Masza4 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 W każdym razie dzięki za pomoc w ogłaszaniu :Rose: Quote
Wet-siostra Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Łateczka-idealny pies z różkami! :evil_lol: Zdobyła serce IWOP!!!:diabloti: Wiedziałam,wiedziałam...:loveu: Quote
iwop Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dzisiaj została nadszarpnieta psia godnośc Łaciatej:oops: Łacia bardzo chciała się bawić przed blokiem z małym pieskiem i skakała wokól niego jak piłka! Wydawała przy tym dźwięki zupełnie nie psie - cos pomiedzy chrząkaniem a gwizdaniem:Dog_run: Dzieci stwierdziły, że Łacia to nie pies tylko ALIEN0X Quote
Masza4 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Same są alieny! :evil_lol: A nie moja Łacia kochana! :cool3: Wróciło w psa życie, jak dla mnie Łata może mówić nawet ludzkim głosem:loveu: Quote
iwop Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Masza może juz pora zmienić tytuł...? Nie wiem co musiałoby się stać, żebym łaciatego gremlinka komus obcemu oddała:oops: Chyba jakiś kataklizm egipski albo co...:evil_lol: Quote
Masza4 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 W sumie i tak jeśli ja oddasz to tylko do znajomych ;) zmieniam więc :multi: Quote
iwop Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Wyjeżdzam w czwartek na tydzień. Łacia razem z kotami idzie do mojej siostry. Obiecuję, że po powrocie porobię zdjęcia i zrobię jakiś ładny filmik :) Z posiadania Łaciatej wynikają same korzyści. Jest psem wyjątkowo grzecznym tylko jakoś wyjątkowo mało jedzącym jak na mój gust...:roll: W jej obecności trudno mieć zły humor bo wygląda jak mały gremlinek :evil_lol: Masza ja nie wiem czy ty wiesz, ale ona z radości chrząka :mdrmed: Quote
Masza4 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 iwop napisał(a):Wyjeżdzam w czwartek na tydzień. Łacia razem z kotami idzie do mojej siostry. Obiecuję, że po powrocie porobię zdjęcia i zrobię jakiś ładny filmik :) Z posiadania Łaciatej wynikają same korzyści. Jest psem wyjątkowo grzecznym tylko jakoś wyjątkowo mało jedzącym jak na mój gust...:roll: W jej obecności trudno mieć zły humor bo wygląda jak mały gremlinek :evil_lol: Masza ja nie wiem czy ty wiesz, ale ona z radości chrząka :mdrmed: Nie miałam pojęcia, że chrząka ;) Była u mnie krotko, a w schronie trudno było zaobserwować takie rzeczy, bo gdzież w schronie radość?... Mam nadzieję, że Łaciata grzeczna będzie u siostry i że nie będzie czuła się opuszczona. Quote
iwop Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Cudnie chrząka! jak prosiaczek :p i uwielbia dzieci - wszystkie blokowe biegają, aby ją glaskać Masza ona zna moją siostrę, ale może czuć się trochę nieswojo bo chodzi za mną nawet do łazienki. Quote
Masza4 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Skąd ja to znam? Nasza wyżlica schroniskowa też łazi za nami gdzie się da. Z toaletą włącznie :oops: Trochę to upierdliwe ale to wyraz przywiązania i obawy przed ponowną stratą ukochanego właściciela. Quote
iwop Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 No tak tylko, że Melka tez za mną łazi więć dsię kłócą...:mad: Łacia dostała dzisiaj cieczki....:roll: Quote
Masza4 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 O matko boska! :evil_lol: Staroć kochany i cieczka?! :megagrin: No to będziesz miała co dobrego iwop (i siostro iwop :evil_lol: ) Nasza czternastolatka też cieczkuje na okrągło, dwa razy w roku jak na sukę przystało :cool3: Quote
iwop Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Łatke trzeba będzie ciachnąć :oops: Jest wyjątkowo nadpobudliwa podczas cieczki - wyje na balkonie, niczym Julia szekspirowska :evil_lol: i sąsiedzi protestuja (mam ich gdzieś:roll:) , ale najgorsze jest to, że nie sposób wyjśc z nią na siusiu bo urządza cyrki i molestuje moje koty:mad: Quote
EVA2406 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No i proszę miał być idealny pies :lol:, a tu taka niespodzianka ;). Quote
iwop Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Upieram się przy swoim - jest idealna...:p A to tylko prawa natury a nie charakter:roll: Quote
EVA2406 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 iwop napisał(a):Upieram się przy swoim - jest idealna...:p A to tylko prawa natury a nie charakter:roll: Jasne, tylko żartowałam ;). Tylko jak ona w tym wieku zniesie narkoze. Trzeba przed tym zrobić badania. A może starczy tylko w czasie cieczki podać jakieś środki uspakajające? Quote
malagos Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Badania z pewnością sie przydadzę, ale ja myślę, ze sterylizacja dla niej nie jest zagrozeniem. A Iwop będzie miała z suczydłem spokój :cool1: Quote
Masza4 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Iwop, ale przy sterylce koniecznie badania i ekg (dołożę się), ok? Nie może być zagrożenia dla suczydła. Quote
iwop Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Masza w Ostrowcu nikt nie robi EKG ,bo nie ma aparatury. Jeżeli już to trzeba by było w Lublinie. Quote
Masza4 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A dasz radę ją tu przywieźć? Byłoby pewniejsze...i komplet badań byśmy zrobiły. Quote
iwop Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Masza na razie nie ma takiej potrzeby. Dopiero jej się skończyła cieczka. A zresztą trochę się boję :oops: Tak w ogóle to teraz widac, że była karmiona resztkami, bo nawet jak jest najedzona to jak widzi talerz to patrzy wyczekująco. Tajemnica gotowanego jedzonka została tez rozwiązana: Łacia nie lubi puszek (wie co dobre), ale ryz z normalnym mieskiem to juz wcina. W ogóle to biega do wszystkich dzieci do głaskania. Wczoraj została wykapana i jest piekna! Quote
Masza4 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Czyli bedzie sterylka czy nie? W każdym razie jakby miała się odbyć, to zrób proszę badania (podróż Łacia znosi bez zarzutów) ;) Quote
Recommended Posts