BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Pańcia Białaski już mi smsa wysłała :lol: Zobaczymy czy przyjadą . Ja bym nie jechała :evil_lol: Quote
Korenia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Bianka uważaj na dziki! Zwłaszcza, że to samice z małymi. W tamtym roku dziewczyna w Zabrzu(z dogo) poszła na spacer ze swoimi psami i spotkała dzika. Skończyło się to tragicznie - oba psiaki zabił dzik... a ją bardzo poturbował, była połamana (itd)... Quote
oktawia6 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Korenia napisał(a): Bianka uważaj na dziki! Zwłaszcza, że to samice z małymi. W tamtym roku dziewczyna w Zabrzu(z dogo) poszła na spacer ze swoimi psami i spotkała dzika. Skończyło się to tragicznie - oba psiaki zabił dzik... a ją bardzo poturbował, była połamana (itd)... :crazyeye:faktycznie! nawet bym o tym nie pomyślała!:crazyeye:a w takich pięknych leśnych terenach jak ma Bianka to jest realne! kiedyś jeszcze Alpina mi opowiadała jak polował wielki Orzeł Biały nie jeden w sumie w okolicy na jej psy (małe shih Asty już nie)-rownież wokół pola, lasy, łono natury-raj a z góry....kto by pomyślał opisała go: "wielki ogromny biały ptak, z duzym dziobem, rozpiętośc skrzydeł ogromna" to musiał być Orzeł! lub Bielik-też niesamowite!no i nie zostawia ich samych w ogrodzie tylko pod nazdorem-taki Shih-jak królik dla Orła-nie ma różnicy. Bianka o 5-tej wstajesz:-oto jest zasuw dopiero-a do tego jesteś sama-więc nie ma kto nawet ciut ciut pomóc. Super ta kobieta o której pisze Truskawka: całą Polskę przejechac by adoptowac pieska:placz:. U nas jest Zosia, która adoptowała 19-letniego Liska, przejechała 800 km-na pewno go znacie-wyjątkowa babka! Quote
sacred PIRANHA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 nie wiem jak sie moga zachowywac dziki...napewno jesli uznaja ze sa w niebezpieczenstwie i nie maja innego wyjscia to zaatakuja...w koncy to dzikie zwierzeta:(:(:( uwazaj Bianko:( a co do ptakow polujacych na psy...ja mieszkam na wsi, pare domow dalej facet hoduje shi i yorki (w sumie to on ich nie hoduje bo nie rozmnaza ale ma kilka sztuk - zawsze male stadko) zapytal mnie kiedys, czy wyzel to dobry pomysl w jego przypadku bo on ma taki problem : ze ptaki drapiezne mu wylapuja psiaki... bylam swiadkiem jednego takiego ataku...ptak pojawil sie znikad, nagle po prostu znienacka runal z gory w dol... Quote
oktawia6 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Niki-lidka napisał(a): bylam swiadkiem jednego takiego ataku...ptak pojawil sie znikad, nagle po prostu znienacka runal z gory w dol... o to!one oberwuja ofiare juz z gory jak maja na celowniku to jest ulamek sukundy+gdy nie dotykajac ziemi praktycznie chwytaja w szpony + niesamowite... Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Państwo przyjechali :multi: Bardzo mili . Obiecali wejść na wątek , to nam napisza o słychać u malutkiej :loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Udało mi sie zrobić kilka zdjęć . Stado juz się połaczyło . Matki z małymi i dorosłe są razem . Tak jak pisałam , 4 szt małych jest białe w czarne łatki . Więcej nie zrobiłam , bo musiałam wracac do domu (przyjechali państwo ze Szczecina po szczenię ). Ale jeszcze zapoluje na dziczki :loveu: Quote
Agnie Koty Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Fajnie, że przyjechali. Cieszymy się.:lol: To ile jeszcze zostało? Gdyż rachubę straciłam.....:oops: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agnie Koty napisał(a):Fajnie, że przyjechali. Cieszymy się.:lol: To ile jeszcze zostało? Gdyż rachubę straciłam.....:oops: Jeszcze 2.Chłopaczek i dziewczynka umaszczona jak dobek . TZ smieje się , że mając 7 suczek i jednego facecika , udało mi sie zachwalić dziewczyny i pierwsze je wyadoptować .:p A ja uwazam , że suczki są milsze , i jak ktos nie jest zdecydowany , to polecam suńki . Quote
figa33 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Super wiadomości :loveu: Maluchy,macie szczęście ,że Bianka sie wami zajmuje:loveu: Quote
maggiejan Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ja codziennie wstaję o 5 rano . A ja się wyleguję do 7 rano i jeszcze narzekam...:roll: Bianko, jesteś niesmowita:angel:! Piesek, który do Ciebie trafi ma szczęśliwe życie zapewnione...:Rose: Quote
halbina Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 gratulujemy ruchu w interesie, Bianko! i trzymamy za kolejne domki kciuki! co do dzików... mamuśki nie zaatakują Bianki, one wiedzą, że to inna "mamuśka" wyprowadza swoje stadko... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Rano zapowiedziane mieliśmy kolejne wizyty . Teraz wróciłam i wizyty państwo potwierdzili . Czekamy , może kolejne maluszki znajdą domki :lol: Quote
Poker Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 czyli jednym słowem targowa niedziela :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dziewucha pojechała . Państwo obiecali się zalogować i pisać o malutkiej . A po pieseczka już jada z drugiego końca miasta . Rano juz chcieli przyjechać , ale ja musiałam wyjechać i nie było czasu . Iwop , wszystkie kopie umów wyslę Ci jutro . Quote
Agnie Koty Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 O rany, to jak dobrze pójdzie to dziś Bianka zostanie bez pieseczków .... Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agnie Koty napisał(a):O rany, to jak dobrze pójdzie to dziś Bianka zostanie bez pieseczków .... Dobrze by było ,bo mały rozpacza jak nieszczęście :cool3: Quote
AMIGA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agnie Koty napisał(a):O rany, to jak dobrze pójdzie to dziś Bianka zostanie bez pieseczków .... Tylko na jak długo ??? Hihihihi:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Koniec :multi: Mały pojechał . Będzie miał wspaniałą rodzinę i kochającego młodego Pańcia :loveu:Państwo zwrócili mi 40 zł za szczepienie :lol: Mam urlop :evil_lol: Quote
truskawa144 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [LEFT]Gratulacje:multi: Ciekawe kiedy weźmiesz następne:evil_lol: Jesteś wielka:) [/LEFT] Quote
Agnie Koty Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratuluję Bianko! Misję wykonałaś wspaniale! :loveu: Odpocznij, odsapnij i .....:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jeszcze mam cziłkę i 7 swinek na tymczasie . Ale od szczeniaków musze trochę odsapnać , bo juz prawdę mówiąc , byłam na ostatnich nogach . Starość nie radość . Dziękuję za pomoc i ogłoszenia .:loveu::loveu::loveu: Do miłego za jakiś czas :lol: Quote
Recommended Posts