Margo05 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Łateczka pewnie z cioteczką Iwop mecz ogląda :evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ciotka Iwop się nie odzywa, po płacze jeszcze po obejrzeniu meczu :evil_lol: Quote
iwop Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Margo, nie ogladałam meczu bo futbolu nie lubię.... Nie odzywam się, bo znalazłam jamniczke, z którą nie mam co zrobić:-(... Quote
iwop Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Nie, ktoś ją porzucił a ja jej zatrzymac nie mogę... ŁATKA ma porządną biegunke... Musze jechac do weta. Uff.. w połączeniu z wczorajszą historią z bernardynką mam dosyć:shake: Quote
Masza4 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Coś podjadła na lewo może?...Co się mogło stać? Iwop kiedy szczepimy Łatencję od wirusówek? Quote
iwop Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Masza toż to Łaciata dawno już zaszczepiona!:-o chyba to ja przesadziłam... Ona tak lubi kiełbaskę...:roll: Quote
kikou Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ja mam w domu dwa starutkie staruszki ... i mialam taka historie z powracajacymi biegunkami ...bez powodu, po wykluczeniu wszelkich mozliwych schorzen i pasozytow... ostatecznie bardzo pomogl ten taki srodek na wzbogacenie flory bakteryjnej jelit po prostu...w tej chwili nie pamietam nazwy Quote
Masza4 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 iwop napisał(a):Masza toż to Łaciata dawno już zaszczepiona!:-o chyba to ja przesadziłam... Ona tak lubi kiełbaskę...:roll: Chyba cos przeoczyłam :roll: A za tą kiełaskę to lanie się należy! :mad: Wiadomo ile będzie kosztować sterylizacja jamniorowatej? Quote
iwop Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Na razie nie bo sie "odrobacza" - za tydzień szczepiene to bede coś wiedziec... Ale żebyście widziały jaka ona mała i drobniutka! Chucherko takie... No tak, z ta kiełbaska to niedobrze... :9 moja mama twierdzi, że ja w ogole źle psy traktuję bo mówię do nich moje głupocizny albo śmierdzioluszki... Quote
iwop Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 łacia mam prawdopodobnie nietolerancję pokarmową... :( mam ją głodzić a jak nie pomoga doraxne leki to antybiotyk:oops: Ładnie to u mnie w domu teraz nie pachnie:evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Łatencja, też Ci się zachciało nietolerancji :cool3: Ciotka, wywieś ze 20 choinek zapachowych, albo zapal kadzidełka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Masza4 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Bidulina kochana. Jak skończyła się jedna biegunka to zaczęła druga :shake: Iwop zbastuj troszkę z jedzeniem dla Łaciatej. A kadzidełka to dobry pomysł :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Też chciałam zaproponować odświeżacz powietrza,ale nie chciałam być posądzona o zaśmiecanie wątku... :evil_lol: :eviltong: A tak na poważnie:nietolerancja pokarmowa...Alergia...Nieładnie,Łatko...:shake: Mieliśmy w naszej lecznicy psiaka z nietolerancją pokarmową.Nie pomagała dieta,leki,nic.Skończyło się na tym,że wet zlecił specjalistyczną karmę...Ale kobitka była niezbyt bogata,kupiła raz...I stwierdziła,że jej na taką karmę nie stać...Suńka trafiła za TM...:-( Łateczko-Ciocia wet bardzo prosi:masz być zdrowa i tolerować jedzonko!:loveu: Quote
iwop Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Bogata nie jestem, ale droga karma to nie problem. Moja onka tylko taka może jeść (chore stawy i jelita)... Zreszta to nie jest pewne z ta nietolerancją.. Mam pecha bo Kaszmir (pers) od wczoraj tez ma biegunkę):shake: A podawanie mu leków to straszna sprawa:roll: Bardzo się o niego martwię. Quote
Recommended Posts