Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF napisał(a):
Wiem, ale ja nie umiem tego zrobić :oops:.
Próbowałam, ale mi nie wychodzi......... :placz:

DIF, to ja pozmniejszam po 1ym zdjęciu każdego 3-łapka i wkleję, a Ty skopiujesz do pierwszego postu ;)

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF kochana, a Ty pisałaś, że wątek zamiera :cool3:

Jak coś trzeba będzie zmniejszyć, wykadrować itp to wysyłaj do mnie na zdrojka7[małpa]wp.pl (nie piszę całego adresu, bo potem spamu dostaję mnóstwo). Jak się od razu nie odezwę to ślij SMSa, zrobię, co mogę!

Podziwiam, pochwalam i będę wspierać :p

Posted

asiamm napisał(a):
Atos
Książę
Rudzik
Nela
Roki

Dzięki!!!! Wkleiłam na pierwszą!! Jak będzie sporo piesków to poproszę Cię jeszcze o zmniejszenie tych zdjęć :p. Jak TO zrobiłaś ?:hmmmm:

Posted

zdrojka napisał(a):
DIF kochana, a Ty pisałaś, że wątek zamiera :cool3:

Jak coś trzeba będzie zmniejszyć, wykadrować itp to wysyłaj do mnie na zdrojka7[małpa]wp.pl (nie piszę całego adresu, bo potem spamu dostaję mnóstwo). Jak się od razu nie odezwę to ślij SMSa, zrobię, co mogę!

Podziwiam, pochwalam i będę wspierać :p

Przeca ja mam Twój adres :eviltong: ! Cały :evil_lol:.
A jak nie chcesz spamu załóż sobie adres na gmail-u. Zero spamu! Wszystkie głupoty automatem są przenoszone do zakładki "spam" i nawet ich nie widzę. A w każdej chwili mogę sobie w te spamy wejść i pooglądać. Bardzo fajna poczta:loveu:!

A jeśli chodzi o usługi komputerowe chętnie skorzystam!! :comp26:

Posted

[quote name='Koperek']Sama zostałam w błąd wprowadzona!:mad: Nela nie miała amputacji tylnej łapki w schronisku! Ona się taka urodziła- przynajmniej z tego co mi wiadomo. I ma pół tylnej łapki.

No właśnie :roll:! Od razu zwróciłam uwagę na tę łapkę. Ona nie wygląda na amputowaną, tylko niedorozwiniętą. Tak jak u Atosika. Ale nie chciałam się wymądrzać i skoro napisałyście, że amputowana to amputowana.
Zmienić na pierwszej info?

Posted

DIF napisał(a):
No właśnie :roll:! Od razu zwróciłam uwagę na tę łapkę. Ona nie wygląda na amputowaną, tylko niedorozwiniętą. Tak jak u Atosika. Ale nie chciałam się wymądrzać i skoro napisałyście, że amputowana to amputowana.
Zmienić na pierwszej info?

Bardzo proszę!;)

Posted

Witam na"zamierającym"wątku...:crazyeye:DIF,Psiapsiółko,chciałabym,by tak wyglądały wszystkie zamierające wątki...:loveu:
Co do chodzenia spać-ja jestem grzeczne dziecko :diabloti: i chodzę spać o 22.00,ale do spania muszę się odpowiednio przygotować...Kolacyjka,myciu-myciu,ścielonko łóżeczka,wieczorne mizianka dwóch nienasyconych pieszczot psiaków...:eviltong:
Więc około 20.00 życzę spokojnych snów moim dogomaniackim podopiecznym i kładę laptopa spać...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Właśnie kombinuję,jakby tu przerobić popularną piosenkę,żeby pasowała do trójłapków,a przy tym nie straciła rytmu...:evil_lol:
Może tak...
Łapy,łapy,piękne łapy...
Albo tak:
Mam trzy łapy,piękne łapy...
O,właśnie,tak lepiej...
A teraz cała dogomania śpiewa razem ze mną...

Mam trzy łapy,piękne łapy
jestem sobie pies kudłaty.
Kto pokocha psa,kalekiego psa?
Może ty,może ty???
Kochaj,tak,jak ja!!

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Właśnie kombinuję,jakby tu przerobić popularną piosenkę,żeby pasowała do trójłapków,a przy tym nie straciła rytmu...:evil_lol:
Może tak...
Łapy,łapy,piękne łapy...
Albo tak:
Mam trzy łapy,piękne łapy...
O,właśnie,tak lepiej...
A teraz cała dogomania śpiewa razem ze mną...

Mam trzy łapy,piękne łapy
jestem sobie pies kudłaty.
Kto pokocha psa,kalekiego psa?
Może ty,może ty???
Kochaj,tak,jak ja!!

:roflt::roflt::roflt:

Jesteś "the best" - najlepsza czyli!!! :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie ma zdjęć ciotka - zabij nas ale tak zaczęło padać, żeeee :angryy: Zdążyłyśmy przywitać się ze wszystkim mieszkańcami Azorka i wyczesać dwa psiaki i jak zaczęło padać to koniec :shake:
Wiem, że Asiamm miała jego zdjęcia - co prawda, robione latem kiedy trzyłapek był czesany ale zdjęcia były bardzo ładne .... więc może narazie te od Asiamm :roll: a w tygodniu może będziemy (jak nie to weekend) i się zrobi nowe- jak nie będzie padać znowu, rzecz jasna :diabloti:

Nie mam zamiaru nikogo zabijać, bo kto będzie tyrał w Azorku przy psiakach jak Wy poginiecie z mojej ręki??!! :evil_lol:
Ale będę pamiętać o tym trójłapie :mad:!!:eviltong:

Posted

Właśnie,właśnie,cioteczki,nie wychwalajcie mnie tak...:oops:
Bo za chwilę znowu skrzynka DIF pełna będzie wpisów typu:towarzystwo wzajemnej adoracji,kółko poetyckie itd.,itp...:evil_lol: :eviltong:
Jak się mają dziś piękne trójłapki???
Zabieram wszystkie na spacerek.
(Cioteczko DIF-skoro ta strona i tak nie spada,to może nie trzeba tu nic pisać???:eviltong::eviltong::eviltong: )