Masza4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Foksterierkę ?! :megagrin: :megagrin: :megagrin: O matko, jak ona by śmiesznie wyglądała. Dla mnie cały jej urok w tej gremlińskiej sierści. Komedia! Na lato faktycznie można się zastanowić, ale w zimie zad zmarznie :lol: Ja jakiś czas temu kupiłam maszynkę do strzyżenia psów i postanowiłam, że będę uczyć się robić ładne psy. Poćwiczyłam na moim osobistym-o matko...ludzie na spacerach pytali 'chora?...' :eviltong: Quote
iwop Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Ale wyobrażasz sobie jak ona będzie wygladała wystrzyżona z tymi uszkami gremlina i tłustawą doopką?:p Kocham ją strasznie:oops: Quote
iwop Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Zapraszam na wątek smutnej staruszki Tęsknoty :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122422 Quote
iwop Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Łacia ma poderzenie lambii... Ma powtarzające się biegunki:oops: Quote
Masza4 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No to tak jak wtedy, gdy ją do Ciebie przywiozłam... No niedobrze...Trzebaby odrobaczyć dobrze, czymś pewnym. Znowu była kooopa z krwią? Quote
iwop Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Nie, krwi nie ma. Pieniste biegunki. Była juz odrobaczana, ale leczenie lamii jest długotrwałe... Quote
Margo05 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Znów dziewuszka się namęczy :-( Iwop, jesteś swietą opiekunką, a łacia przy Tobie po prostu pięknieje :loveu: Quote
iwop Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Miałam do czynienia z wieloma psami, ale takiego jak łacia to jeszcze nie znałam. Pies idealny i tyle...:loveu: Quote
iwop Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 cOŚ CIOTKA MASZA ŁACI NIE ODWIEDZA:mad: Łacia i Zuzia :loveu: Quote
malagos Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ale inne ciotki zagladają i się radują :loveu: Quote
Masza4 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Coś starsznie dziwnego mi się zrobiło. Nie mogłam nigdzie znaleźć wątku Łaci! Ani przez wyszukiwanie dogo, ani przez założone przeze mnie wątki! Już myślałam, że może nie ja też watek zakładałam...:oops: Iwop a co to za czarnulek psi obok Łatencji? Słuchajcie, czy znacie kogoś z Mielca, kto pomógłby w przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej? Quote
iwop Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Ciocia Masza do Łaci -Tadaraci wcale nie zagląda:mad: A łacia to niezła artysia się zrobiła:evil_lol: Quote
Masza4 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Iwop nawet nie wiesz jak wczoraj cierpiałam... Wracaliśmy z Jasła, przez Tarnobrzeg. Chcieliśmy zajechać do Was i uściskać. Niestety nic nam z tego nie wyszło, bo warunki na drodze były trudne i nie wiadomo kiedy zastała nas noc :-( A tak już się nastawiłam, że może zobaczę mojego Gremlinka :-( Quote
iwop Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Łaciulka została nazwana przez jedno z dzieci - Łacia Tadaracia i czasami do niej mówię "Tadaratka" :roll: Nadal jest idealnym psem, chociaż czasami na spacerku nie słucha tylko zasuwa pod lasek ażgremlinowate uszy jej się trzęsą :evil_lol: Tadaratka za młodu mogła być małym włóczikijem...:cool3: Quote
Masza4 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bo podobno była włóczykijem... I dlatego ten głupi babsztyl oddał ją do schrona. Okej-włóczykijem może i była, ale że rozgryzała oczka w siatce to nie uwierzę. Dobrze, że Łacia ma Ciebie, iwop! Quote
iwop Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Taa... rozgryzała siatkę:roll: Głupia baba oddała ja na moje szczęście :p Tadaracia - tłusta doopeczka :evil_lol: Quote
iwop Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Cóż... niestety musze sie przyznać do czegoś co wielu osobom może sie nie spodoba, ale trudno... Łatka została wymieniona dzisiaj na psa bardzo rzadkiej rasy :p - TERIER GREMLINUS. Niestety, Łacia to poczciwa psina, ale bardzo gubiła sierść a higiena w domu przeciez jest najważniejsza!:eviltong: Terier gremlinowaty to pies wyjątkowy: - wybitna i oryginalna uroda - wyjątkowa, wybitna inteligencja i wrodzona kultura, przynależna tylko tej rasie. - posiada jedyną wadę: chrapie jak odrzutowiec:evil_lol: , ale nie ma osób idealnych! Zdjęcia mojego wybitnego gremlina przedstawie później. Quote
Masza4 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ODRZUTOWIEC!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Nikt się nie gniewa, iwop, a przynajmniej nie ja :) Muszę odwiedzić jakoś Łacię, nie odpuszczę w tym roku ! :evil_lol: Quote
iwop Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 ciociu Maszo, uważam, że zachowujesz się bardzo nieodpowiedzialnie!:mad: Przywiozłaś do mnie gremlinka i ani razu nie zrobilaś kontroli poadopcyjnej! A kto wie co ja z Łatką robię?! Łacia niestety utuczyła się jak mały prosiaczek:p I wcale taki ideał nie jest :evil_lol: Na spacerkach zdarza jej się podrypciać (zarzuca wtedy chudą doopką i tłustym brzusiem) zupełnie w druga stronę i ani mysli się wtedy słuchać! Łacia to mój największy skarb - pies terapeutyczny od złych nastrojów - wystarczy popatrzeć na jej cudne uszy z frędzlami i jej niewinna minke i zły humor mija! Quote
Masza4 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ojjj Iwop...Tyle rzeczy dziwnych mi się w życiu przytrafiło i czasu brak-no wstyd jak nic! Nie wiem gdzie oczy schować :oops: A może faktycznie Łacia taka chuda i ledwo żywa czeka na mnie w oknie :cool3: Kontrola musi być! Obiecuję, że w wakację przyjedziemy w odwiedziny i wyściskamy caaały dzień :loveu: Quote
iwop Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 zostałam ochrzaniona przez weta:oops: Byłysmy z łacia na szczepieniu i Łacia została zważona :oops: Niestety utuczyłam ją trochę za bardzo, ale nie wiem jak ją odchudzić... Fakt, że Łaciek przypomina trochę wietnamską świnkę:eviltong: W poniedziałek idę do szpitala (mam operację) i łaciek bedzie u mojej siostry przez około 10 dni i niestety tam to nie schudnie. :evil_lol: Każdy kto poznał moją łaciatą świneczkę, twierdzi, że nie widział IDEALNIEJSZEGO I MILSZEGO psa! Quote
Masza4 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A ryjek ma? Jak nie - to nie wietnamska :evil_lol: Trzymaj się mocno iwop, pamietaj, że widzimy się w wakacje :) Buźki! Quote
iwop Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Masza, Łacia nie ma ryjka tylko śliczną buzię:p Quote
Masza4 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Iwop, mam nadzieję, że cała i zdrowa jesteś już w domciu z Łacią :cool3: bo w przyszłym tygodniu prawdopodobnie będziemy przejeżdżać przez Ostrowiec, więc może jakieś spotkanko małe? :razz: Quote
iwop Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Zapraszamy :) Muszę niestety przyznać, że Łacia po raz pierwszy sprawiła mi wielką przykrość :( Zagryzła malutką przepióreczkę, która spacerowała ze swoją mamą koło lasu... Aż się popłakałam...:-( Przepiórka -matka biegała potem jak oszalała... Quote
Recommended Posts