irysek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 o i bedzie super, a czy nie ja na tym bazarku licytuje ;) hehe Quote
Agnie Koty Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 licytujesz ale jesteś na razie pokonana o ...10 gr. Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dzisiaj odwiedziła nas Ciocia Poker . Wyszła jak z wojny , z rozwianym włosem i w strzępach :evil_lol: Mikuś uwiesił się na spodniach , szczeniaki na bluzce ,a Puniek zrobił osobistą rewizje torebki :diabloti: . Dobrze że jestem ubezpieczona od odpowiedzialności cywilnej ze szczególnym zaznaczeniem na szkody spowodowane przez psy i koty :loveu: Quote
pucka69 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ja chciałam tylko podkreślic, że karma dla świnek nie jest od cioci Pucki tylko od całego Klubu Pomocy Świnkoosobom ;) Quote
Poker Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dzisiaj odwiedziła nas Ciocia Poker . Wyszła jak z wojny , z rozwianym włosem i w strzępach :evil_lol: Mikuś uwiesił się na spodniach , szczeniaki na bluzce ,a Puniek zrobił osobistą rewizje torebki :diabloti: . Dobrze że jestem ubezpieczona od odpowiedzialności cywilnej ze szczególnym zaznaczeniem na szkody spowodowane przez psy i koty :loveu: Oj,tak,tak ,Mikuś uwielbia wbijać ząbki w spodnie,co skutecznie uczynił,szczeniory natomiast czepiały się pazurkami za bluzkę. Puniek koniecznie chciał zajrzeć do torebki, ale dzisiaj byłam szybsza od niego.:eviltong: Rokuś pierwszy raz mnie zlekceważył i smacznie spał.:roll: Kropka podstawiała się do miziania , Frycia obszczekała mnie jak na wiejską damę przystało :evil_lol: .Tylko Kobiś udał się pod ławę. Quote
BIANKA1 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Domki , gdzie jesteście :roll: Maluchy czują się świetnie . Rozrabiają i okropnie drapią choc poobcinałam im pazurki :cool3: Tylko domków brak . Niby ludzie dzwonią ....................:cool1: No nic , czekamy na najlepsze domki pod słońcem :lol: Quote
iwop Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 jej... te ostrowieckie psy to straszne rozrabiaki:oops: Quote
irysek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 dzisiaj jesli pan z karma wypali to jedziemy do ciebie bianko ze slawkiem i z darami :) pod magnlia jest zbiorka makulatury bianko, moze daloby sie od nich pare kg wyciagnac... potrzebne? Quote
pucka69 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 irysku - little przyniosła ramkę, ksiazki i coś czerwonego z ortalionu - dużego. żadnego żelu nie. mam na ten żel czekać? Quote
irysek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 to cos mi sie pomylilo ten ortalion to namiot dla kota, u lulki wylicytowalam zel i mi sie pomylilo to ta bluzke podaj razem z tymi rzeczami a ja mam dla ciebie zyda OD BIANKI, MUSZE GO ZAPAKOWAC I ZANIESC DO KSEIGARNI ZEBY CI PODALI. Quote
pucka69 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 jesooo - namiot dla kota? po co mu namiot? przepraszam, ale wyobrazilam sobie ze jedzie na biwak ;) taki - zamiast budki??? Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wczoraj odwiedziła nas Irysek z TZem . Przywieżli worek 8,5 kg Royala . Oddałam te 20 zł , co mi meggajen przelała :lol: Dziekujemy cała bandą za karmę i pamięć . Stan bez zmian . No , moze nie zupełnie , bo 2 świnki pojechały do DS , a 3 dostałam na DT :loveu: Jak widać nadal robie świetne interesy :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 te Twoje zamiany Bianko są rewelacyjne po prostu bizneswoman z Ciebie naprawde:):):) Quote
iwop Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Jutro kończy się aukcja dla maluchów...:oops: Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Wróciliśmy od weta. Małe zaszczepione cała szóstka . Zapłaciłam 240zł . Faktycznie mam łeb do interesów :evil_lol: Quote
irysek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 no i super, czyli udalo sie za 40zl od lebka. a tobik juz u mnie :) Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 irysek napisał(a):no i super, czyli udalo sie za 40zl od lebka. a tobik juz u mnie :) Chyba nawet mniej , bo jeszcze dostałam tabletki na odrobaczenie i książeczki zdrowia po 3 zł szt. Quote
maggiejan Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No, Bianko, albo masz nadzwyczajną głowę do interesów, albo wet ma do Ciebie słabość...;) Quote
Negri Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Bianko z meili odesłałam już do Ciebie 3 osoby... nikt się nie pytał? Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Negri napisał(a):Bianko z meili odesłałam już do Ciebie 3 osoby... nikt się nie pytał? Nie :shake: Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Z moich skromnych doświadczeń wynika, że jak sie odsyła to ludzie już ani nie dzwonią ani nie piszą.... Quote
Recommended Posts