Hotel KADIF Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Wet-siostra napisał(a)::loveu:Koli siedzi mi na kolanach....:loveu: Zaświadczam,co następuje: 1)Miałam w życiu wiele psów-odkąd pamiętam,był ze mną czworonożny,machający ogonem przyjaciel... 2)Miałam psiaki różne-małe i większe... 3)W styczniu adoptowałam TRÓJŁAPKA... 4)Koli odmienił mój świat!!! 5)Dopiero teraz wiem,co to znaczy mieć psa!!! 6)Koli radzi sobie świetnie,często lepiej,niż moja czterołapa sunia,Tyrsa... 7)Nie wyobrażam już sobie życia bez tego psiaka!!! 8)Trójłapek jest wspaniałym przyjacielem!!! LUDZIE-DAJCIE SZANSĘ TRÓJŁAPKOM!!! Kochana!!!! Przepięknie napisałaś!!!! :loveu: Na pewno wszyscy, którzy adoptowali trzyłapa nie ujęli by tego piękniej!! I naprawdę szkoda, że wszyscy ludzie którzy przychodzą do schronu po psa omijają boksy z "kalekami":roll:. Piszę w cudzysłowie, bo doskonale wiecie, że trzyłapy to PEŁNOSPRAWNE psy!! To nasze "nie-ludzkie" podejście robi z nich "kaleki"...... :shake: Quote
kasikitd Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 DIF napisał(a):Kochana!!!! Przepięknie napisałaś!!!! :loveu: Na pewno wszyscy, którzy adoptowali trzyłapa nie ujęli by tego piękniej!! I naprawdę szkoda, że wszyscy ludzie którzy przychodzą do schronu po psa omijają boksy z "kalekami":roll:. Piszę w cudzysłowie, bo doskonale wiecie, że trzyłapy to PEŁNOSPRAWNE psy!! To nasze "nie-ludzkie" podejście robi z nich "kaleki"...... :shake: Jako kolejna właścicielka trójłapka, mogę tylko dopowiedzieć - Tak, tak, tak. Wet Siostra ma całkowitą rację, a Dif świetnie to określiła.Ja też jestem zakochana w swoim trójłapku, bo jest po prostu niezwykły...i inni też to widzą, dzieci go uwielbiają. Trójłapki są wyjątkowe :loveu: Quote
agata-air Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 joanka napisał(a):Trójłapy są CUDOWNE!!! To ludzie robią z nich niepełnowartościowe biedactwa.. Tych co nazywają je biedactwami niepełnosprawnymi zapraszam na spotkanie z moją Niką ;p ona już im udowodni ile ma powera, siły w nogach...zębach i umyśle---> http://www.wrzuta.pl/film/gZkgNsta1E/wideo039 Zgaduj zgadula który pies nie ma łapki?? http://www.wrzuta.pl/film/sX7dPLo6iK/wideo037 Quote
Wet-siostra Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mój laptop jest chory...Nie chce odtworzyć filmików...Nie mam emotioikonek... Totalny strajk maszynerii... Idę do serwisu,może potem obejrzę filmy... A na razie podnoszę w górę wszystkie kochane trójłapki!!! Quote
magda z. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ale watek jest przyklejony, więc i tak zawsze się wyświetla na 1 stronie, nie trzeba hopać-wtedy tez bardziej przejrzysty będzie Quote
zdrojka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja też nie hopam. DIF nie ma dostępu do DOGO, net jej chodzi, ale strony dogo się nie otwierają :placz: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 zdrojka napisał(a):Ja też nie hopam. DIF nie ma dostępu do DOGO, net jej chodzi, ale strony dogo się nie otwierają :placz: No właśnie! I to jest chyba wina sprzętu, bo teraz siedzę przy staaaaarym kompie i dogo działa a na laptopie nie chce :hmmmm::PROXY5:!! Quote
Wet-siostra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bunt maszyn...To ja już o moim zbuntowanym laptopie nie wspomnę... Trójłapki pięknie biegają, domku swojego szukają... Quote
kasikitd Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Patrząc na mojego trójłapka i widząc jak interesują się nim dzieci, myślę sobie, że taki trójłapek w rodzinie z dziećmi, to świetna sprawa, pod wieloma względami. Dziecko uczy się nim opiekować, bawić się z nim, obserwuje jak taki psiak sobie radzi, kształtuje się jego wrażliwość...drodzy rodzice, jeśli nie macie jeszcze psa, to taki trójłapek może wasze dziecko nauczyć więcej niż sądzicie, więcej niż wpajane przez was zasady, bo trójłapek to skarb, niestety, tylko nieliczni mogą to odkryć.:loveu: Quote
Wet-siostra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To prawda,Kasiu... Trójłapków jest o wiele mniej niż czterołapków,żeby zostać szczęśliwym właścicielem któregoś z nich,trzeba się postarać...Poszukać... Ale za to,gdy się już takiego trójłapka ma-świat otwiera przed Tobą nowe karty...Uczysz się jego,a on Ciebie... Co prawda ja się zbytnio nie starałam o Trójłapka...Sam na mnie trafił...Przeznaczenie...(emotioikonki znowu nie działają...) Ale wiem jedno-odkąd pojawił się w mym życiu Koli,jest ono jakieś inne,głębsze...Nie umię tego wytłumaczyć...Ale tak właśnie jest... Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Zapraszam na nowy, "trójłapkowy" wątek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10093221#post10093221 Co jeszcze mogę zrobić??? :placz: Quote
_Tosia_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 chciałabym zgłosić do wątku Tośka trójłapka. jest w łodzi na Kosodrzewiny oto link do jego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107412 Quote
black_cat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jeszcze nie znam szczegolow :( ale nie wierzylam do konca ze jest z nim juz źle [*] Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Siedzę i ryczę...... :placz::placz::placz: Nic już chyba dzisiaj nie zrobię na dogo ..... Quote
Wet-siostra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kochane Trójłapki...Tak sobie pomyślałam,że to czas żałoby na tym wątku...(Roki )...Żadnych emotioikonek,czarny kolor... Jeden z naszych podopiecznych odszedł...Jest już po drugiej stronie... Nic go już nie boli...Hasa po zielonych łąkach... Zostałyście Wy,drogie Trójłapki... Życzę Wam,byście zdążyły odnaleźć swoje domy...swoich ludzi... zanim i Wy odejdziecie... Jak Roki ... Quote
kasikitd Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Roki, śliczny białasek, którego życie nie oszczędzało, przynajmniej w swoich ostatnich dniach poczuł ludzkie ciepło i dobro. Bądź szczęsliwy aniołku na tych boskich łąkach. Quote
Selenne Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tęsknimy, chodź Cię nie znaliśmy [*] Teraz jesteś tam na górze, patrzysz i jesteś szczęśliwy... Daj znak, że wszystko jest dobrze i nie musimy się martwić... Quote
Recommended Posts