Rawa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Kochany Rokusiu, bardzo nam przykro... Czuwaj nad innymi trójłapkami i wiedz, że będziemy o Tobie pamiętali, jak to w rodzinie. Zawsze... Tobie się nie udało, ale jesteś szczęśliwy, z dala od okrutnych ludzi... Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Kochane !!! Przwołuję Was do porządku! Sory, ale muszę!!! Jeśli chcecie wyrazić swój żal po śmierci Rokiego, zapraszam Was na Jego wątek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103229 Wątek Rokiego znajduje się w dziale "Tęczowy Most" !!! TEN wątek służy tylko i wyłącznie wymianie doświadczeń właścicieli trójłapów i wyrażaniu opiniii na temat ew. adopcji!! Ponieważ wątek jest "przyklejony" Wasze wpissy TUTAJ nie pomagają trójłapom a jedynie.....(w domyśle użytkownika :shake:...! Bardzo Was proszę o przekopiowanie Waszych postów do wątku Rokiego!! Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam...... :modla:!!! Quote
Wet-siostra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ja bardzo chętnie przekopiuję,rozumię Cię,ale:NIE MAM POJĘCIA,JAK???Nie umię kopiować wątków... Quote
magda z. Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 A może jeśli każdy z psiaków ma allegro to wystawiający dokleiłby link do tego watku do 1 strony. Jak już pisałam kiedyś dzięki allegro Kasi od ZuziM dom znalazła trójapka Onka z Dzierżoniowa. Czasami ktos może i by chciał trójłapka, ale to nie jest akurat ten wymarzony, na którego trafił a nie wie gdzie szukać. To by nie prowadziło do podwójnego wystawiania tych samych psiaków, a może któryś by skorzystał Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Na dobranoc pokazujemy się trzyłapeczki kochane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wet-siostra Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 TRÓJŁAPEK Pies w niczym nie ustępujący"normalnym"psom... Kocha tak samo Wierny tak samo Zaradny tak samo ...dlaczego więc boisz się dać mu dom??? Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Wet-siostra']TRÓJŁAPEK Pies w niczym nie ustępujący"normalnym"psom... Kocha tak samo Wierny tak samo Zaradny tak samo ...dlaczego więc boisz się dać mu dom??? Znowu pięknie napisałaś SIOSTRO :loveu: :calus: Quote
Hotel KADIF Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 magda z. napisał(a):A może jeśli każdy z psiaków ma allegro to wystawiający dokleiłby link do tego watku do 1 strony. Jak już pisałam kiedyś dzięki allegro Kasi od ZuziM dom znalazła trójapka Onka z Dzierżoniowa. Czasami ktos może i by chciał trójłapka, ale to nie jest akurat ten wymarzony, na którego trafił a nie wie gdzie szukać. To by nie prowadziło do podwójnego wystawiania tych samych psiaków, a może któryś by skorzystał Bardzo dobry pomysł :loveu:!! Poproszę dziewczyny o podanie namiarów na allegro psiaków i wkleję je na pierwszą!! Dzięki! Quote
Wet-siostra Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ziutka napisał(a):Znowu pięknie napisałaś SIOSTRO :loveu: :calus: No,cóż...:oops:Podobno jestem poetką...:evil_lol: :eviltong: Trójłapki psy o sercu szczerym gorącym jak letnie powietrze Trójłapki psy o sercu wielkim prawie jak bezmiar oceanu Trójłapki psy o sercu czystym i lśniącym jak świeżo opadły śnieg trójłapki... -czy ktoś da im dom??? Quote
kingilka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Jakie cuuda... :( Jak się wyprowadzę od rodziców to wezmę sobię kilka psiaków... ze schronu oczywiście.... biedne niuńki... :( Quote
oktawia6 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ziutka napisał(a): Na dobranoc pokazujemy się trzyłapeczki kochane :loveu: :loveu: :loveu: ale po co "hopanie" skoro wątek jest na stałe przyklejony? Quote
Wet-siostra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Trójłapki czekają na swych właścicieli... Smutno patrzą przez kraty boksów, przytulają swe ciepłe nochale do zimnych prętów ... Merdają co sił ogonami, ich ciepłe oczy tęsknie spoglądają w oczy ludzi... A ludzie przechodzą obojętnie... "A po co nam pies kaleka???..." ...a przecież te psy też potrafią KOCHAĆ... Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='oktawia6']ale po co "hopanie" skoro wątek jest na stałe przyklejony? 1. po to, żeby nie spadał na dół w "przyklejonych" 2. po to, żeby COŚ się działo na tym wątku. koniec tematu! :angryy::angryy::angryy: Quote
Hotel KADIF Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Niestety żaden z trójłapów nie znalazł domu, ale wg moich informacji w czerwcowym "Moim Psie" ukaże się artykuł o trójłapkach z dogo, zarówno tych w nowym domu jak i tych do adopcji :multi::multi::multi: Kupujcie czewcowy numer i czekam na opinie o artykule!!! :eviltong: Quote
zdrojka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Aniu, tak jak rozmawiałyśmy, staram się złapać kobitkę, która ma u mnie na osiedlu sznupka trójłapka, bardzo chciałabym wkleić jego zdjęcia i komentarz tej pani. Myślę, że takie opisy, komentarze i zdjęcia zadowolonych trójłapków mogą skłonić ewentualnych przyszłych właścicieli do podjęcia właściwej decyzji :p Quote
kasikitd Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 zdrojka napisał(a):Aniu, tak jak rozmawiałyśmy, staram się złapać kobitkę, która ma u mnie na osiedlu sznupka trójłapka, bardzo chciałabym wkleić jego zdjęcia i komentarz tej pani. Myślę, że takie opisy, komentarze i zdjęcia zadowolonych trójłapków mogą skłonić ewentualnych przyszłych właścicieli do podjęcia właściwej decyzji :p Fajnie by było, sama jestem ciekawa jak żyje sobie inny trójłapek, jak jego kondycja i jak reagują na niego inni ludzie. Gdy jestem na spacerze ze swoim trójłapkiem, to widzę, że ludzie są lekko zszokowani jego sprawnością, może myślą, że to taka bida, a tu, radosny, energiczny psiak, który normalnie się bawi, szybko biega, kopie dołki i jest bardzo zadowolony z życia :loveu: Quote
magda z. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ale fajnie, na pewno kupię gazetę. ja dzisiaj byłam chwilkę u ZuziM i widziałam się z Kasią-jest superowa, jak ją widziałam w sierpniu to troszkę z dystansem podchodziła, teraz już inaczej. Mądralińska psina:) U ZuziM jest też Polcia bez łapki-taka ratlerkowata, też z dogo:) Quote
Natussiaa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nie wiem czy już tutaj jest: w schronisku od 10.12.1999 roku...:-(:placz: HARISON P 00/01/00 brak łapki nie przeszkadza mu w ruchu, kocha życie boks : Y -1 http://www.schronisko.krakow.pl/index.php?id=42 SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT prowadzone przez Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami 30-254 KRAKÓW ul.Rybna 3 tel./fax:(0-12) 429-74-72 , 429-92-41 e-mail: [email protected] Quote
Gosiapk Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Natussiaa napisał(a):Nie wiem czy już tutaj jest: w schronisku od 10.12.1999 roku...:-(:placz: HARISON P 00/01/00 brak łapki nie przeszkadza mu w ruchu, kocha życie boks : Y -1 http://www.schronisko.krakow.pl/index.php?id=42 SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT prowadzone przez Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami 30-254 KRAKÓW ul.Rybna 3 tel./fax:(0-12) 429-74-72 , 429-92-41 e-mail: [email protected] 9 lat w schronie?! Trzeba mu założyc osobny wątek! Quote
Recommended Posts