emilia2280 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Co to jest za biale szczenié? ona wygláda jak ta malutka, którá miala halbina. to nie to samo dziecko? Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Anula , ślicznie dziękuję za ALLEGRO :loveu: Emilia , ta biała , to z tego miotu najmniejsze szczenię . :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Te 2 damy spotykam w lesie od tygodnia . Wodzą za sobą kilkoro dzieci . Część jest w paski , a 4 białe w czarne łatki :evil_lol: Będę codziennie brała ze soba aparat , i może uda mi się zrobić zdjęcie maluszkom :lol:Jak mnie mamuski nie zeżrą :diabloti: Quote
iwop Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Bianka te dzieciory też zamierzasz zaadoptować?:evil_lol: Jutro zrobie przelew z bazarku i rozliczenie Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 iwop napisał(a):Bianka te dzieciory też zamierzasz zaadoptować?:evil_lol: Jutro zrobie przelew z bazarku i rozliczenieJedno z chorobą oczek już znalazłam miesięc temu . Jest w azylu :lol: Ale to nie od tych mamusiek . Te są z zeszłego tygodnia . a tamto ma już 2 miesiące . Przelew może Iryskowi jako zwrot za karmę .:loveu: Nikt nie chce naszych maluszków,:shake: Niby dzwonią codziennie , ale jacyś tacy :roll: Dzwoniła pani tej suni , która adoptowali w niedzielę . Szła z nią na kontrol do weta . Mówiła , że malutka jest bardzo radosna i juz im wszystko zasiłała :lol: Pani studiuje wszelkie wiadomości o szczeniakach , bo jeszcze nigdy nie mieli psa , i miała wątpliwości , czy może ja zabrac do domku w górach i wypuścić na ogród . Tam nie ma innych psów , ale Pani zadzwoniła , żeby mnie zapytać . Wszyscy mówią , że może , ale Pani i tak miała iść i zapytac się weta :p Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Szara podpalana pojechała do nowego domku . Państwo mieli całe wyposażenie już przygotowane . Zamieszka w Nowej Rudzie . Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 super:):):):) czyli zostaly 4 sztuczki:D? Quote
irysek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 wow, to gratulacje. czyli 4 sztuki zostaly, a ja caly czas sie zastanawiam, ktory srajtek zostanie jako ostatni. gazety zbieram. ubolewam tylko nad ta przeprowadzka... do zmigrodu juz rzadziej bede mogla dotrzec. a te dziczki fajne. mam taki problem na dzialkach jest kicia, kuleje na przednia lapke i jest chyba w ciazy. da sie zlapac. i tak myslalam, zeby zabrac ja do weta i wysterylizowac i od razu zeby zobaczyl lapke. czy jak jest w ciazy to mozna ja wysterylizowac? Quote
iwop Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 irysek tobie mam przekazać kase z bazarku. Wczoraj wysłałam do ciebie paczke... A pieniądze sobie przekazałaś z kieszeni do kieszeni?:evil_lol: Quote
iwop Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Dziekuje Bianka za umowę :multi:Ze to jeszcze bialaski nikt nie chce...:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 jak jest w ciazy to mozna dokonac sterylki aborcyjnej...no ale wiadomo kwestie etyczne dochodza...jak juz dowiesz sie od weta czy w tym przypadku to mozliwe to bedziesz musiala podjac decyzje co dalej... Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Białaski nie chcą , bo bedzie się brudzić :cool1::evil_lol: Czarne , wiadomo , brudzi się mniej :diabloti: Państwo mieli na oku inne szczeniaki . Było ich 11 . Wszystkie " poszły " w parę dni :roll: Jak ludzie to robią . Ja wydałam 3 w 3 tygodnie :oops: Gazetki dostałam dzisiaj od sąsiadki . Tez mi zbiera :lol: Quote
Agnie Koty Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Bianko, szczeniaczki poszły szybko bo ludzie oddają byle komu, byle gdzie... Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Czekamy , bo ma przyjechać Pani , która wydzwaniała o suńkę . Juz kupiła wyprawke i zadzwoniła , że wieczorem przyjedzie . Mailuje i wydzwania od kilku dni Pan ze Szczecina o sunie ze skarpetka . Dosłałam przed chwilą nowe zdjecia . Jeśli to ta , to rano przyjada po nia ze Szczecina :lol: To by mi 2 zostały :roll: Quote
fizia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 O rany, jak ze Szczecina to chyba naprawde się zakochała:) Quote
Poker Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Agnie Koty napisał(a):Bianko, szczeniaczki poszły szybko bo ludzie oddają byle komu, byle gdzie... też tak myślę, ciocia Bianka ma 100% udanych adopcji, tfu,tfu :cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Właśnie Białaska pojechała do domku . Pańcia cudowna . Była tu ponad godzinę . Poplotkowałyśmy sobie :lol: Ma kota z TOZu i mieszka w okolicy TOZu .Naprawdę domek super , choć z czteroletnim chłopczykiem . :loveu: Iwop , umowę wyślę w poniedziełek , bo dzis już nie mam czasu , a jutro mnie nie bedzie pół dnia. Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Państo po białą łAPKę chcą przyjechać miedzy 5 a 6 jutro rano :loveu: Pożyjemy , zobaczymy :lol: Quote
truskawa144 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [LEFT]Znam to uczucie,też miałam raz adopcje o 5 rano. Ale dom był świetny,kobitka przyjechała dosłownie z drugiego końca Polski a tylko na takie nocne godziny udało jej się załatwić transport (który kosztował ją chyba majątek). Więc warto było wstać:evil_lol: Piesek trafił w świetne ręce. [/LEFT] Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja codziennie wstaję o 5 rano . Przed 6 wychodze z czterema psami do lasu . Wracam przed 8 i ide z 3 do ogrodu . A potem obrzadek szczeniaków , kotów , świnek :evil_lol: Jak to na wsi w gospodarstwie :diabloti: I tak do wieczora :lol: Quote
truskawa144 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No ja o 5 rano nie wstaje,zdecydowanie:evil_lol: Jak już bardzo muszę to ostatecznie mogę wstać o 9.00:lol: Quote
Poker Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 to ile zostanie srajdków? 2 jeszcze? a ja gazety pozbierałam , jak jakiś manelarz :eviltong: Quote
figa33 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 o rany , jakie super wiadomości , jeśli ktoś jedzie tak daleko to myślę ,że to dobrze wróży , i białaska , moja cicha faworytka:oops: ma domek :loveu: Quote
Recommended Posts