Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Makuuu napisał(a):
a jakby pomęczyć jakiegoś lubiącego psy reportera z np. Tvn-u (to głośna stacja) żeby psiaki pokazać?

Najlepiej do samej pani Walter....
Ale coś mi się wydaje, że to byłoby trudne, a jeśli już by się udało, to program nadano by o godz.23.55, chociaż z drugiej strony, kto nie próbuje to nie wie...
Myślę, że szybciej zainteresowano by się samym faktem istnienia czegoś takiego jak Dogomania, kiedyś był taki program na dwójce -" Animals", a teraz nie ma nic podobnego.

Posted

Wiesio pół roku temu wpadł pod samochód. Miał połamane obie tylne łapy i miednicę. przeszedł kilka operacji dzięki temu może chodzić. Niestety jego lewa noga źle się zrosła. Pies ma bardzo zniekształcony staw kolanowy. Możliwa jest operacja, ale niestety po niej psiak nie może wrócić do boksu. Potrzebuje domu, w który ktoś będzie go pilnował i rehabilitował.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wiesio pół roku temu wpadł pod samochód. Miał połamane obie tylne łapy i miednicę. przeszedł kilka operacji dzięki temu może chodzić. Niestety jego lewa noga źle się zrosła. Pies ma bardzo zniekształcony staw kolanowy. Możliwa jest operacja, ale niestety po niej psiak nie może wrócić do boksu. Potrzebuje domu, w który ktoś będzie go pilnował i rehabilitował.

ok, a dlaczego grozi mu amputacja? troche juz mnie to meczylo ostatnio, to pytanie, bo widze ze w wielu przypadkach gdy pies moze zyc z jakas wada konczyny jest ona usuwana, dlaczego tak sie robi? czy on nie moze zyc tak z tą lapką? lub jesli tfu tfu po operacji nie bedzie nadal super sprawna to trzeba amputowac? nie rozumiem

Posted

black_cat napisał(a):
ok, a dlaczego grozi mu amputacja? troche juz mnie to meczylo ostatnio, to pytanie, bo widze ze w wielu przypadkach gdy pies moze zyc z jakas wada konczyny jest ona usuwana, dlaczego tak sie robi? czy on nie moze zyc tak z tą lapką? lub jesli tfu tfu po operacji nie bedzie nadal super sprawna to trzeba amputowac? nie rozumiem

Chora łapa bardzo przeszkadza Wiesiowi i sprawia mu ból. W przypadku Wiesia operacja jest w stanie przywrócić mu sprawność. Wiadomo, że nie będzie już nigdy w 100% zdrowym pieskiem, ale najważniejsze jest to, że łapa nie będzie mu przeszkadzała.

Posted

agata-air napisał(a):
jako właścicielka trójłapka dodałam banerek :)
Zaświadczam iż to wspaniałe, pełnowartościowe doskonale sobie radzące psy.

I ja zaświadczam, z pełną odpowiedzialnością, z czystym sumieniem, jako właścicielka trójłapka, to pełnowartościowe, przekochane psiaki :lol:

Posted

:loveu:Koli siedzi mi na kolanach....:loveu:
Zaświadczam,co następuje:
1)Miałam w życiu wiele psów-odkąd pamiętam,był ze mną czworonożny,machający ogonem przyjaciel...
2)Miałam psiaki różne-małe i większe...
3)W styczniu adoptowałam TRÓJŁAPKA...
4)Koli odmienił mój świat!!!
5)Dopiero teraz wiem,co to znaczy mieć psa!!!
6)Koli radzi sobie świetnie,często lepiej,niż moja czterołapa sunia,Tyrsa...
7)Nie wyobrażam już sobie życia bez tego psiaka!!!
8)Trójłapek jest wspaniałym przyjacielem!!!

LUDZIE-DAJCIE SZANSĘ TRÓJŁAPKOM!!!