Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Właśnie,właśnie,cioteczki,nie wychwalajcie mnie tak...:oops:
Bo za chwilę znowu skrzynka DIF pełna będzie wpisów typu:towarzystwo wzajemnej adoracji,kółko poetyckie itd.,itp...:evil_lol: :eviltong:
Jak się mają dziś piękne trójłapki???
Zabieram wszystkie na spacerek.
(Cioteczko DIF-skoro ta strona i tak nie spada,to może nie trzeba tu nic pisać???:eviltong::eviltong::eviltong: )

Ja Ci dam! Nic pisać nie trzeba :eviltong: co za leniuch :shake::evil_lol:

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wet-siostra'] Hi,hi,hi,żartowałam...:eviltong::eviltong:

Chciałam sprawdzić,jak Cioteczki zareagują...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No i na efekty nie musiałam długo czekać...:lol::lol:
Podpuściłaś mnie? :mad:

Posted

JA???PODPUŚCIĆ???Jakbym śmiała...:evil_lol:
Jestem grzeczna dziewczynka...:diabloti: :eviltong:
Chciałam troszkę urozmaicenia wnieść w ten podobno"zamierający":crazyeye: wątek...:lol::lol:

na trzech łapkach skaczę
na pierwszą stronę
a nuż zobaczę
dla siebie domek...

Posted

Wet-siostro na prawdę pomyśl o wydaniu wierszy. Spróbuj przynajmniej.
To mógłby być tomik np. z jakimś wielce mówiącym tytułem. I psiakom by się przysłużyło.

Posted

A Wy,cioteczki,co się tak na mnie uwzięły,cuuuu???
Ja to w ogóle muszę przystopować z pisaniem na DOGO,bo mi się zaraz wszystkie łapki zaświecą,a potem na ogienek zmienią...A JA NIE CHCĘ OGIENKÓW...WOLĘ ŁAPKI...Nie wiem,czy jest inna,oprócz zaprzestania pisania,możliwość uniknięcia ogieńków...

Posted

[quote name='kasikitd']Dif, a co myślisz o tym wątku z Ledą, może się tu kwalifikować? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109605

Kasiul!
Widziałam tę psinkę już wcześniej, ale ona ma
cztery łapki a to wątek trzyłapów :-(!! Ale możemy jej pomagać podbijając do góry!! Zawsze to coś...

[quote name='Wet-siostra']Zabieram wszystkie na spacerek.
(Cioteczko DIF-skoro ta strona i tak nie spada,to może nie trzeba tu nic pisać???:eviltong::eviltong::eviltong: )

Ja Ci dam nie pisać :-x:-x:-x!!!

[quote name='Koperek']Tak!!! Wydaj tomik wierszy i... na bazarek!:eviltong: :evil_lol:

Oooo, właśnie!!!! Dobrze gadasz !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Isadora7']
DIF tworzy nową rasę

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

[quote name='Wet-siostra']A Wy,cioteczki,co się tak na mnie uwzięły,cuuuu???
Ja to w ogóle muszę przystopować z pisaniem na DOGO,bo mi się zaraz wszystkie łapki zaświecą,a potem na ogienek zmienią...A JA NIE CHCĘ OGIENKÓW...WOLĘ ŁAPKI...Nie wiem,czy jest inna,oprócz zaprzestania pisania,możliwość uniknięcia ogieńków...

Bo Cię koffamy :loveu::loveu::loveu::loveu:!!!!
A na łapki czy ogienki nie patrz, tylko ratuj zwierzaki!!! :mad:
Ale powiem Ci Wet, że jestem pełna podziwu :p. Zarejestrowana w marcu a już tyle postów... nonono :roll:. Niedługo mnie przebijesz..... :evil_lol:.

Posted

Ale ja nie chcę ogieńków!!!:placz::placz::placz:Nie podobają mi się!!!:placz::placz::placz:
A że tyle wpisów???No,cóż,codziennie jestem na DOGO nawet po trzy razy...Zawsze gdzieś coś napiszę,no i się zbiera.
Poza tym,w końcu mam na czym pisać...:evil_lol: :eviltong:
Co do tomiku-proszę Was bardzo,pobawcie się,która ma ochotę...:cool3: Wyszukajcie wszystkie moje wypocinki,wstawcie w jeden post,wydrukujcie,dodajcie jakieś ufotki i puśćcie w obieg...Powodzenia!!!:loveu:

Posted

[quote name='DIF']Kochani! Mamy w "trzyłapach" nowego pieska!!
To Szekla:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51431

Kilka postow wczesniej juz o Szekli napisalam i wkleilam watek :lol:.

Minog, ktora zalozyla watek miala jeszcze jednego takiego psiaka, ale ..... bez dwoch tylnych lapek :-(....
Dandi , momo ze jest w dziale " " W nowym domu " .... nadal jest w schronisku.
Mial jechac do Niemiec, ale panie ze schroniska sie nie zgodzily i stwierdzily, ze Dandi ma u nich dozywotni pobyt.
Ale jestem przekonana, ze jesli by sie znalazl wspanialy dom, to beda szczesliwe, ze Dandi do niego pojedzie.

Szukajmy wiec domku dla Dandiego :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51426

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ktos tu spania nie ma:D

Łojj...no dzisiaj to nie miałam :mdleje: tworzyłam nowe kartoteki z piotrkiem_b do naszego schronu i jakoś tak długo się zeszło :grins:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
AAAAaaaa to tak sie to teraz nazywa ;):D

No co Ty ciotka :evil_lol:.....ja tu w okolicach Wawy a On w Łodzi to hmm...:eviltong: