oktawia6 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 na Paluchu jest Rudzik-bardzo podobno do tego z pierwszego postu-rudzi ma wszystkie łapki-ale nie chodzi, ma uszkodzony/przerwany rdzeń kręgowy-jest po wypadku, przebywa koło biura adopcji. Jest wyjątkowm psem-przytulaśnym nad podziw! wspaniały! nie chodzi, pełza za 2 przednich łapkach Quote
Wet-siostra Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Do serca przytul psa nie ważne,że bez łapy on także kochać chce chce dom mieć,a nie kraty! Do serca przytul psa miłością sie odwdzięczy i będzie dobrze wam na co dzień-nie od święta... Do serca przytul psa popatrzy wiernie w oczy ogonem merdnie i wnet smutek precz odskoczy... Do serca przytul psa... Quote
Natussiaa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 a 2 łapka też może byc...?:oops::-( SUNIECZKA TRAFI£A DO NAS 12.12.07. MA OKO£O 2 LAT. PRZEZ CA£Y TEN CZAS BY£A PIESKIEM WOLNO ŻYJ¡CYM. W LISTOPADZIE 2007 ROKU W NIEZNANYCH OKOLICZNOŚCIACH STRACI£A OBIE TYLNE £APKI. W TEJ CHWILI CZEKA NA WÓZECZEK, DZIÊKI KTÓREMU BÊDZIE MOG£A SIÊ PORUSZAC. http://www.tozkon.webd.pl/index.php?...id=15&PageNo=5 Quote
Selenne Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Biedulka... A wierszyk piękny. Dodstawiłam sobie do melodi Jana Kaczmarka "Do serca przytul psa" I pasuje! :) Quote
Wet-siostra Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Selenne napisał(a):Biedulka... A wierszyk piękny. Dodstawiłam sobie do melodi Jana Kaczmarka "Do serca przytul psa" I pasuje! :) ...Tak ma być-ja go właśnie do tej melodii układałam!!!:evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Natussiaa'] :flaming: Czy sunieczka ma wątek na dogo? Jeśłi nie załóż jej koniecznie!! Adopcja będzie bardzo trudna.. jeśli nie niemożliwa.:shake: Ale przecież na dogo nie ma rzeczy niemożliwych!!! Jaka ona jest z charakteru, jak kontakt z innymi psami i czy do adopcji "idzie z wózeczkiem" ?? Aha i poproszę o zmniejszenie zdjęcia Harisona do wklejenia na pierwszą! Quote
asiamm Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='DIF'] Aha i poproszę o zmniejszenie zdjęcia Harisona do wklejenia na pierwszą! zmniejszałam już [quote name='asiamm']zmniejszyłam zdjęcie Harisona a tu dwułapka: Quote
Hotel KADIF Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Assiam! Dzięki i przepraszam, że przeoczyłam! :oops: Harison wklejony!!! :p Quote
betinka24 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Natussiaa']a 2 łapka też może byc...?:oops::-( SUNIECZKA TRAFI£A DO NAS 12.12.07. MA OKO£O 2 LAT. PRZEZ CA£Y TEN CZAS BY£A PIESKIEM WOLNO ŻYJ¡CYM. W LISTOPADZIE 2007 ROKU W NIEZNANYCH OKOLICZNOŚCIACH STRACI£A OBIE TYLNE £APKI. W TEJ CHWILI CZEKA NA WÓZECZEK, DZIÊKI KTÓREMU BÊDZIE MOG£A SIÊ PORUSZAC. http://www.tozkon.webd.pl/index.php?...id=15&PageNo=5 Boze jaka śliczna i jak z niej bida!!! A kiedy jest szansa ze ona dostanie ten wózeczek??? Quote
Hotel KADIF Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Kochani!!! Zakładając ten wątek myślałam, że będzie kilka psiaków... 5 może 10! Ale jest ich o wiele więcej!!! :placz::placz::placz: Tragedia po prostu!!!! :flaming: Są również psy z uszkodzonym kręgosłupem (info o jednym z nich podała oktawia6), które praktycznie nie chodzą albo dwułapki tak jak Dandi czy dwułapka wklejona przez Natussię (jej zdjęcie zalało krwią moje serce.. :placz:...normalnie nie mogę - adopcja praktycznie niemożliwa!!!!) Chciałabym zmienić tytuł wątku z "Trzyłapki z dogo do adopcji" na "Psy niepełnosprawne z dogo do adopcji". Myślę, że będzie ogromny odzew!!!! Ale sama sobie nie poradzę z prowadzeniem TAKIEGO wątku, zwłaszcza, że od 1 czerwca zamierzam drastycznie ograniczyć swoją obecność na dogo!!! Sorry.... :-( Pomożecie mi??? Mogę na Was liczyć???? :modla::modla::modla: Czy mogę na Was liczyć?? Czy mogę liczyć na to, że w momencie jak wyczujecie, że ktoś ma serce i nie zależy mu na wyglądzie psa ... zaproponujecie jakiegoś psa z tego wątku??? Mam zmienić tytuł??? :razz: Jeśli uważacie, że jest warto jest walczyć o te psiaki tytuł będzie zmieniony a pierwsza strona wątku zostanie przeze mnie "zmoderowana" :p! Jeden warunek od którego nie będzie odstępstawa :angryy:: pies musi mieć założony wątek na dogomanii!!!!! Jeśli nie... zapraszam na portale ogłoszeniowe!!!!!! :shake: Quote
Wet-siostra Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='DIF'] Chciałabym zmienić tytuł wątku z "Trzyłapki z dogo do adopcji" na "Psy niepełnosprawne z dogo do adopcji". Myślę, że będzie ogromny odzew!!!! DIF-Psiapsiółko-uważam,że to bardzo dobry pomysł.Otworzyć wątek niepełnosprawnym psom,nie tylko bez łapki-ślepym,głuchym...Dać im szansę...I zostawić"przyklejenie"... [quote name='DIF']Pomożecie mi??? Mogę na Was liczyć???? :modla::modla::modla: Czy mogę na Was liczyć?? Czy mogę liczyć na to, że w momencie jak wyczujecie, że ktoś ma serce i nie zależy mu na wyglądzie psa ... zaproponujecie jakiegoś psa z tego wątku??? DIF-koffana moja-na mnie możesz liczyć.Będę zaglądać na ten wątek,mogę go nawet wziąść pod opiekę,o ile mi powiesz,na czym to polega,bo na mapie pomocy dogo znalazłam właśnie opiekuna wątków...Więc-jak mnie wtajemniczysz...To-czemu nie??? [quote name='DIF']Mam zmienić tytuł??? :razz: Jak już pisałam wyżej-uważam,że to dobry pomysł.jestem za. Poczekaj na odzew innych cioteczek i zrób tak,jak uważa większość. mnie zawsze masz po swojej stronie,Psiapsiółko...:loveu::loveu::loveu: Quote
Cekinka13* Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Również jestem ZA! Wątek zdobędzie ogromną popularność, więcej ludzi będzie na niego wchodziło, co zwiększa sznasę na adopcję, pomoc psom itp. Także DIF, zmieniaj tytuł!!:p Quote
Natussiaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 A nie lepiej może jeżeli DIF żałoży całkiem nowy wątek dla psów niepełnosprawnych,bo ten wątek jest już trochę ,,zaśmiecony''..:roll: Quote
Wet-siostra Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Natussiaa napisał(a):bo ten wątek jest już trochę ,,zaśmiecony''..:roll: Mam nadzieję,cioteczko,że nie masz na myśli mych wierszydeł...:angryy: :mad::mad::mad::mad::mad: :angryy::angryy: :diabloti: Quote
Natussiaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nie nie,one są śliczne:loveu::loveu: jak tak mogłaś pomyslec:mad: Quote
Wet-siostra Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Natussiaa napisał(a):nie nie,one są śliczne:loveu::loveu: jak tak mogłaś pomyslec:mad: ...bo na jednym wątku(nie powiem,jakim :eviltong: ) jak się za bardzo rozpisałam,to wywołało burzę PW,typu"kącik poetycki"...I poproszono,by skończyć z poezją na wątku...:roll: A ja i tak nie piszę teraz tak dużo,jak kiedyś...:oops: No i jak przeczytałam o zaśmieconym wątku...:placz: Quote
Hotel KADIF Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Wet-siostra napisał(a):...bo na jednym wątku(nie powiem,jakim :eviltong: ) jak się za bardzo rozpisałam,to wywołało burzę PW,typu"kącik poetycki"...I poproszono,by skończyć z poezją na wątku...:roll: A ja i tak nie piszę teraz tak dużo,jak kiedyś...:oops: No i jak przeczytałam o zaśmieconym wątku...:placz: To był wątek Barego!!!! :eviltong::evil_lol: I właśnie... o co chodzi z tym "zaśmieconym" wątkiem? :roll: Quote
Wet-siostra Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 DIF napisał(a):To był wątek Barego!!!! :eviltong::evil_lol: No i wypaplała...:mad: Quote
Natussiaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 chodzi o to że łatwiej będzie jak się założy nowy wątek,bo tutaj jest już około 30 stron i jak będzie ktoś nowy wchodził to troszkę dużo ma do czytania:lol: Quote
black_cat Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Moze lepiej zostawic ten watek i przeksztalcic go tylko dla niepelnosprawnych psow, a moderatora mozna poprosic zeby usunal niepotrzebne posty. Quote
Hotel KADIF Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 black_cat napisał(a):Moze lepiej zostawic ten watek i przeksztalcic go tylko dla niepelnosprawnych psow, a moderatora mozna poprosic zeby usunal niepotrzebne posty. Wydaje mi się, że wątek przekształcam ja, poprzez zmianę tytułu!!! Nie ma znaczenia czy wątek jest "zaśmiecany" niepotrzebnymi postami, ponieważ i tak jest "przyklejony" i nie spada. Każdego nowego psa wklejam (w odpowiedniej formie..) na pierszą stronę wątku! Quote
black_cat Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 DIF napisał(a):Wydaje mi się, że wątek przekształcam ja, poprzez zmianę tytułu!!! Po co od razu krzyczeć? przeciez rozmawiamy? :roll: Quote
Hotel KADIF Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 black_cat napisał(a):Po co od razu krzyczeć? przeciez rozmawiamy? :roll: Ale nie krzyczę przeca .... :oops::eviltong: Tylko rozmawiamy! Jeśli poprzez "przekształcenie" miałaś na myśli "zmianę tytułu" to nadajemy na tych samych falach!!! :p Quote
Recommended Posts