Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ciotki , kobitka mnie morduje od 3 dni na maila i chce szczeniaka , ale jest z Grudziądza . Macie coś w okolicy ? :cool3:

coś tzn.szczeniaka czy kogoś do wizyty przedadopcyjnej?

Posted

Panie były . Chciały 3 szczeniaki . Piesków nie dostały , bo nie chciały podpisac umowy adopcyjnej tłumacząc się ochroną danych osobowych :evil_lol:
Młodsza sie wygadała , że chciała szczeniaka do niemiec :roll:
Nadal jest 6 .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ciotki , kobitka mnie morduje od 3 dni na maila i chce szczeniaka , ale jest z Grudziądza . Macie coś w okolicy ? :cool3:

Ja mogę coś mieć. Mam do Grudziądza blisko!
Tylko proszę pw... Jutro wyjeżdżam na tydzień... Ale sprawę moge przekazać. Więc jeśli aktualne to proszę ;)

Posted

maggiejan napisał(a):
Obiecałam 20 zł, za radą Bianki przeznaczę je na jedzonko dla maluchów. Czy mogę je wysłać na Bianki konto (razem z inną kasą), a Bianka przekaże je iryskowi w piątek?

Tak , możesz , bo Irysek będzie u mnie w piątek , to jej oddam 20 zł . Dziekuje .:loveu:

Posted

510 127 316 , ale rano było połączenie z innego telefonu .
To nic dziwnego , dziwne było raczej , że nagle cała rodzina zapałała chęcią posiadania szczeniaka :roll: Jeśli zadzwoni ktoś , i zechce szczeniaka dla całej familii , to ja dobrze przemaglujcie . Chcą szczeniaki na wywóz do Niemiec . Na handel pewnie .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Panie były . Chciały 3 szczeniaki . Piesków nie dostały , bo nie chciały podpisac umowy adopcyjnej tłumacząc się ochroną danych osobowych :evil_lol:
Młodsza sie wygadała , że chciała szczeniaka do niemiec :roll:
Nadal jest 6 .

no ładnie:mad:

Posted

Villemo napisał(a):
Ja mogę coś mieć. Mam do Grudziądza blisko!
Tylko proszę pw... Jutro wyjeżdżam na tydzień... Ale sprawę moge przekazać. Więc jeśli aktualne to proszę ;)

Masz szczeniaki ? To daj mi na pw swojego maila , a ja jej podam , bo ona ma sam nick i nie moge przekopiować :cool1:

Posted

BIANKA1 napisał(a):

510 127 316 , ale rano było połączenie z innego telefonu .
To nic dziwnego , dziwne było raczej , że nagle cała rodzina zapałała chęcią posiadania szczeniaka :roll: Jeśli zadzwoni ktoś , i zechce szczeniaka dla całej familii , to ja dobrze przemaglujcie . Chcą szczeniaki na wywóz do Niemiec . Na handel pewnie .

wpisałaś to na czarne kwiatki?

Posted

Stan konta na dzisiaj

Wpłatę na karmę proszę wpłacać na konto Iryska ,

15 zł ----Irysek:loveu:
30 Zł --Figa:loveu:

20zł--- maggiejan:loveu:

Na szczepienia na moje konto .

Na dzień dzisiejszy mam

20 zł -- Hala .:loveu:

20Zł --Kuba:loveu:

60zł.--Figa ł:loveu: