Jump to content
Dogomania

***Czika staruszka - na eutanzaję to jeszcze nie pora:) ma dom

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, komu z Was wysłać na PW telefon do Pani z Łodzi, by pogadać z nią o suni, tymczasie u niej, powiedzieć jej jak najwięcej o Czice, na jak długo miałaby zostać (orientacyjnie), w jaki sposób będzie można jej pomóc z karmą etc...???

Posted

Za późno na telefon. Komp. miałam odpalony ale położyłam się, bo łeb pękał. Sorry. W takim razie Bunia odbierze PW rano. Mam nadzieję, że od ręki zadzwoni i oby to coś dało.

Posted

Czika jedzie do Krakowa.
Jak tylko wybije 9 dzwonię.
Może faktycznie ta młoda sunia przyklei się na łódzki Dt.
Szkoda kurdupla w takim zaduchu i bez nadziei więzić :-(

Mam nadzieje,że o 9 dt już na nogach będzie ;)

Posted

Czika już po operacji.
Oprócz usunięcia połowy jednej listwy mlecznej musiałam usunąć jej prawie wszystkie ząbki.
Trzymały się jedynie na kamieniu,resztkach zalegającego pokarmu i włosach :angryy:
Czika już się obudziła i grzecznie leży na kocyku .
Jutro wraz z Moriaa jedzie do Częstochowy gdzie ma przesiadkę i już prosto do Krakowa.
Rozmawiałam przez telefon z przyszłą opiekunką Cziki i uzgodniłyśmy,że dzisiaj będą usunięte te sutki,a już u niej jak sunia odsapnie czekać ją będzie sterylizacja.
Niestety mimo sedziwego wieku jej Pani o tym nie myślała,a szkoda,bo tych guzów pewnie by nie było.