Jump to content
Dogomania

***Czika staruszka - na eutanzaję to jeszcze nie pora:) ma dom

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cool3: Hura że sunia ma to już za sobą, teraz jeszcze tytlko podróż do nowego domku!!! :multi: Za dużo było tego na raz buniu, prawda? Sterylka to niby nie tak poważny zabieg, ale jednak jakaś dodatkowa ingerencja jest...

Posted

Najważniejsze, ze zaufali buni i nie poszli do innego weta jej uśpić, bo o to sie martwiłam najbardziej. UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Zostawiamy jej ogłoszenia czy wycofujemy???

Posted

Tu kierowca suni :) Jeśli łapanka psiaków się powiedzie rozumiem, że Moriaa w Częstochowie przekaże mi Czikę na dowóz do Krakowa. Tylko proszę napiszcie co dalej mam z sunią w Krakowie zrobić - gdzie zawieźć, co dać do podpisu, adres, telefon itd. itp.

Posted

szajbus napisał(a):
Buniu zdjąć ja z ogłoszeń?

Bunia pisała mi na PW, że sunia ma zostać tam, gdzie pojechała, na tymczasie (obserwacja jej etc.), a zostać na stałe gdyby nie wyklarowała się inna alternatywa domkowa. Hm...ja bym ogłoszeń nie zdejmowała ale decyzja oczywiście należy do Buni.

Posted

Czikunia przekazana w dobre ręce - coś mi się wydaje że to nie są ręce tymczasowe :cool3::loveu:
Cudowna, grzeczna sunia, całą drogę spała smacznie troszkę pochrapując :)

Posted

szajbus napisał(a):
Buniu zdjąć ja z ogłoszeń?

Ogłoszenia niech zostaną,choć podzielam zdanie pozostałych osób,ze chyba nie trzeba będzie z nich korzystać.

Nawet nie wiecie jak ja się cieszę :loveu:

Chciałam podziękować wszystkim osobom zaangażowanym w ratowanie życia Cziki.
Wszystkim,którzy ją poznali bądź tylko ciepłe myśli słali.
Dzielna z niej psia staruszka i chyba w czepku urodzona :lol:

Posted

Mam wieści z domku Cziki.
Sunia bardzo ładnie i z wielkim apetytem zjadła śniadanko.
Na razie jest przestraszona ale nie sprawia żadnych kłopotów.

Zdjęcia powiadacie :roll:
Zapytam :lol:

Posted

Buniu do mnie tez dzwoniła kochana Pani Ania z tymi dobrymi wiadomościami ,że Czikunia czuję się dobrze. Reszta stadka przyjęła babulinkę do siebie bez problemu wręcz z delikatnościa i czułościa.
Czyli wszystko jest w jak najlepszym porządku.:multi: