Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
U nas cioteczka ewatr wystawia zbiorowo cały czas:)

ale tylko zbiorowo? czy i zbiorowo i każdego psiaka z osobna? bo to jest różnica

Posted

siamangi napisał(a):
ja się na allegro nie znam, ale wydaje mi się, że nie można, bo to tak jakby się wystawiło 1 przedmiot na 2 aukcjach i na każdej by inne osoby licytowały i byłoby 2 wygranych :roll: takie moje rozumowanie...

Moje rozumowanie jest takie samo... dlatego pytam mądrzejszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!
Ale może można......

Posted

asiamm napisał(a):
ale tylko zbiorowo? czy i zbiorowo i każdego psiaka z osobna? bo to jest różnica

Szczeniaki np maja tylko zbiorowke czes psiakow orzechowskich jest tylko na zbiorowce nie ma pojedynczego allegro

Posted

My dla naszych psiakow tez wystawialysmy zbiorcze Allegro.
Bylo 5 psiakow w jednym ogloszeniu.
A mozna oglosic 8, bo tyle zdjec mozna wkleic w ogloszeniu.
KASI prosze nie oglaszac w zbiorczym, ponieaz ja jej stale przedluzam Allegro .

Jak nie sprobujecie, to sie nie przekonacie czy mozna, czy nie .....

Ale takie sytuacje juz mialy, w kazdym razie, miejsce.

Poza tym .... w ankiecie przy wystawianiu Allegro jest rubryka, gdzie wpisuje sie liczbe oglaszanych przedmiotow.

Posted

ale DIF chyba nie pyta o to czy w ogóle można zrobić im zbiorcze allegro, a o to czy można im zrobić zbiorcze allegro w sytuacji kiedy każdy z tych psów i tak ma swoje oddzielne allegro (pomijając fakt, o którym napisała APSA, że już samo wystawianie psów ze schronisk łamie regulamin ;) )

wg mnie - nie można (nawet jeśli chodziłoby o własne psy)

Posted

[quote name='APSA']Można wstawić dowolną ilość grafiki w treści ogłoszenia.
(Przykład, choć tu akurat w treści są 4 zdjęcia + jedno ładowane na allegro, żeby była miniaturka)

No, ja w poprzednich ogloszeniach Kasi, wkleilam pod trescia ok. 30 zdjec.... Ale teraz - w najnowszym - wczoraj wystawionym - juz tego nie moglam zrobic ... zdjecia sie po prostu nie chcialy wkleic :roll:.
przyklad

Posted

black_cat napisał(a):
Sluchajcie, czy ktos cos wie o wątku DANDI nie szuka już domku
o co chodzi? czy ten pies znalazl dom? podobno jest nadal w schronisku?

Dzwoniłam do przytuliska i jeśli dobrze zrozumiałam, Dandiś jest w DT ojca babki z którą rozmawiałam, czyli w warunkach domowych i .... są pilniejsze psy do adopcji np. Szekla z naszego wątku.;):evil_lol:
Mam podjechać do przytuliska i zrobić Szekli foty !!

PS. a z Rokim jest naprawdę nieciekawie.....:placz::-(