SZPiLKA23 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 U nas cioteczka ewatr wystawia zbiorowo cały czas:) Quote
asiamm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):U nas cioteczka ewatr wystawia zbiorowo cały czas:) ale tylko zbiorowo? czy i zbiorowo i każdego psiaka z osobna? bo to jest różnica Quote
Hotel KADIF Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 siamangi napisał(a):ja się na allegro nie znam, ale wydaje mi się, że nie można, bo to tak jakby się wystawiło 1 przedmiot na 2 aukcjach i na każdej by inne osoby licytowały i byłoby 2 wygranych :roll: takie moje rozumowanie... Moje rozumowanie jest takie samo... dlatego pytam mądrzejszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:! Ale może można...... Quote
zdrojka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ja się na allegro jeszcze nie znam, ale myślę, że to tylko kwestia czasu :p Anuś, nie będzie mnie do niedzieli, więc w razie co dzwoń. Quote
SZPiLKA23 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 asiamm napisał(a):ale tylko zbiorowo? czy i zbiorowo i każdego psiaka z osobna? bo to jest różnica Szczeniaki np maja tylko zbiorowke czes psiakow orzechowskich jest tylko na zbiorowce nie ma pojedynczego allegro Quote
SZPiLKA23 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 To skad tyle psow na allegro i alegratce?? Łamie prawo :o Dziwne to ale ja w dziwnym kraju mieszkam to co ja sie zastanawiam.... Quote
zuziaM Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 My dla naszych psiakow tez wystawialysmy zbiorcze Allegro. Bylo 5 psiakow w jednym ogloszeniu. A mozna oglosic 8, bo tyle zdjec mozna wkleic w ogloszeniu. KASI prosze nie oglaszac w zbiorczym, ponieaz ja jej stale przedluzam Allegro . Jak nie sprobujecie, to sie nie przekonacie czy mozna, czy nie ..... Ale takie sytuacje juz mialy, w kazdym razie, miejsce. Poza tym .... w ankiecie przy wystawianiu Allegro jest rubryka, gdzie wpisuje sie liczbe oglaszanych przedmiotow. Quote
asiamm Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ale DIF chyba nie pyta o to czy w ogóle można zrobić im zbiorcze allegro, a o to czy można im zrobić zbiorcze allegro w sytuacji kiedy każdy z tych psów i tak ma swoje oddzielne allegro (pomijając fakt, o którym napisała APSA, że już samo wystawianie psów ze schronisk łamie regulamin ;) ) wg mnie - nie można (nawet jeśli chodziłoby o własne psy) Quote
zuziaM Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='APSA']Można wstawić dowolną ilość grafiki w treści ogłoszenia. (Przykład, choć tu akurat w treści są 4 zdjęcia + jedno ładowane na allegro, żeby była miniaturka) No, ja w poprzednich ogloszeniach Kasi, wkleilam pod trescia ok. 30 zdjec.... Ale teraz - w najnowszym - wczoraj wystawionym - juz tego nie moglam zrobic ... zdjecia sie po prostu nie chcialy wkleic :roll:. przyklad Quote
Selenne Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja chciałam wstawić banner do podpisu, ale się nie da! Jak na ciskam "Edytuj podpis" to się wyświetla: Fatal error cośtam coś tam Quote
Rawa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Selenne, w tej chwili z edycją podpisów są problemy. Prośbę o zmianę podpisu możesz zamieścić na tym (klik!) wątku. Moderator Ci go zmieni. ;) Quote
grazyna9915 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Przerażająca jest ta ilość biednych psiaków, a jeszcze bardziej, że jest tyle trójłapek. Quote
Ziutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Odwalam nocny spacerek z naszymi trójłapkami :loveu: Quote
joanka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 My już po porannym, coś go chyba "rwie" w biodrze, bo dzisiaj KICA. Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy trójłapków!! :loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wszystkie Trójłapki są ukochane i jedyne w swoim rodzaju!!! Quote
joanka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Najprawdziwsza prawda!! I zasługują na duuużo miłości! Quote
koci-świat Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nie przeczytałam wprawdzie wszystkich postów :oops:, ale chyba nie ma mojego Dinga. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76448&page=2 stanowczo należy do trójłapków forumowych Quote
asiamm Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 koci-świat napisał(a):Nie przeczytałam wprawdzie wszystkich postów :oops:, ale chyba nie ma mojego Dinga. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76448&page=2 stanowczo należy do trójłapków forumowych zmniejszone fotki Dinga Quote
black_cat Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Sluchajcie, czy ktos cos wie o wątku DANDI nie szuka już domku o co chodzi? czy ten pies znalazl dom? podobno jest nadal w schronisku? Quote
Hotel KADIF Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 black_cat napisał(a):Sluchajcie, czy ktos cos wie o wątku DANDI nie szuka już domku o co chodzi? czy ten pies znalazl dom? podobno jest nadal w schronisku? Dzwoniłam do przytuliska i jeśli dobrze zrozumiałam, Dandiś jest w DT ojca babki z którą rozmawiałam, czyli w warunkach domowych i .... są pilniejsze psy do adopcji np. Szekla z naszego wątku.;):evil_lol: Mam podjechać do przytuliska i zrobić Szekli foty !! PS. a z Rokim jest naprawdę nieciekawie.....:placz::-( Quote
Recommended Posts