Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Ziutka napisał(a):Jutro będziemy w Azorku z Luką to cykniemy nowe fotki trzyłapkowi naszemu i będzie wątek :cool3: To czekamy na kolejnego trzyłapa ;)!!! Dzięki, dziewczynki :buzi:!! Quote
eloise Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='eloise']http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19137 a oto Rino z Mielca sama sie zacytuję ;) bo chyba mój wpis nie został zauważony :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 eloise napisał(a):sama sie zacytuję ;) bo chyba mój wpis nie został zauważony :cool3: Został, kochana... został! :evil_lol: O tutaj: DIF napisał(a):Eloise! Rino jest na wątku zbiorczym bezłapków z Mielca. Przyznam się, że przejrzałam wątek i ta biedna psina gdzieś się w nim gubi :roll:. Uważam, że nie powinnam umieszczać wątku zbiorczego w "wątku zbiorczym". Rino powinien mieć założony osobny wątek. Jeśli uważacie inaczej chętnie się przychylę do Waszych opinii ;) Za to moja wypowiedź na pewno nie została zauważona, bo opinii brook :diabloti: Quote
eloise Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :oops: no dobra, głupio mi ;) zaproponuję ciotkom z Mielca założenia osobnego wątku dla Rino, bo rzeczywiście jest on chyba już ostatnim 3łapkiem jaki został w schronie Quote
asiamm Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='DIF'] Jestem jak najbardziej za, ale obawiam się, że na dogo są trójłapy o których jeszcze nie wiemy ( np w sochaczewskim Azorku jest trójłap, który jeszcze nie ma wątku na dogo :-x:mad:) i wątek może się rozrosnąć ogromnie!!! ale miałam na myśli takie pozmniejszane fotki poglądowe (np. tej wielkości): Quote
Wet-siostra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 DIF,PSIAPSIÓŁKO-dla Ciebie wszystko!!! (no,może prawie...:eviltong:) ale: 1)Co to znaczy przyklejenie wątku???Przecież on cały czas jest na dogo... 2)Jak się pisze do moda?Majlem?Czy PW? 3)I mam pisać od siebie czy jak??? Czekam na odpowiedź... Quote
asiamm Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wet-siostra napisał(a):DIF,PSIAPSIÓŁKO-dla Ciebie wszystko!!! (no,może prawie...:eviltong:) ale: 1)Co to znaczy przyklejenie wątku???Przecież on cały czas jest na dogo... 2)Jak się pisze do moda?Majlem?Czy PW? 3)I mam pisać od siebie czy jak??? Czekam na odpowiedź... to może odpowiem 1 - jak się wątek przyklei to nie spada i cały czas jest na 1ej stronie 2 - do moda się pw pisze 3 - możesz napisać: "prosimy o..." - tak mi się wydaje Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 DIF napisał(a): Niestety mod chyba uważa inaczej, bo nie otrzymałam odpowiedzi na moje zapytanie. I wątek nie jest przyklejony :angryy:. A naprawdę uważam, że ten wątek zwiększa szanse trzyłapów, może nie na natychmiastową adopcję, ale na "zauważenie". Moderatora, do którego pisałam, nie było kilka dni :lol:. Ma się zapoznać z wątkiem i zadecydować :multi::multi::multi:. A więc czekamy ! eloise napisał(a)::oops: no dobra, głupio mi ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 asiamm napisał(a):ale miałam na myśli takie pozmniejszane fotki poglądowe (np. tej wielkości): Wiem, ale ja nie umiem tego zrobić :oops:. Próbowałam, ale mi nie wychodzi......... :placz: Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Wątek przyklejony na pierwszej stronie !!!!!!! :sweetCyb::cunao::bigcool: Dzięki wielkie dla moda !!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Wet-siostra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 mam serce do pokochania od zaraz mam oczy widzące twój ból mam uszy słyszące twój szept mam miłość którą ci oddam bez reszty mam wszystko i wszystko ci dam człowieku tylko mnie zechciej... przy tobie piękniejszy jest świat cóż z tego,że łapy mi brak??? wszak najważniejsza jest miłość... Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='APSA']Super wątek :) Moje paluchowe trójłapki nie są dogomaniackie, ale może mnie z nimi nie wygonicie :roll: Pewnie, że nie wygonimy! W końcu wszystkie trójłapki są nasze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!! Tylko nie wiem teraz co zrobić :hmmmm: , bo na pierwszej stronie wklejam wątki do trójłapów z dogo a Twoje psiaki są z poza..... Muszę pomyśleć..:PROXY5:. A dlaczego nie mają założonych wątków na dogo? Na pierwszej stronie jest link do trójłapów w nowym domu - 10 psów znalazło dom, wszystkie przez dogo. Koli siedział w schronie 2 lata, Nelsonik 6, Baton 7 lat itd... Gdyby nie dogo te psy miałyby marne szanse na dom. Załóż im wątki...:modla::modla::modla: będziemy Ci pomagać je prowadzić. Jeśli masz mało czasu nawet jeden zbiorczy dla "paluchowców" tak jak zrobiły dziewczyny z Mielca: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19137 Quote
ocelot Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dif ma rację. Koniecznie wątek dla paluchowych trójłapków, zajrzymy, podrzucimy... Quote
Wet-siostra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wszystkim trójłapkom życzę spokojnej nocy... Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Wet-siostra']Wszystkim trójłapkom życzę spokojnej nocy... A co Ty, ciotka, tak wcześnie spać idziesz? :diabloti: Wiesz, że dogo zaczyna porządnie działać po 20-tej... Chora jesteś troszku ? :glaszcze::calus: Quote
Ziutka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 DIF napisał(a):To czekamy na kolejnego trzyłapa ;)!!! Dzięki, dziewczynki :buzi:!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie ma zdjęć ciotka - zabij nas ale tak zaczęło padać, żeeee :angryy: Zdążyłyśmy przywitać się ze wszystkim mieszkańcami Azorka i wyczesać dwa psiaki i jak zaczęło padać to koniec :shake: Wiem, że Asiamm miała jego zdjęcia - co prawda, robione latem kiedy trzyłapek był czesany ale zdjęcia były bardzo ładne .... więc może narazie te od Asiamm :roll: a w tygodniu może będziemy (jak nie to weekend) i się zrobi nowe- jak nie będzie padać znowu, rzecz jasna :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Orzechowski trzy łapek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109443&page=18 Quote
Helga&Ares Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 NELA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104398 Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Orzechowski trzy łapek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109443&page=18 [quote name='Helga&Ares']NELA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104398 A czytają porządnie wątek :diabloti::mad:??!! Nela i Atos dawno wlepione na pierwszą stronę :evil_lol::eviltong:!!! Quote
Helga&Ares Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 DIF napisał(a):A czytają porządnie wątek :diabloti::mad:??!! Nela i Atos dawno wlepione na pierwszą stronę :evil_lol::eviltong:!!! to co nas Ciotki w błąd wprowadzają:mad::diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Przepraszam:oops: Helga&Ares napisał(a):to co nas Ciotki w błąd wprowadzają:mad::diabloti: To sie nazywa DZIAŁANIE!!:eviltong: Nie przejmujcie się, Dziewczyny!! :buzi: Quote
Koperek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Sama zostałam w błąd wprowadzona!:mad: Nela nie miała amputacji tylnej łapki w schronisku! Ona się taka urodziła- przynajmniej z tego co mi wiadomo. I ma pół tylnej łapki. Quote
Helga&Ares Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Koperek']Sama zostałam w błąd wprowadzona!:mad: Nela nie miała amputacji tylnej łapki w schronisku! Ona się taka urodziła- przynajmniej z tego co mi wiadomo. I ma pół tylnej łapki. no proszę, dziś same pomyłki ;) jestem zaskoczona. Quote
Recommended Posts