. Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 majqa napisał(a):Tak się cieszę Cziko, że się udało... Nie jesteś w tym osamotniona:loveu: Quote
MaxSta Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Super wiadomości!!!!!! Czekamy na dalsze dobre wieści!!!!!!!! Quote
katya Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Bunia zamiast egzekutorem została wybawicielką, jak zwykle :loveu: Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 szajbus napisał(a):Buniu zdjąć ja z ogłoszeń? Bunia pisała mi na PW, że sunia ma zostać tam, gdzie pojechała, na tymczasie (obserwacja jej etc.), a zostać na stałe gdyby nie wyklarowała się inna alternatywa domkowa. Hm...ja bym ogłoszeń nie zdejmowała ale decyzja oczywiście należy do Buni. Quote
weszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czikunia przekazana w dobre ręce - coś mi się wydaje że to nie są ręce tymczasowe :cool3::loveu: Cudowna, grzeczna sunia, całą drogę spała smacznie troszkę pochrapując :) Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
nata od jadzi Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czikunia była bardzo dzielna, całą podróż przespała na kocyku :) ZDĄŻYŁA... Quote
Isadora7 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Człowiek nieraz podłamany jakimś psiakiem, trudnościami ze znalezieniem mu domku czyta takie informacje. I od razu lepiej i upewnia się że warto. Quote
bunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 szajbus napisał(a):Buniu zdjąć ja z ogłoszeń? Ogłoszenia niech zostaną,choć podzielam zdanie pozostałych osób,ze chyba nie trzeba będzie z nich korzystać. Nawet nie wiecie jak ja się cieszę :loveu: Chciałam podziękować wszystkim osobom zaangażowanym w ratowanie życia Cziki. Wszystkim,którzy ją poznali bądź tylko ciepłe myśli słali. Dzielna z niej psia staruszka i chyba w czepku urodzona :lol: Quote
szajbus Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Njawazniejsze, ze będzie mogla cieszyć się życiem, a nie zakończyć je śmiercionośnym zastrzykiem. Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To może nieśmiało poprosimy o zdjęcia bez tego "metalu" :angryy: na pycholku!! :modla: Quote
bunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Mam wieści z domku Cziki. Sunia bardzo ładnie i z wielkim apetytem zjadła śniadanko. Na razie jest przestraszona ale nie sprawia żadnych kłopotów. Zdjęcia powiadacie :roll: Zapytam :lol: Quote
iwa77 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Buniu do mnie tez dzwoniła kochana Pani Ania z tymi dobrymi wiadomościami ,że Czikunia czuję się dobrze. Reszta stadka przyjęła babulinkę do siebie bez problemu wręcz z delikatnościa i czułościa. Czyli wszystko jest w jak najlepszym porządku.:multi: Quote
Recommended Posts