Wet-siostra Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Trójłapki psiaczki kochane hopkajcie po domek... Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='magda z.'] Kasia jest juz ponad rok na tymczasie u ZuziaM Znam Kaśkę!!! :-( Myślałam, że zostaje w DT na stałe.... :placz: Zaraz wklejam na pierwszą! Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Szczerze Wam powiem, że zakładając wątek trójłapów nie spodziewałam się takiego odzewu.... takiej ilości psiaków!!! Myślałam o 5 może 7 a już jest 11 a wydaje mi się, że to nie koniec.... :placz::placz::placz:!!!!! Boszzzz..... jak znaleźć dom dla TAKIEJ ilości "trójłapów"....:-(:-(:-( Nie ma co narzekać! Trzeba działać!!!! Wklejajcie co się da!!!:shake: Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Czy ktoś ma pomysł jak uatrakcyjnić ten wątek i jakoś bardziej go rozpropagować?? Mam pytanie do allegrowiczów. Czy można wszystkie te psiaki wystawić zbiorczo? Biorąc pod uwagę fakt, że praktycznie każdy z nich ma już swoje allegro, czy nie naruszy się w ten sposób regulaminu allegro? Czy można trzyłapki zbiorczo poogłaszać? Quote
Wet-siostra Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Pomysł???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więcej poezji...:diabloti: Wzruszający,chwytający za serce tekst przy każdym trójłapku...:roll: Wypowiedzi właścicieli trójłapków o tym,jak ich pupile sobie radzą...:eviltong:(reklama tych,co już w domach i sobie radzą może zachęci ludzi do adopcji trójłapków...:oops:) Ładne widoczki(gify???):p ...Czekam na ukamieniowanie...:eviltong: :evil_lol: Quote
magda z. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 DIF napisał(a):Znam Kaśkę!!! :-( Myślałam, że zostaje w DT na stałe.... :placz: Zaraz wklejam na pierwszą! Według mojej wiedzy to Kasia cały czas na tymczasie u ZuziM, ponieważ Kasia jest wymagającą psiną czekają na ten jedyny dom-kwestia żywienia. JUż raz dzieki allegro Kasi pojechała trójłapka z Dzierżoniowa na Pomorze:) Zreszta pewnei ZuziaM się tutaj pojawi i wszystko napisze:) Quote
Charly Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Czy najszczesliwszy dwułapek swiata zalapie sie na ten watek trzylapkow, zeby pokazac, ze 2 lapki to zaden problem, a trzy to luksus?:loveu::lol: oto ona: http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI :loveu: Quote
kasikitd Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Charly']Czy najszczesliwszy dwułapek swiata zalapie sie na ten watek trzylapkow, zeby pokazac, ze 2 lapki to zaden problem, a trzy to luksus?:loveu::lol: oto ona: http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI :loveu: Niesamowite! Ten dwułapek pokazuje do czego zdolne są psy, ale trzeba dać najpierw im szansę :loveu: I dwułapek i trójłapek to normalne zwierzaki, świetnie sobie radzą, nie lamentują nad swoim losem, tylko cieszą się z życia. To ci dopiero chart ducha godny podziwu :loveu: Quote
black_cat Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Charly']Czy najszczesliwszy dwułapek swiata zalapie sie na ten watek trzylapkow, zeby pokazac, ze 2 lapki to zaden problem, a trzy to luksus?:loveu::lol: oto ona: http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI :loveu: o kurcze ! :) Quote
joanka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nisamowite! Widać że pies normalnie cieszy się życiem. Mój ma "całe dwie", jedną lekko utykającą i jedną z rozszczepem. I szaleje!! Quote
Charly Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ale koffany:loveu::loveu:. Jakie ma sliczne uszy:lol::multi: Quote
joanka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wiemy, cały jest słodziutki! i ma temperament. Czyli mówiąc fachowo ADHD :razz::razz::razz: Quote
Charly Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 pieski w wiekszosci przeciez nie sa nabywane do pracy, tylko kochania i miziania i udawania na nie kasy;). Kundelki swietne sie do tego nadawaja. A trzyłapki to juz w ogole. Zawsze mamy przyklad odpowiedniego nastawienia do zycia w domu. Nauka zycia za friko...no prawie:cool1: Quote
black_cat Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='joanka']Nisamowite! Widać że pies normalnie cieszy się życiem. Mój ma "całe dwie", jedną lekko utykającą i jedną z rozszczepem. I szaleje!! Ale łobuziak :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 nasz trzyłapek straszny dzikus:( ale co mu sie dziwic nie zna innego zycia tylko schronisko Quote
zuziaM Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='magda z.']Według mojej wiedzy to Kasia cały czas na tymczasie u ZuziM, ponieważ Kasia jest wymagającą psiną czekają na ten jedyny dom-kwestia żywienia. JUż No ... dajemy Kasi taki DT z absolutna swiadomoscia, ze moze sie on okazac DS. A to z powodu jej choroby trzustki i dosc drogiego, niestety utrzymania. Kasia moze jesc tylko jeden pokarm ( niestety specjalistyczny ... a co za tym idzie ... drogi - 225 zl / miesiecznie ) + stale leki ( tez koszt miesieczny ok. 100 zl ). Stad adopcja Kasi nalezy do badzo trudnych i .... nie licze raczej na dom dla niej. Ale jesli znajdzie sie osoba chetna sie poswiecic dla Kasi calkowicie .... Kasia dostanie nowy domek. Adopcja do Fundacji - ODPADA. Quote
Hotel KADIF Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Charly']Czy najszczesliwszy dwułapek swiata zalapie sie na ten watek trzylapkow, zeby pokazac, ze 2 lapki to zaden problem, a trzy to luksus?:loveu::lol: oto ona: http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI :loveu: Qrcze!!! Ten link mam od dawna w ulubionych!!! I zapomniałam o nim. Zaraz wklejam na pierwszą!!! Dzięki, kochana!!!!!:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Jeszcze raz sie pytam :diabloti:?: Czy można zrobić zbiorcze allegro trójłapom z dogo??? Czy nie będzie to sprzeczne z regulaminem allegro, przecież każdy z psiaków ma allegro na swoim wątku ??? Quote
asiamm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ja się na allegro nie znam, ale wydaje mi się, że nie można, bo to tak jakby się wystawiło 1 przedmiot na 2 aukcjach i na każdej by inne osoby licytowały i byłoby 2 wygranych :roll: takie moje rozumowanie... Quote
Recommended Posts