Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
To troche za daleka...:(

No to nie wiem co zrobię jak nic nie znajdę:oops:...

daj moze ogłoszenie z datami, że szukasz petsittera na te kilka(nascie) dni....
jest przeważnie taniej,
dom sprawdzisz przed wyjazdem i psiak nie jest w boksie...

Posted

No wiesz Masza, przeprowadziłam z Łaciatą powazną rozmowę. obiecała mi, że dopilnuje kotów i że nie bedzie wracać do domu po 22 :eviltong:

Posted

:megagrin: już to widzę-Łaciata i pilnowanie kotów :lol: Tylko zamkniesz drzwi, a Łata przez balkon zwoła osiedlowych kumpli i balanga jak się patrzy. I na nic poważne rozmowy :evil_lol:

Posted

masza właściwie to nie ma się co dalej oszukiwać... Nie dajcie juz więcej ogłoszeń - ani allegro itd. Łaciata jezeli nie zostanie zaadoptowana przez mooich przyjaciól (budują dom, więc mają ciagle zamieszanie), zostanie u mnie:oops: Chyba bym padła jakbym się musiała cały czas zastanawiać czy ktoś ją dobrze traktuje, czy ją drapie po doopce i czy z nią rozmawia. To nie na moje zdrowie :roll:

Posted

kikou to nie tylko o to chodzi... ja zako****e się we wszystkich psach, które sa u mnie na tymczasie, ale Łatka to starsza pańcia i nie mozna jej fundowac ciągłych stresów. Nie zrozumiałaby tego:shake:

Posted

Iwop, piékna decyzja, ale pamiétaj ze to starsza pani i jakkolwiek zyczyny jej samego zdrówka, gdyby kiedys cos wyszlo z drogim leczeniem- pisz do mnie na pw bez wahania.

Moje uszanowanie- do samej ziemi.

Posted

Bardzo dziekuję Emilia :)

No, Łacia pierwszy raz pokazała rogi:evil_lol: Poszłam z obiema panienkami

do osiedlowego sklepu i obie przywiązałam do barierki (jak zwykle) Sklepik jest w małum zagajniku, w którym pijaczki pija piwo. Po 10 minutach wyszłam a tam siedzi tylko mela i smycz z obrożą Łaciatej. jeden z piajczkó: No to miała pani dwa psy a teraz jednego! Tamten se gdzieś poleciał! Przeszłam po osiedlu i nic! Wróciłam do sklepu a łacia siedzi sobie i w zagajniku od pijaczków kiełbaksę skubie:roll:

masza miałas racje - nie moge zostawić pod jej opieką kotów, bo jak teraz zawarła takie znajomości jak ja jestem, to kto wie co by się działo jakbym wyjechała! :cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol: A nie mówiłam,że Łatka prędzej czy później pokaże rogi???:cool3:
Na tym świecie nie ma ideałów-nawet wśród psów...:eviltong:
CZUŁAM,CZUŁAM!!!:loveu: że Łateczka zostanie u IWOP...:lol:

Posted

Cieszę się iwop z takiego obrotu sprawy :)
W takim razie mój priv do Ciebie jest nieaktualny (wcześniej go wysłałam, niż przeczytałam wątek)
Ktoś prosił o dopowiedź o adopcji Łaciatej (z allegro). Można odpisać mu tak jak iwop tu skrobnęła ;)

Diabełek mały z tej Łaty :evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Bardzo dziekuję Emilia :)

No, Łacia pierwszy raz pokazała rogi:evil_lol: Poszłam z obiema panienkami

do osiedlowego sklepu i obie przywiązałam do barierki (jak zwykle) Sklepik jest w małum zagajniku, w którym pijaczki pija piwo. Po 10 minutach wyszłam a tam siedzi tylko mela i smycz z obrożą Łaciatej. jeden z piajczkó: No to miała pani dwa psy a teraz jednego! Tamten se gdzieś poleciał! Przeszłam po osiedlu i nic! Wróciłam do sklepu a łacia siedzi sobie i w zagajniku od pijaczków kiełbaksę skubie:roll:

masza miałas racje - nie moge zostawić pod jej opieką kotów, bo jak teraz zawarła takie znajomości jak ja jestem, to kto wie co by się działo jakbym wyjechała! :cool3:

Ale Lacia przysiadla sié sié do zulowej imprezy jak stara wyjadaczka! "Prawdziwy inteligent z kazdym potrafi rozmawiac"- w imié tej zasady tylko Lacia zadala sié z takimi typkami spod ciemnej gwiazdy.

Posted

[quote name='iwop']Poszłam z obiema panienkami do osiedlowego sklepu i obie przywiązałam do barierki (jak zwykle) Sklepik jest w małum zagajniku, w którym pijaczki pija piwo. Po 10 minutach wyszłam a tam siedzi tylko mela i smycz z obrożą Łaciatej. jeden z piajczkó: No to miała pani dwa psy a teraz jednego! Tamten se gdzieś poleciał! Przeszłam po osiedlu i nic! Wróciłam do sklepu a łacia siedzi sobie i w zagajniku od pijaczków kiełbaksę skubie:roll:

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
No to Łatka zaczyna zawierać znajomości w Ostrowcu. I to jakie :evil_lol:

Posted

Masza4 napisał(a):
O treści maila z allegro poinformowała mnie na moją pocztę Agnieszka. Kim jest Agnieszka z wątku? :cool3:

No to chyba chodzi o mnie. A maile były dwa. Jeden z allegro (5.6) i jeden z adopcje.org (26.6).

Allegro zgodnie z życzeniem już nie wystawiam (resztę ogłoszeń zostawić?) i cieszę się, że Łatka TAK trafiła...

Trzymaj się Łateczko i powtarzaj swojej pani, że jest przekochana! :)

Posted

O właśnie gnieszka-o Ciebie :cool3:
Czyli tak jak pisała iwop trzebaby odpisać tym ludziom, że Łacia jest bezpieczna, nie grozi jej schronisko.
Wydaje mi się, że inne ogłoszenia też należy zdjąć, bo iwop chyba mocno zakochała się w Łaciatej, mimo, że to taki diabełek :evil_lol: