Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety jak przyjechalam drugi raz to nie jest dobrze lekarze wprost powiedzieli mi że mam się modlić żeby mąż przeżył...w żołądku znaleźli granulki kreta(tego do udrażniania rur)...niestety,już częściowo wżarte w ściankę...nie dało rady wypłukać...

Posted

boże, jak to sie tam znalazło???

Wet-siostra, tak mi przykro, że nie mozemy ci pomóc :shake:
Trzymam kciuk żeby wszystko było dobrze:oops:

Posted

[quote name='iwop']Nie jestem pewna czy Łatka szuka domu...:oops:[/quote]

Też tak ,sobie cichutko, żeby nie zapeszyć, myślałam. To cudowna wiadomość.............:lol: :-( :lol: :-(

Posted

nie chodzi o liczbę osob na wątku...

Łatki nie oddam obcym osobom. Jezeli moi przyjaciele jej nie zaadoptują to oddam ją tylko dogomaniakowi albo nikomu.

Posted

[quote name='iwop']nie Chodzi O LiczĘ OsÓbna WĄtku...

Łatki Nie Oddam Obcym Osobom. Jezeli Moi Przyjaciele Jej Nie ZaadoptujĄ To Oddam JĄ Tylko Dogomaniakowi Albo Nikomu.
aaa. to jestesmy w domu o co chodzi :razz:

Posted

[quote name='iwop']nie Chodzi O LiczĘ OsÓbna WĄtku...

Łatki Nie Oddam Obcym Osobom. Jezeli Moi Przyjaciele Jej Nie ZaadoptujĄ To Oddam JĄ Tylko Dogomaniakowi Albo Nikomu.
aaa. to jestesmy w domu o co chodzi

Posted

Zobaczyłam dziś pod sklepem takiego psa. Aż musiałam zrobic mu zdjęcie, bo taki podobny do Łatki, że hej!

W Lublinie nie mamy dobrego hotelu. Wiele osób poleca Otrębusy k.W-wy. Miała tam jechać kiedyś moja sunia, ale nie dojechała, także osobiście nie wiem jak to wygląda.