Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bianka dziekuję za przesłanie umowy :) Dzisiaj ide na parę dni do szpitala więc niewiem czy przed sobota uda mi sie wejść do netu...:oops:

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Bianka dziekuję za przesłanie umowy :) Dzisiaj ide na parę dni do szpitala więc niewiem czy przed sobota uda mi sie wejść do netu...:oops:

Trzymaj się :lol:

Posted

Własnie druga pannica pojechała do nowego domku .
Zabrała ją Mrówa zgodnie z tym , co wcześniej pisała . Umowę adopcyjną tez Mrówa podpisze. :loveu:

Jutro ma pojechac do domku kolejna panna . Pan nie mógł sie zdecydować i jutro ma przyjechac z panią :lol:

Posted

BIANKA1 - czy ktoś Ci mówił, że jesteś wielka?! Ja tu czytałam, że wydawanie maluchów zajmie ok. 2 miesięcy, ale w takim tempie, to będą 2 tygodnie ;) Ja w każdym bądź razie trzymam mocno kciuki ;) :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='desideratum']BIANKA1 - czy ktoś Ci mówił, że jesteś wielka?! Ja tu czytałam, że wydawanie maluchów zajmie ok. 2 miesięcy, ale w takim tempie, to będą 2 tygodnie ;) Ja w każdym bądź razie trzymam mocno kciuki ;) :thumbs::thumbs::thumbs:
Niestety , ale ostanio 8 wydawałam 2 miesięce . Zwykle jest zainteresowanie chwilę po ukazaniu sie ogłoszenia . Potem nastaje cisza. :cool1:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Niestety , ale ostanio 8 wydawałam 2 miesięce . Zwykle jest zainteresowanie chwilę po ukazaniu sie ogłoszenia . Potem nastaje cisza. :cool1:

więc.. niech ta chwila trwa, jak najdłużej.. to ostatniego wydanego maluszka ;)

Posted

lepiej się bianko pochwal jak swinki wydajesz ;)
otóz pisze do bianki przyszła właścielka świnek : mamy z córcią, przepytana przeze mnie i wstępnie zaakceptowana - więc ona pisze do bianki, zeby sie dowiedzieć jakie sa ich zwyczaje, co lubią , jakie mają charaktery itd. I co Bianka nasza kochana jej odpisuje? No co? Bianka odpisuje : ŚWINKI SĄ ZAREZERWOWANE ;)

Posted

przypominam o zbiórce pieniędzy na karme dla maluchow. jesli w takim tempie bedzie bianka szczylki wydawac, jeden worek bedzie pewnie starczyl do konca ich pobytu u bianki, wiec dziewczyny do roboty.
dzis od figi wplynelo 30zl :) (dziekuje)
kto jeszcze sie dorzuci, pomozcie psiaczki nie zyja powietrzem, zabawami i woda. pozeraja royala !!!

Posted

nie warto byloby je przerzucic na brita badz belcando puppy?
mala dojechala do domu i spi jzu w lozku ze swoja nowa pancia... dziewczynka rozplakala sie ze szczescia a szczeniak posikal ;) to chybajakis standart u tych szczyli.

aha... zapomnialam dopisac - odebralam samochod... 3 dni po terminie bo mechanik nei wiedzial jak poskladac go do kupy... wyszlo wiecej jeszcze niz w czarnym scenariuszu na poczatek.

Posted

Pucka .................:oops: ciągle cos ktoś do mnie pisze . :roll:Skąd mam wiedzieć kto :cool3:

Wiecie .......kupcie tańszą karmę , bo ja nie kupowałam dla nich , tylko dla Mikusia i im ja dałam bo innej nie miałam . Ale ładnie po niej doszły do siebie . Poprzednie maluszki też były na RC :roll: Jeśli uważacie , że szkoda dla podrzutków drogiej karmy , to kupcie inną :cool1:
Mrówa ...........no lejki z nich i tyle :lol:

Posted

dorzsza karma nei znaczy lepsza wiem po swoich psach i nie chodzi tutaj o to ze podrzutki wiec nei zasluguja na rc... po prostu ja nawet dla swoich nei widze potrzeby kupowac rc ktory jest paszowka i to w dodatku w niektorych opiniach rakotworcza... mialam swoja na rc dozyce... szybko ucieklam na belcando...

Posted

mrowa23 napisał(a):
dorzsza karma nei znaczy lepsza wiem po swoich psach i nie chodzi tutaj o to ze podrzutki wiec nei zasluguja na rc... po prostu ja nawet dla swoich nei widze potrzeby kupowac rc ktory jest paszowka i to w dodatku w niektorych opiniach rakotworcza... mialam swoja na rc dozyce... szybko ucieklam na belcando...

Wszystkie gotowe karmy to badziewie . Ale nie sposób gotować dla 15 psów :-( Bardzo ciężko jest przestawić psy na inną karmę , kiedy przyzwyczja się do jednej RC jest bardziej tłusta i pachnąca i maluchy chetnie ją jedza . Inne zalegają w misce i sa rozsypywane po kojcu ( dałam resztkę puriny ) . Dosypałam RC i jedza jak szalone .:loveu:

Posted

A mialas Bianko Purine pro plan czy dog chow?
moja nie chciala jesc dog chow a pro plan wcina...szczegolnie ten z jagnecina...zapach robi swoje:)
moze Brit? dobre a tanie:)
skoro to takie wybredne szkraby to mozeby zamowic probki karm? albo kupic po troche roznych zeby sprawdzic co tanszego beda jesc?:D

Posted

Niki-lidka napisał(a):
A mialas Bianko Purine pro plan czy dog chow?
moja nie chciala jesc dog chow a pro plan wcina...szczegolnie ten z jagnecina...zapach robi swoje:)
moze Brit? dobre a tanie:)
skoro to takie wybredne szkraby to mozeby zamowic probki karm? albo kupic po troche roznych zeby sprawdzic co tanszego beda jesc?:D

Dog chow :roll: Myślisz , że pro plan jest tańszy ? Kotom kupuje . Jest drogi jak diabli .:cool1:

Posted

Negri napisał(a):
Na allegro prawie 300 wyświetleń i 5 obserwatorów :) Bianko ktoś z allegro się odzywał?

2 osoby były . Jedna pieska wzieła , a pan nie przyjechał dzisiaj . Był wczoraj , ale nie mógł się zdecydować .

Posted

ja juz zamowilam RC, wiec musze ja kupic. nastepna moze byc jakas tansza. wszyscy tutaj doradzaja, ale dorzucilibyscie sie chociaz 10zl czy tam 15. byloby super.
jak ktos sie juz w koncu zdecyduje to wysle mu nr konta na pw.