Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj odwiedziła nas Ciocia Poker . Wyszła jak z wojny , z rozwianym włosem i w strzępach :evil_lol: Mikuś uwiesił się na spodniach , szczeniaki na bluzce ,a Puniek zrobił osobistą rewizje torebki :diabloti: . Dobrze że jestem ubezpieczona od odpowiedzialności cywilnej ze szczególnym zaznaczeniem na szkody spowodowane przez psy i koty :loveu:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Dzisiaj odwiedziła nas Ciocia Poker . Wyszła jak z wojny , z rozwianym włosem i w strzępach :evil_lol: Mikuś uwiesił się na spodniach , szczeniaki na bluzce ,a Puniek zrobił osobistą rewizje torebki :diabloti: . Dobrze że jestem ubezpieczona od odpowiedzialności cywilnej ze szczególnym zaznaczeniem na szkody spowodowane przez psy i koty :loveu:

Oj,tak,tak ,Mikuś uwielbia wbijać ząbki w spodnie,co skutecznie uczynił,szczeniory natomiast czepiały się pazurkami za bluzkę.
Puniek koniecznie chciał zajrzeć do torebki,
ale dzisiaj byłam szybsza od niego.:eviltong:
Rokuś pierwszy raz mnie zlekceważył i smacznie spał.:roll:
Kropka podstawiała się do miziania , Frycia obszczekała mnie jak na wiejską damę przystało :evil_lol: .Tylko Kobiś udał się pod ławę.

Posted

Domki , gdzie jesteście :roll:

Maluchy czują się świetnie . Rozrabiają i okropnie drapią choc poobcinałam im pazurki :cool3: Tylko domków brak . Niby ludzie dzwonią ....................:cool1:
No nic , czekamy na najlepsze domki pod słońcem :lol:

Posted

dzisiaj jesli pan z karma wypali to jedziemy do ciebie bianko ze slawkiem i z darami :)

pod magnlia jest zbiorka makulatury bianko, moze daloby sie od nich pare kg wyciagnac... potrzebne?

Posted

to cos mi sie pomylilo ten ortalion to namiot dla kota, u lulki wylicytowalam zel i mi sie pomylilo to ta bluzke podaj razem z tymi rzeczami a ja mam dla ciebie zyda OD BIANKI, MUSZE GO ZAPAKOWAC I ZANIESC DO KSEIGARNI ZEBY CI PODALI.

Posted

Wczoraj odwiedziła nas Irysek z TZem . Przywieżli worek 8,5 kg Royala .
Oddałam te 20 zł , co mi meggajen przelała :lol: Dziekujemy cała bandą za karmę i pamięć .

Stan bez zmian .
No , moze nie zupełnie , bo 2 świnki pojechały do DS , a 3 dostałam na DT :loveu:
Jak widać nadal robie świetne interesy :evil_lol:

Posted

irysek napisał(a):
no i super, czyli udalo sie za 40zl od lebka.
a tobik juz u mnie :)

Chyba nawet mniej , bo jeszcze dostałam tabletki na odrobaczenie i książeczki zdrowia po 3 zł szt.