Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, ktoś ją porzucił a ja jej zatrzymac nie mogę...

ŁATKA ma porządną biegunke... Musze jechac do weta. Uff.. w połączeniu z wczorajszą historią z bernardynką mam dosyć:shake:

Posted

ja mam w domu dwa starutkie staruszki ... i mialam taka historie z powracajacymi biegunkami ...bez powodu, po wykluczeniu wszelkich mozliwych schorzen i pasozytow...
ostatecznie bardzo pomogl ten taki srodek na wzbogacenie flory bakteryjnej jelit po prostu...w tej chwili nie pamietam nazwy

Posted

iwop napisał(a):
Masza toż to Łaciata dawno już zaszczepiona!:-o

chyba to ja przesadziłam... Ona tak lubi kiełbaskę...:roll:

Chyba cos przeoczyłam :roll:
A za tą kiełaskę to lanie się należy! :mad:

Wiadomo ile będzie kosztować sterylizacja jamniorowatej?

Posted

Na razie nie bo sie "odrobacza" - za tydzień szczepiene to bede coś wiedziec... Ale żebyście widziały jaka ona mała i drobniutka! Chucherko takie...

No tak, z ta kiełbaska to niedobrze... :9
moja mama twierdzi, że ja w ogole źle psy traktuję bo mówię do nich moje głupocizny albo śmierdzioluszki...

Posted

łacia mam prawdopodobnie nietolerancję pokarmową... :( mam ją głodzić a jak nie pomoga doraxne leki to antybiotyk:oops:

Ładnie to u mnie w domu teraz nie pachnie:evil_lol:

Posted

Łatencja, też Ci się zachciało nietolerancji :cool3:

Ciotka, wywieś ze 20 choinek zapachowych, albo zapal kadzidełka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bidulina kochana. Jak skończyła się jedna biegunka to zaczęła druga :shake: Iwop zbastuj troszkę z jedzeniem dla Łaciatej. A kadzidełka to dobry pomysł :evil_lol:

Posted

Też chciałam zaproponować odświeżacz powietrza,ale nie chciałam być posądzona o zaśmiecanie wątku... :evil_lol: :eviltong:
A tak na poważnie:nietolerancja pokarmowa...Alergia...Nieładnie,Łatko...:shake: Mieliśmy w naszej lecznicy psiaka z nietolerancją pokarmową.Nie pomagała dieta,leki,nic.Skończyło się na tym,że wet zlecił specjalistyczną karmę...Ale kobitka była niezbyt bogata,kupiła raz...I stwierdziła,że jej na taką karmę nie stać...Suńka trafiła za TM...:-(
Łateczko-Ciocia wet bardzo prosi:masz być zdrowa i tolerować jedzonko!:loveu:

Posted

Bogata nie jestem, ale droga karma to nie problem. Moja onka tylko taka może jeść (chore stawy i jelita)...
Zreszta to nie jest pewne z ta nietolerancją..

Mam pecha bo Kaszmir (pers) od wczoraj tez ma biegunkę):shake: A podawanie mu leków to straszna sprawa:roll: Bardzo się o niego martwię.