Masza4 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Cholercia. czyli nadal nie mamy hotelu. ja też się dorzucam. Quote
Selenne Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja szukałam, ale pupa! Większość może wziąść dopiero w piątek albo później... A nie da się jakoś opóźnić terminu...tego... no wiecie... Quote
szajbus Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Czika ma szanse jechać do Krakowa na tymczas, tylko transport potzrebny! Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziewczyny, komu z Was wysłać na PW telefon do Pani z Łodzi, by pogadać z nią o suni, tymczasie u niej, powiedzieć jej jak najwięcej o Czice, na jak długo miałaby zostać (orientacyjnie), w jaki sposób będzie można jej pomóc z karmą etc...??? Quote
szajbus Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Majqa Bunia po południu nie ma dostępu do netu. Zadzwoń do niej! Quote
Masza4 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Trzymamy kciuki! Albo Łódź, albo ten Kraków. Propozycje extra! Quote
katya Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Ten tymczas w Krk jest z możliwością zostania na stałe. A jak z tym w Łodzi? Jesli Czika pojechałaby jednak do Krakowa, to może ta Pani zdecydowałaby się dać DT tej suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109861 (również pacjentka Buni, zamknięta w pustym mieszkaniu) Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Za późno na telefon. Komp. miałam odpalony ale położyłam się, bo łeb pękał. Sorry. W takim razie Bunia odbierze PW rano. Mam nadzieję, że od ręki zadzwoni i oby to coś dało. Quote
bunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czika jedzie do Krakowa. Jak tylko wybije 9 dzwonię. Może faktycznie ta młoda sunia przyklei się na łódzki Dt. Szkoda kurdupla w takim zaduchu i bez nadziei więzić :-( Mam nadzieje,że o 9 dt już na nogach będzie ;) Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Krysiam']i co sie udało ustalić? Też jestem ciekawa Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Oby wszystko sie udało, bo oba przypadki pilne jak cholera! Quote
katya Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Spokojnie, Bunia między 11 a 13 robi sterylki i kastracje, więc pewnie zaraz nam tu napisze. Quote
bunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czika już po operacji. Oprócz usunięcia połowy jednej listwy mlecznej musiałam usunąć jej prawie wszystkie ząbki. Trzymały się jedynie na kamieniu,resztkach zalegającego pokarmu i włosach :angryy: Czika już się obudziła i grzecznie leży na kocyku . Jutro wraz z Moriaa jedzie do Częstochowy gdzie ma przesiadkę i już prosto do Krakowa. Rozmawiałam przez telefon z przyszłą opiekunką Cziki i uzgodniłyśmy,że dzisiaj będą usunięte te sutki,a już u niej jak sunia odsapnie czekać ją będzie sterylizacja. Niestety mimo sedziwego wieku jej Pani o tym nie myślała,a szkoda,bo tych guzów pewnie by nie było. Quote
EVA2406 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja przepraszam ,ja się nie znam, ale nie można tego było zrobić razem? Moja sunia taką operację miała za jednym razem. Quote
Recommended Posts