Hotel KADIF Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 koci-świat napisał(a):Nie przeczytałam wprawdzie wszystkich postów :oops:, ale chyba nie ma mojego Dinga. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76448&page=2 stanowczo należy do trójłapków forumowych Nie było, kochanie!! Wklejam wątki w kolejności zgłoszeń. JUż wkleiłam na piewszą Twojego Dinga! Quote
Wet-siostra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witam moje ukochane TRÓJŁAPKI!!! Biegniemy na pierwszą stronę!!! Cioteczki-jaki Roki???Nie czytam całego wątku...:oops: Co mu jest??? Quote
black_cat Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 no wlasnie nie wiadomo, kaszle .... poza tym jegp nowotwor okazuje sie byc miesakiem....:placz::placz::placz: Quote
Selenne Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 I nie wiadomo, czy da się go uratować... Biedaczek... Ale ja wierzę, że się uda! Pilny dom stały! Wstawiam do mojego działy z Domami w podpisie Quote
Makuuu Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a jakby pomęczyć jakiegoś lubiącego psy reportera z np. Tvn-u (to głośna stacja) żeby psiaki pokazać? Quote
black_cat Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 tylko jakiego reportera? ktos zna i wie ze lubi zwierzaki? Quote
kasikitd Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Makuuu napisał(a):a jakby pomęczyć jakiegoś lubiącego psy reportera z np. Tvn-u (to głośna stacja) żeby psiaki pokazać? Najlepiej do samej pani Walter.... Ale coś mi się wydaje, że to byłoby trudne, a jeśli już by się udało, to program nadano by o godz.23.55, chociaż z drugiej strony, kto nie próbuje to nie wie... Myślę, że szybciej zainteresowano by się samym faktem istnienia czegoś takiego jak Dogomania, kiedyś był taki program na dwójce -" Animals", a teraz nie ma nic podobnego. Quote
Wet-siostra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nooo...Fajny pomysł...Reportaż o wszystkich trójłapkach do adopcji,a potem-na zachętę-o wszystkich,które już są w domu...:evil_lol: A na razie idziemy na spacer... Quote
Ania_i_Kropka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wiesio jeszcze ma 4 łapki. Jeżeli nie znajdzie się dla niego dom chociaż tymczasowy, w którym będzie mógł wrócić do siebie po operacji grozi mu amputacja tylnej łapki. Wątek Wiesia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105501 WIESIO VEL GUCIO MA CUDOWNY DOM!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Wiesio pół roku temu wpadł pod samochód. Miał połamane obie tylne łapy i miednicę. przeszedł kilka operacji dzięki temu może chodzić. Niestety jego lewa noga źle się zrosła. Pies ma bardzo zniekształcony staw kolanowy. Możliwa jest operacja, ale niestety po niej psiak nie może wrócić do boksu. Potrzebuje domu, w który ktoś będzie go pilnował i rehabilitował. Quote
black_cat Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Wiesio pół roku temu wpadł pod samochód. Miał połamane obie tylne łapy i miednicę. przeszedł kilka operacji dzięki temu może chodzić. Niestety jego lewa noga źle się zrosła. Pies ma bardzo zniekształcony staw kolanowy. Możliwa jest operacja, ale niestety po niej psiak nie może wrócić do boksu. Potrzebuje domu, w który ktoś będzie go pilnował i rehabilitował. ok, a dlaczego grozi mu amputacja? troche juz mnie to meczylo ostatnio, to pytanie, bo widze ze w wielu przypadkach gdy pies moze zyc z jakas wada konczyny jest ona usuwana, dlaczego tak sie robi? czy on nie moze zyc tak z tą lapką? lub jesli tfu tfu po operacji nie bedzie nadal super sprawna to trzeba amputowac? nie rozumiem Quote
Ania_i_Kropka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 black_cat napisał(a):ok, a dlaczego grozi mu amputacja? troche juz mnie to meczylo ostatnio, to pytanie, bo widze ze w wielu przypadkach gdy pies moze zyc z jakas wada konczyny jest ona usuwana, dlaczego tak sie robi? czy on nie moze zyc tak z tą lapką? lub jesli tfu tfu po operacji nie bedzie nadal super sprawna to trzeba amputowac? nie rozumiem Chora łapa bardzo przeszkadza Wiesiowi i sprawia mu ból. W przypadku Wiesia operacja jest w stanie przywrócić mu sprawność. Wiadomo, że nie będzie już nigdy w 100% zdrowym pieskiem, ale najważniejsze jest to, że łapa nie będzie mu przeszkadzała. Quote
black_cat Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No tak ale czy mam rozumiec ze jesli nie byloby operacji to bylaby z kolei amputacja? Quote
Ania_i_Kropka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tak. Wiesio z taką łapą długo nie może funkcjonować. Quote
kasikitd Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wiesiu potrzebuje wspaniałego człowieka, który mógłby podarować mu swój czas i serce, odpłaci z nawiązką, to pewne. Quote
Makuuu Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 a ma banerek? jeśli nie w poniedziałek mogę zrobić... taki milutki jest :loveu::loveu::loveu: Quote
agata-air Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 jako właścicielka trójłapka dodałam banerek :) Zaświadczam iż to wspaniałe, pełnowartościowe doskonale sobie radzące psy. Quote
kasikitd Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agata-air napisał(a):jako właścicielka trójłapka dodałam banerek :) Zaświadczam iż to wspaniałe, pełnowartościowe doskonale sobie radzące psy. I ja zaświadczam, z pełną odpowiedzialnością, z czystym sumieniem, jako właścicielka trójłapka, to pełnowartościowe, przekochane psiaki :lol: Quote
Wet-siostra Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :loveu:Koli siedzi mi na kolanach....:loveu: Zaświadczam,co następuje: 1)Miałam w życiu wiele psów-odkąd pamiętam,był ze mną czworonożny,machający ogonem przyjaciel... 2)Miałam psiaki różne-małe i większe... 3)W styczniu adoptowałam TRÓJŁAPKA... 4)Koli odmienił mój świat!!! 5)Dopiero teraz wiem,co to znaczy mieć psa!!! 6)Koli radzi sobie świetnie,często lepiej,niż moja czterołapa sunia,Tyrsa... 7)Nie wyobrażam już sobie życia bez tego psiaka!!! 8)Trójłapek jest wspaniałym przyjacielem!!! LUDZIE-DAJCIE SZANSĘ TRÓJŁAPKOM!!! Quote
joanka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Trójłapy są CUDOWNE!!! To ludzie robią z nich niepełnowartościowe biedactwa.. Quote
Recommended Posts