mrowa23 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 to ja tylko przypomne ze jezeli ktos chce sie dorzucic do naprawy mojego auta to tez podrzuce nr konta bo jak juz wspoinalam naprawa w calosci wyniosla 3,5 tys zl. poki co nikt nic jakby ktos pytal... bo przeciez nei wolno udizleac rad bez zaplacenia za sluchanie ich... w ogole najlepiej sienei odzywac tylko wplacac pieniazki do iryska co nei irysku? Quote
irysek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 mrowa23 napisał(a):to ja tylko przypomne ze jezeli ktos chce sie dorzucic do naprawy mojego auta to tez podrzuce nr konta bo jak juz wspoinalam naprawa w calosci wyniosla 3,5 tys zl. poki co nikt nic jakby ktos pytal... bo przeciez nei wolno udizleac rad bez zaplacenia za sluchanie ich... w ogole najlepiej sienei odzywac tylko wplacac pieniazki do iryska co nei irysku? wlasnie tak jak mowisz, buziaczek :loveu: mroweczko Quote
Negri Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No to choć jakiś odzew jest :roll: Jak będziesz miała nowe fotki to wstawię na allegro ;) Czyli nie ma tej czp jak doberman a reszta w komplecie? Quote
agusiazet Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 mrowa23 napisał(a):to ja tylko przypomne ze jezeli ktos chce sie dorzucic do naprawy mojego auta to tez podrzuce nr konta bo jak juz wspoinalam naprawa w calosci wyniosla 3,5 tys zl. poki co nikt nic jakby ktos pytal... bo przeciez nei wolno udizleac rad bez zaplacenia za sluchanie ich... w ogole najlepiej sienei odzywac tylko wplacac pieniazki do iryska co nei irysku? Ja się deklarowałam, ale co z tego wyjdzie nie wiem. Symbolicznie na pewno coś wpłacę, więc prześlij! Quote
truskawa144 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Szkoda,że dopiero dziś tu trafiłam bo gdybym wiedziała wcześniej to bym pomogła i to Wam wszystkim. Bianko my to się już znamy:evil_lol: (jak się miewa panna Frycia?) Auto padło w Lublińcu,mieszkam w Częstochowie,rzut beretem. Mogłam przycholować,przenocować,załatwić mechanika (taniej),przetrzymać szczeniaki z dzień czy dwa (awaryjnie) dokąd by z Wrocławia na spokojnie ktoś nie dojechał. Przywieźć choćby kawe,jedzenie,dotrzymać towarzystwa czy cokolwiek. Zabiegana jestem ale noce to mam w miarę wolne:evil_lol: Wszystko by może spokojniej wyszło. Wiem,że się mało udzielam na "obcych" wątkach (mam strasznie dużo swoich a doba ma tylko 24h) i pewnie dlatego nikt o mnie nie pomyślał. Następnym razem (oby takiego razu nie było i wszystko zawsze przebiegało gładko) pamiętać o mnie jak coś się dzieje w okolicach Częstochowy czy w Częstochowie! Postaram się pomóc no chyba,żeby mnie w mieście nie było (mało prawdopodobne). mrowa23 - Współczuję! Bianko - Podziwiam Cię! Ja dostaję kota przy 10 kotach (w porywach do 13) i jednym psie (w porywach do 2) a co dopiero przy takiej ekipie. Jakby trzeba było allegro (innych ogłoszeń nie robię) to daj znać. Psinki śliczne. Proszę ode mnie Frycie wygłaskać,pewnie mnie nawet nie pamięta bo ja jestem z tego gorszego życia,teraz ma raj. Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Truskawa , to był środek nocy , a ja nie mam do Ciebie telefonu :roll: Frycia czuje się dobrze . Dzisiaj ma byc szczepienie . Zaraz jade na zabieg z cziłką . Nie mam kasy ani na jedno , ani na drugie :-( O szczeniaki nikt nie pyta . Gazety się kończą , karma się kończy . Wszystko rozbić o kant doopy :placz: Quote
agusiazet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bianko, że też kurczę nie napisałaś wcześniej o tych gazetach. Ja też jakaś nie dorobiona jestem, przecież widziałam gazety na zdjęciach. Nie zajarzyłam i wszystkie gazety wydałam na makulaturę, bo pracuję w bibliotece. Kurczę, ale trąba jestem! Podaj mi swój adres na PW, żebym mogła się poprawić, wcześniej czy później:) Quote
fizia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nie wiem czy już tu nie były przypadkiem ogłaszane, ale nawet jeśli, to będzie jeszcze raz http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1199449_8_uratowanych_przecudnych_szczeniaczkow.html Quote
Poker Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To odłóż szczepieni Fryci na później,nie umrze bez niego :shake::roll: Zajeździsz się kobieto na Amen.Załatwiaj teraz co najpilniejsze :cool3: Quote
fizia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=24791 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=32859&from=1 Quote
fizia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23404268,Wroclaw_Zwierzaki___Adopcja,144-192.html Quote
liryka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 kurcze, bianka, nie zauwazylas u siebie aureolki??? czy DT jakos Cię odciąża? w sobotę oddaję moją Majeczkę tymczaskę, 2 maluchy moglyby sie u mnie powczasowac Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Na dzisiaj mam umówionych kilka wizyt . Ja Fryci nie mam szczepić , ona zaszczepiona ;) To maluszki miałam dzis szczepić , ale odłożone do soboty . Dzisiaj do tej pory byłam na klinice z cziłka , bo wyciągali z niej kasiorkę :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Agnie Koty napisał(a):Ile wyciągnęli? Starczy na coś? :p 40 groszy . A kosztowało 246 zł :cool3: Droga zamiana :roll: Quote
truskawa144 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 BIANKA1 napisał(a):Truskawa , to był środek nocy , a ja nie mam do Ciebie telefonu :roll: Frycia czuje się dobrze . Dzisiaj ma byc szczepienie . Zaraz jade na zabieg z cziłką . Nie mam kasy ani na jedno , ani na drugie :-( O szczeniaki nikt nie pyta . Gazety się kończą , karma się kończy . Wszystko rozbić o kant doopy :placz: Bianko ja sobie jak najbardziej zdaję z tego sprawę,tylko po prostu się przypominam. W Częstochowie mało nas bardzo,fakt. Ale gdyby kiedyś coś to 509253442 i jestem. Frycia szczęściara trafiła z boksu do psiego raju:loveu: Fiziu jesteś niezmordowana z tymi ogłoszeniami:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 truskawa144 napisał(a):Bianko ja sobie jak najbardziej zdaję z tego sprawę,tylko po prostu się przypominam. W Częstochowie mało nas bardzo,fakt. Ale gdyby kiedyś coś to 509253442 i jestem. Frycia szczęściara trafiła z boksu do psiego raju:loveu: Fiziu jesteś niezmordowana z tymi ogłoszeniami:evil_lol: Dzięki już sobie wpisałam do telefonu :loveu: Fiziu , dziękuję za ogłoszenia . Dzisiaj dzwoniło parę osób akurat jak czekałam z cziłka w klinice :roll: Nawet nie miałam jak porozmawiać :oops: Quote
ocelot Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cioteczki bardzo proszę o pomoc, wiemy, że Bianka jest przeciążona, ale może znajdzie się miejsce gdzieś dla trzech bardzo zagrożonych szczeniaków-suczek? Oto link do wątku www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105892 Quote
figa33 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Chorobcia mało tej kasy na szczepienia i karmę..:-( Quote
irysek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ja karme dzis dowiozlam, 3kg acany dla puppies ;) w pt dojedzie wór RC do bianki :) maluchy slodkie, najabrdizej do gustu przypadl mi ten maly kudlatek bez oczka, cudo, no zakochalam sie po prostu. taki maly gryzon przytulaczek :) Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tak . Była Irysek :lol: Przywiozła karmę dla szczeniaków , dla kotów , ptaszków i świnek . Karma dla świnek była od Pucki , a Irysek pomyślała nawet o wiórkach i batoniku dla padnietej ciotki . Nie ma jak cos słodkiego w stresujący dzień :loveu: Bardzo dziekuję :loveu::loveu::loveu: Od razu mi lepiej , że nie jestem sama z ta trzodą . Miałam dzisiaj ciezki dzień z powodu cziłki . Ale już wszystko ok :lol: Bardzo dziekuję . Quote
figa33 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 coś czuję,że ten batonik to był strzał w dziesiątkę :loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Po 20 mają przyjechać 3 panie . Mama i 2 dorosłe córki z rodzinami. Już rano z nimi rozmawiałam , Oni chcą 2lub 3 suczki . Jedna dla jednej rodziny i 2 dla drugiej i babci . Jedna do mieszkania , a 2 do domku . Pan wczoraj dzwonił , ale coś mi sie podejrzane wydawało że chce 2 , to go zbyłam . :roll:A dzisiaj pani powiedziała , w czym rzecz . . Jeszcze z nimi pogadam . Hmmmmmmmmmm...................sama mam stado , ale jak ktoś mi mówi , że chce 2 psy . :cool3: Muszę ich dobrze przemaglować :evil_lol: Quote
Poker Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ja też mam 2 swoje psy,bo jednego było nam mało :eviltong: ale trzeba pana przemaglować solidnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts