Krysiam Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A nie mozna jej umieścić na czas szukania DT w jakims hoteliku? Quote
jola od jadzi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 umieścić pewnie można, tylko niezbędne są jak zwykle fundusze, no i hotelik z wolnym miejscem. Zbliżają sie wolne dni majowe i wszędzie z wyprzedzeniem pozajmowali juz miesca... Quote
Masza4 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jakiś hotel na pewno by się znalazł, tylko czy obecny opiekun suni oddałby ją tam?...Uśpić najłatwiej....:angryy: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Skoro chce ją uśpić to na pewno nie rozważa hoteliku, zwłaszcza jeśli miałby za niego płacić. Quote
Masza4 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A może jakaś zbiórka kasy? :roll: Też nie sądzę, żeby facet dał chociaż 20 zł. Może później zwolni się jakiś tymczas? Poza tym jeśli suka jest zdrowa, to nie ma żadnych podstaw do tego, by ją uśpić. I żaden wet nie powinien się na to zgodzić. Quote
jola od jadzi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wystarczy, że powie, że jest agresywna... A na grosz od tego, co przyprowadził sunię do eutanazji nie ma co liczyć... Quote
agata51 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nie liczmy na pomoc obecnego opiekuna. Chyba uzbieramy na kilka dni w hoteliku? Może u GameBoy znajdzie się miejsce? Quote
Masza4 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja tez uważam, że na pomoc opiekuna nie ma co liczyć, dlatego rzuciłam temat zbiórki pieniędzy. Warto uratować tą ślicznotę! Quote
bunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jeżeli jest choć cień szansy na ratunek,to zadzwonię do sąsiada i poproszę aby przyprowadził Czikę na pobranie krwi na czczo ponieważ zęby są w strasznym stanie i koniecznie trzeba je wyczyścić i pewno z połowę usunąć:roll: Quote
bunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziewczyny chyba trzeba teraz transport do Krakowa organizować. Jutro postaram się zbadać krew ,w środę zabieg i właściwie może jechać... CUDA jednak się zdarzają ;) Quote
katya Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 :o A transport do Krakowa to w sumie może będzie, prawdopodobnie w środę Moriaaa jedzie z dwoma psami do Czestochowy, skąd odbiera je Weszka i wiezie pod Kraków chyba. Czika w tranporterku chyba by się załapała co??? Quote
maggiejan Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Macie dla małej tymczas w Krakowie...?:multi: Quote
bunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 W tą środę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak ja jej zęby zdążę zrobić:roll: Quote
GameBoy Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 agata51 napisał(a):Nie liczmy na pomoc obecnego opiekuna. Chyba uzbieramy na kilka dni w hoteliku? Może u GameBoy znajdzie się miejsce? nie ma szans, mam niewidomego CC na tymczasie cyrk w domu i SM na karku Quote
Recommended Posts