pucka69 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ... a wracając do tych szczeniaczków spod cysterny - one takie całkiem malutkie? kurcze , tak zimno na dworze. bianka pewnie juz spi i nic nam nie powie. bianko? Quote
irysek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 tak, gazety i kasa na to co wymienilas. podobno jakies malutkie, bianka nawet nie wiedziala czy beda jesc juz chrupki... Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Szczeniaki z pod cysterny w większości nie zyją , i zostały rozparcelowane w łodzi . Zatem do mnie nie przyjadą , bo jeden malec jest z matka , jeden z innego miotu w lecznicy ,a jeden u Ciapusia na tymczasie . Cziłka juz po zabiegu i tam jestem do tyłu ponad 100zł . Nasze maluszki juz zaszczepione i odrobaczone , i tu jestem do tyłu część z tych 300zł , które wydałam jak tylko przyjechały , ale nie wiem ile bo byłam też z cziłką i Wypłoszem . Kupiłam też pierwszy worek karmy , czyli 140 zł . Aaaaaa i jeszcze 40 za szczepienie , bo zebrałam 200 , a zapłaciłam 240 . Rachunki mam na siebie , jak ktoś chce , to pokażę . Nie chce mi sie nawet tego zliczać :roll: Może jakaś dobra dusza zwróci przy adopcji parę zł za zaszczepienie , ale wczoraj pani nawet nie zapytała ,, a ja nie śmiałam się upomnieć :oops: Wszystko mamy , niczego nam nie brakuje . Chyba jedynie tradycyjnie gazet :cool3: Z niebieskimi oczami taka mała " piasek pustyni " była . Mam gdzieś zdjęcia , ale ostatnio mam trochę biegania i nie mam czasu. Iwop , jak się wyrobie , to Ci wyslę kopie umowy .. Blok , mieszkanie 80 m , domek letni w górach , 2 dziewczynki 8 i 14 lat . Starsza jeżdzi konno . Pan sunia zachwycony i bardzo to okazywał , Pani mniej wylewna przy obcych , ale konkretna i zorganizowana .Mała suńka była zachwycona że padło na nią :lol: Państwo obiecali zdjęcia i wiadomości . O sterylce mówili zanim ja doszłam do tematu . Będzie jej dobrze :p A teraz pa , lece na spacer :lol: Quote
Viris Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ok to ja dzisiaj powystawiam bazarki. Tylko ze względu na teraźniejsze wyjazdy zakończenie będzie po 5 maja. No chyba że jakiś błyskawiczny się wyczaruje. I uzbieramy na te darmozjady ostrowieckie ;) A z gazetami coś pomyślę. Szkoda że nie planuję o Wroclove zahaczyć, ale w sumie będę chyba gdzieś w okolicy, więc zobaczymy. Quote
iwop Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Bianka, nie zawracaj głowy sobie wysyłaniem mi umów... Przecież mam doi ciebie totalne zaufanie. Z bazarku będa wkrótce pieniądze. Wkrótce zrobię następne na maluchy. Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 iwop napisał(a):Bianka, nie zawracaj głowy sobie wysyłaniem mi umów... Przecież mam doi ciebie totalne zaufanie. Z bazarku będa wkrótce pieniądze. Wkrótce zrobię następne na maluchy. Wielkie dzięki za zaufanie , ale wolę żebyś miała namiary gdzie są maluchy .:loveu: Quote
Poker Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 to zostałą jeszcze szczęśliwa piąteczka do wydania :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Bianko - nie dobijaj mnie:crazyeye:. Piszez, że "ostatnio jesteś trochę zabiegana" - czy jeszcze bardziej niż normalnie? Czy to w ogóle jest możliwe??? Jak przeczytałam,że może jeszcze 3 maluchy dotrą do Ciebie to już się zaczęłam poważnie zastanawiac, czy by się z całym dobytkiem nie przenieść gdzieś w okolice Twojej wspaniałej posiadłości, żeby Ci jakoś pomóc ;) Ale nie bój się, to też nierealne. Mogę Ci tylko inaczej jakoś pomóc:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 AMIGA , ja mam wszystko poukładane . Cały harmonogram dnia od 5 rano do wieczora . Każda niespodziewana sytuacja wprowadza zamęt . A jak z czymś nie nadążam , to sie denerwuję :cool3: A teraz mam trochę biegania po urzędach i tracę cenny czas :angryy: A wiesz ? To jest myśl . Ponoć w tej wsi jest jeszcze jeden dom do sprzedania AMIGA ..............:buzi:..........DOSTAłAM WłAśNIE PRZELEW 100zł DZIęKUJę :loveu: . Quote
AMIGA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 BIANKA1 napisał(a): AMIGA ..............:buzi:..........DOSTAłAM WłAśNIE PRZELEW 100zł DZIęKUJę :loveu: . Juuuuuuuuuuuuż? Toz to nawet 5 minut nie upłynęło!!!! A da się tam w tym domu założyć gabinet cytologiczny ;):evil_lol:?? Bo z samej emerytury to kicha! Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 AMIGA napisał(a):Juuuuuuuuuuuuż? Toz to nawet 5 minut nie upłynęło!!!! A da się tam w tym domu założyć gabinet cytologiczny ;):evil_lol:?? Bo z samej emerytury to kicha! Chyba dla krów :evil_lol: Tam diabeł mówi dobranoc :cool3: Quote
AMIGA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 BIANKA1 napisał(a):Chyba dla krów :evil_lol: Tam diabeł mówi dobranoc :cool3: No co ty, jak ja tam założę gabinet, to będzie to tak renomowana firma, że aż z Wrocławia będa kobiety pielgrzymować:evil_lol: Quote
irysek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 bianka mieszka we wroclawiu hihi, tylko na samiutenkim jego koniuszku, psiaki maja zdrowe powietrze i teren do spacerow za to ;) Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 irysek napisał(a):bianka mieszka we wroclawiu hihi, tylko na samiutenkim jego koniuszku, psiaki maja zdrowe powietrze i teren do spacerow za to ;)Ale już nie długo , bo mam zamiar przenieśc się na sielsą wioskę :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 irysek napisał(a):na serio? a daleko gdzies? Pod żmigród Quote
maggiejan Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Bianko, to dla siebie, czy dla zwierzaków robisz...? Czy ktoś ma ochotę na zakup ładnej biżuterii na bazarku na zwierzaki Ulv? M.in. na operację malutkiej Pikuliny.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9994557#post9994557 Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 maggiejan napisał(a):Bianko, to dla siebie, czy dla zwierzaków robisz...? Dla wspólnego dobra ;) Quote
oktawia6 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 BIANKA1 napisał(a): Pod żmigród uuu to na pewno będziesz sąsiadką sławnej starej trorby sadystycznej-znanej kolekcjonerki i dręczycielki psów-osławionej na cały Żmigród:razz: Quote
oktawia6 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 pucka69 napisał(a): kogo znaczy? nie mów Pucka, że nie znasz horroru ze Żmigrodu? Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 oktawia6 napisał(a):nie mów Pucka, że nie znasz horroru ze Żmigrodu? Ja nie znam :roll: Quote
Poker Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 oktawia6 napisał(a):nie mów Pucka, że nie znasz horroru ze Żmigrodu? Edi100 wiele pisała na ten temat :cool3:,Ciocia Bianka więc będzie miała też przechlapane,jak zacznie ratować psy od tej baby. Quote
iwop Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 tutaj jest wątek Żmigrodu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22545 Quote
Recommended Posts