Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zasrańce po szczepieniu szaleją jak i przed :roll:Są niesamowicie zywotne . Dzisiaj z wetką ustaliłyśmy , że są to 2 dobermanki , 2 wilczki , 1 husky i 1 mini owczarek podhalański :evil_lol:
Do weta jechałam z 3 kontenerkami . Największa waży 4700 , a biała 1700:cool3:
Najwieksza przytyła u mnie półtora kilo za 2 tydodnie , biała 600gram .
To już wielkie szczeniaki i strasznie miłe .Tylko gdzie te domki :razz:

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W jaki sposób możliwa jest taka mieszanka?:-o
One są z jednej matki?
do wyboru i koloru ,
Bianko masz doświadczenie , z których ogłoszeń jest największy odzew?

Posted

[LEFT]Nie koniecznie,tzn z naszego punktu widzenia tak,ale ona miała ruje i chciała być zaciążona,do tego dążył jej organizm. A z iloma psami to jej pewnie było obojętne. Większość suk które biegają sobie wolno ma dzieci z więcej niż jednym psem.
[/LEFT]

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Z moich skromnych doświadczeń wynika, że jak sie odsyła to ludzie już ani nie dzwonią ani nie piszą....

może masz rację,ale. do mnie pani w sprawie Moriska dzwoniła 3 razy na komórkę,którą musiałam mieć wyłączoną.Potem ja oddzwoniłam i okazało się,żr to właśnie TEN domek.

Posted

przepraszam, że jakoś mało się udzielam ale dzisiaj wyjątkowo źle się czuję. Zmienione mam leki i jakoś mój organizm źle reaguje... Ale od jutraobiecuję poprawę:cool3:

Posted

Iwonko, przede wszystkim pomyśl o sobie i swoim zdrowiu! Na udzielanie sie na dogo jeszcze masz czas, jak będziesz silniejsza. Ja Ci to mówie, ciotka malagos :cool3: i proszę mnie słuchać :mad:

Posted

[quote name='iwop']przepraszam, że jakoś mało się udzielam ale dzisiaj wyjątkowo źle się czuję. Zmienione mam leki i jakoś mój organizm źle reaguje... Ale od jutraobiecuję poprawę:cool3:
Nic się Ciotka nie martw . Panujemy nad sutuacją :loveu:

Kilku innych domowników . Wszystkich nie da sie ogarnąć .:evil_lol:

Posted

fajne są-ładne takie obrazkowe szczeniaczki-ten bviały jest uroczy-taki delikatny się wydaje z usposobienia, ten beżyk jest super również.

a Doberman jeszcze nie polował na takie maleństwa-taki przyczajony stoji:razz:albo tylko to pozory-i jest dobrym pieskiem:eviltong:

Posted

Bianko podziwiam!!! Ja mam tylko jedną szczeniorkę a zawładnęła całym domem! Biega dookoła moich futrzaczków dookoła, podszczypuje, powarkuje, podskubuje, wiesza się na brodach, na łapkach. A jak któreś na nią warknie, to myślisz, że daje sobie w kasze nadmuchać? Odpyskuje tak, że cały blok się trzęsie!

Dlaczego u Was za książeczkę zdrowia biorą 3 zł? Ja za każdym razem dostawałam bezpłatnie.

Prosze - jeśli Ci tylko czasu wystarczy :evil_lol: wymiziaj całe stadko od nas. A szczególnie tę małą białą drobineczkę. Wiem, wiem, że to prowodyrka, ale z wyglądu to taki mały biały aniołeczek :loveu:

Posted

[quote name='AMIGA']Bianko podziwiam!!! Ja mam tylko jedną szczeniorkę a zawładnęła całym domem! Biega dookoła moich futrzaczków dookoła, podszczypuje, powarkuje, podskubuje, wiesza się na brodach, na łapkach. A jak któreś na nią warknie, to myślisz, że daje sobie w kasze nadmuchać? Odpyskuje tak, że cały blok się trzęsie!

Dlaczego u Was za książeczkę zdrowia biorą 3 zł? Ja za każdym razem dostawałam bezpłatnie.

Prosze - jeśli Ci tylko czasu wystarczy :evil_lol: wymiziaj całe stadko od nas. A szczególnie tę małą białą drobineczkę. Wiem, wiem, że to prowodyrka, ale z wyglądu to taki mały biały aniołeczek :loveu:
Moje maluchy też pyskate . Po szczepieniu nic się nie dzieje . Bałam się , że mogą sie żle czuc . Ale na szczęście nic takiego się nie stało .
AMIGA , ja też dostaję teoretycznie za darmo . Weci ksiażeczki kupują po 2,50 . Nie dostają ich za darmo . Cena książeczki jest wliczona w usługę , więc wydaje sie , że dostajesz ją za darmo . Jak mają Ci dać jedna , to jakoś nie ma kłopotu . Ale wet nie dopłaci do interesu , jak ja co kilka tygodni przychodzę z całym stadem tymczasowiczów. Policzyłam , że w ciągu roku było ich około 50 szt . I Ci weci cały czas sie nimi zajmują , a ja nie mam długu w lecznicy . Więc raczej na mnie nie zarabiają .Ale też nie mogą dopłacać do interesu :roll:

Posted

Wiadomość od Pani pierwszej wyadoptowanej suczki .

'Dzień dobry

Piszę do pani dopiero teraz, ponieważ NUKA już zaklimatyzowała się chyba na dobre. Śpi w łóżku z mamą, w czwartek była na szczepieniu - odrobaczania, nosówka itp.
Bawi się z moim psem - jak przychodzimy to na niej śpi - zdjęcia na razie nie wysyłam - chyba że wyślę pani na komórkę, ponieważ nie mam jak zrzucić z komórki na komputer (brak kabla)

P.S. mała zaczyna warczeć a szczekanie przypomina raczej miauczenia kotka

pozdrawiam
Monika"