Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te 2 damy spotykam w lesie od tygodnia . Wodzą za sobą kilkoro dzieci . Część jest w paski , a 4 białe w czarne łatki :evil_lol:
Będę codziennie brała ze soba aparat , i może uda mi się zrobić zdjęcie maluszkom :lol:Jak mnie mamuski nie zeżrą :diabloti:

Posted

iwop napisał(a):
Bianka te dzieciory też zamierzasz zaadoptować?:evil_lol:

Jutro zrobie przelew z bazarku i rozliczenie
Jedno z chorobą oczek już znalazłam miesięc temu . Jest w azylu :lol: Ale to nie od tych mamusiek . Te są z zeszłego tygodnia . a tamto ma już 2 miesiące .
Przelew może Iryskowi jako zwrot za karmę .:loveu:
Nikt nie chce naszych maluszków,:shake: Niby dzwonią codziennie , ale jacyś tacy :roll:
Dzwoniła pani tej suni , która adoptowali w niedzielę . Szła z nią na kontrol do weta . Mówiła , że malutka jest bardzo radosna i juz im wszystko zasiłała :lol:
Pani studiuje wszelkie wiadomości o szczeniakach , bo jeszcze nigdy nie mieli psa , i miała wątpliwości , czy może ja zabrac do domku w górach i wypuścić na ogród . Tam nie ma innych psów , ale Pani zadzwoniła , żeby mnie zapytać . Wszyscy mówią , że może , ale Pani i tak miała iść i zapytac się weta :p

Posted

wow, to gratulacje. czyli 4 sztuki zostaly, a ja caly czas sie zastanawiam, ktory srajtek zostanie jako ostatni. gazety zbieram. ubolewam tylko nad ta przeprowadzka... do zmigrodu juz rzadziej bede mogla dotrzec.
a te dziczki fajne.
mam taki problem na dzialkach jest kicia, kuleje na przednia lapke i jest chyba w ciazy. da sie zlapac. i tak myslalam, zeby zabrac ja do weta i wysterylizowac i od razu zeby zobaczyl lapke. czy jak jest w ciazy to mozna ja wysterylizowac?

Posted

irysek tobie mam przekazać kase z bazarku. Wczoraj wysłałam do ciebie paczke... A pieniądze sobie przekazałaś z kieszeni do kieszeni?:evil_lol:

Posted

Białaski nie chcą , bo bedzie się brudzić :cool1::evil_lol: Czarne , wiadomo , brudzi się mniej :diabloti:

Państwo mieli na oku inne szczeniaki . Było ich 11 . Wszystkie " poszły " w parę dni :roll: Jak ludzie to robią . Ja wydałam 3 w 3 tygodnie :oops:
Gazetki dostałam dzisiaj od sąsiadki . Tez mi zbiera :lol:

Posted

Czekamy , bo ma przyjechać Pani , która wydzwaniała o suńkę . Juz kupiła wyprawke i zadzwoniła , że wieczorem przyjedzie .

Mailuje i wydzwania od kilku dni Pan ze Szczecina o sunie ze skarpetka . Dosłałam przed chwilą nowe zdjecia . Jeśli to ta , to rano przyjada po nia ze Szczecina :lol:
To by mi 2 zostały :roll:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Bianko, szczeniaczki poszły szybko bo ludzie oddają byle komu, byle gdzie...

też tak myślę, ciocia Bianka ma 100% udanych adopcji, tfu,tfu :cool3:

Posted

Właśnie Białaska pojechała do domku . Pańcia cudowna . Była tu ponad godzinę . Poplotkowałyśmy sobie :lol:
Ma kota z TOZu i mieszka w okolicy TOZu .Naprawdę domek super , choć z czteroletnim chłopczykiem . :loveu:
Iwop , umowę wyślę w poniedziełek , bo dzis już nie mam czasu , a jutro mnie nie bedzie pół dnia.

Posted

[LEFT]Znam to uczucie,też miałam raz adopcje o 5 rano. Ale dom był świetny,kobitka przyjechała dosłownie z drugiego końca Polski a tylko na takie nocne godziny udało jej się załatwić transport (który kosztował ją chyba majątek). Więc warto było wstać:evil_lol: Piesek trafił w świetne ręce.
[/LEFT]

Posted

Ja codziennie wstaję o 5 rano . Przed 6 wychodze z czterema psami do lasu . Wracam przed 8 i ide z 3 do ogrodu . A potem obrzadek szczeniaków , kotów , świnek :evil_lol: Jak to na wsi w gospodarstwie :diabloti: I tak do wieczora :lol:

Posted

o rany , jakie super wiadomości , jeśli ktoś jedzie tak daleko to myślę ,że to dobrze wróży , i białaska , moja cicha faworytka:oops: ma domek :loveu: