Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj została nadszarpnieta psia godnośc Łaciatej:oops: Łacia bardzo chciała się bawić przed blokiem z małym pieskiem i skakała wokól niego jak piłka! Wydawała przy tym dźwięki zupełnie nie psie - cos pomiedzy chrząkaniem a gwizdaniem:Dog_run: Dzieci stwierdziły, że Łacia to nie pies tylko ALIEN0X

Posted

Masza może juz pora zmienić tytuł...? Nie wiem co musiałoby się stać, żebym łaciatego gremlinka komus obcemu oddała:oops: Chyba jakiś kataklizm egipski albo co...:evil_lol:

Posted

Wyjeżdzam w czwartek na tydzień. Łacia razem z kotami idzie do mojej siostry. Obiecuję, że po powrocie porobię zdjęcia i zrobię jakiś ładny filmik :)
Z posiadania Łaciatej wynikają same korzyści. Jest psem wyjątkowo grzecznym tylko jakoś wyjątkowo mało jedzącym jak na mój gust...:roll: W jej obecności trudno mieć zły humor bo wygląda jak mały gremlinek :evil_lol:
Masza ja nie wiem czy ty wiesz, ale ona z radości chrząka :mdrmed:

Posted

iwop napisał(a):
Wyjeżdzam w czwartek na tydzień. Łacia razem z kotami idzie do mojej siostry. Obiecuję, że po powrocie porobię zdjęcia i zrobię jakiś ładny filmik :)
Z posiadania Łaciatej wynikają same korzyści. Jest psem wyjątkowo grzecznym tylko jakoś wyjątkowo mało jedzącym jak na mój gust...:roll: W jej obecności trudno mieć zły humor bo wygląda jak mały gremlinek :evil_lol:
Masza ja nie wiem czy ty wiesz, ale ona z radości chrząka :mdrmed:

Nie miałam pojęcia, że chrząka ;) Była u mnie krotko, a w schronie trudno było zaobserwować takie rzeczy, bo gdzież w schronie radość?...

Mam nadzieję, że Łaciata grzeczna będzie u siostry i że nie będzie czuła się opuszczona.

Posted

Cudnie chrząka! jak prosiaczek :p i uwielbia dzieci - wszystkie blokowe biegają, aby ją glaskać

Masza ona zna moją siostrę, ale może czuć się trochę nieswojo bo chodzi za mną nawet do łazienki.

Posted

Skąd ja to znam? Nasza wyżlica schroniskowa też łazi za nami gdzie się da. Z toaletą włącznie :oops: Trochę to upierdliwe ale to wyraz przywiązania i obawy przed ponowną stratą ukochanego właściciela.

Posted

O matko boska! :evil_lol: Staroć kochany i cieczka?! :megagrin: No to będziesz miała co dobrego iwop (i siostro iwop :evil_lol: )
Nasza czternastolatka też cieczkuje na okrągło, dwa razy w roku jak na sukę przystało :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Łatke trzeba będzie ciachnąć :oops: Jest wyjątkowo nadpobudliwa podczas cieczki - wyje na balkonie, niczym Julia szekspirowska :evil_lol: i sąsiedzi protestuja (mam ich gdzieś:roll:) , ale najgorsze jest to, że nie sposób wyjśc z nią na siusiu bo urządza cyrki i molestuje moje koty:mad:

Posted

iwop napisał(a):
Upieram się przy swoim - jest idealna...:p A to tylko prawa natury a nie charakter:roll:

Jasne, tylko żartowałam ;).

Tylko jak ona w tym wieku zniesie narkoze. Trzeba przed tym zrobić badania.
A może starczy tylko w czasie cieczki podać jakieś środki uspakajające?

Posted

Badania z pewnością sie przydadzę, ale ja myślę, ze sterylizacja dla niej nie jest zagrozeniem. A Iwop będzie miała z suczydłem spokój :cool1:

Posted

Masza na razie nie ma takiej potrzeby. Dopiero jej się skończyła cieczka. A zresztą trochę się boję :oops:

Tak w ogóle to teraz widac, że była karmiona resztkami, bo nawet jak jest najedzona to jak widzi talerz to patrzy wyczekująco. Tajemnica gotowanego jedzonka została tez rozwiązana: Łacia nie lubi puszek (wie co dobre), ale ryz z normalnym mieskiem to juz wcina. W ogóle to biega do wszystkich dzieci do głaskania. Wczoraj została wykapana i jest piekna!