Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukamy więc domu cały czas. To faktycznie musi być dom w 1000% pewny, bo Łatka jest za wrażliwa, żeby trafić do byle kogo. Prześwietlimy go z pewnością :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano mamy zdjęcia ale wkleimy poźniej..:eviltong: Filmiki dalej nie wchodzą. To chyba mój komp coś fiksuje...

Ja wiem, że zrobienie qooopala to nie jest prosta sprawa ale u Łaci to ceremonia - trzeba przebiec dwa razy wzdłuż lasku, obwachać krzaczki, trawę, pogrzebać i po 20 zakrętasach złożyć swoją cenną qoopę na właściwym miejscu... :p Strach pomysleć co by to było gdyby do dyspozycji był tylko mały trawniczek:evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Ja wiem, że zrobienie qooopala to nie jest prosta sprawa ale u Łaci to ceremonia - trzeba przebiec dwa razy wzdłuż lasku, obwachać krzaczki, trawę, pogrzebać i po 20 zakrętasach złożyć swoją cenną qoopę na właściwym miejscu... :p Strach pomysleć co by to było gdyby do dyspozycji był tylko mały trawniczek:evil_lol:

:megagrin: :roflt: :ylsuper: :megagrin: :haha: :roflt: :megagrin: :grins: :D :ylsuper: :grins: :haha: :ylsuper: :D :roflt:

Posted

Obiecuję, że wkleje dzisiaj:oops:

Łatka niestety nabiera od mojej onki głupich zwyczajów:mad: Moja Mela niestety rano i gdy przychodze do domu po nawet krótkiej nieobecności - biega jak szalona i wrzeszczy jak opetana... Łatka gdy nie znała Meli (Mela była opare dni u mojej mamy) to grzecznie siedziała na dupce albo merdała ogonkiem... Teraz natomiast biega za Melką jak oszalała. Całe szczęście, że nie wyje tak jak ona...:roll:

Posted

Ale to w sumie dobry objaw...Łacia przystosowala się do mieszkania u Ciebie i czuje się bezpieczna. Jak była u mnie, miałam wrażenie, że nawet boi się spojrzeć mi w oczy, a co mowić o szalonym merdaniu, albo szczekaniu :crazyeye: Owszem, czasem zamerdała raz czy dwa, ale tak nieśmiało i przepraszająco, że aż się szkoda psa robiło...

Posted

Łatka zakolegowała się z dwoma psami z bloku....Natomiast jak widzi dużego psa to poszczukuje i biegnie do mnie:razz: Strasznie śmiesznie to wygląda:p
Między dziewczynkami dochodzi do małych scysji - sprawa jest poważna:cool3: bo chodzi o kolejnośc wychodzenia i wchodzenia do domu... Każda chce być pierwsza:evil_lol:

Posted

A propos tego wchodzenia i wychodzenia. Zauważyłam jak Łatka była u mnie, że jak widzi, że ktoś się ubiera, a jeszcze jak trzyma smycz (!) to wkłada nos między futrynę a drzwi i czeka kiedy pojawi się tylko malutka szparka :lol: Komedia z nią!

Posted

Masza powiem szczerze - ubóstwiam moją Melę, ale niestety bywa baaardzo męcząca ze swoimi fobiami... Natomaist Masza to psi ideał. I ta jej mina gremlina...:evil_lol:
Co do jedzonka - to wyjada mięso a ryż zostawia chyba dla mnie :razz: Za to bardzo lubi suche jedzonko. Bardzo przypasował jej do gustu RC Medium Mature i zjada je w nietypowej pozycji (musze zrobić fotkę) - mianowicie na leząco...:p

Kikou łatka jest niestety u mnie tylko na tymczasie :)

Posted

iwop napisał(a):
.... RC Medium Mature i zjada je w nietypowej pozycji (musze zrobić fotkę) - mianowicie na leząco...:p

Och iwop to bardzo typowa pozycja przynajmniej dla mojej suczki. Sonia nie tylko, że je na leżąco ale jeszcze obejmuje łapami miskę, tak ją przytula do siebie, do swej piersi :evil_lol:

Posted

Moj Dropsik jak je suche to takze lezy wygodnie. Ale suche to on najlepiej zjada jak ktos przychodzi do nas. Boi sie ze mu ktos podje.A moze zrobic ogloszenia na nasz region? Tu nam jakos idzie z adopcjami.

Posted

Ja tam nie miałam psa jedzącego na leżąco:eviltong:

Monika ale gdzie ogłosic Łatkę ? w Ostrowcu? bo nie zrozumiałam...:oops:

Łatka:

Posted

Jaki sympatyczny pyszczek, no i to spojrzenie .....
Próbuję sobie wyobrazić jak to Łatka siedzi i rozplątuje siatkę ogrodzeniową u swej byłej opiekunki :shake:. No, jaka. Pewnie siedziała na ogonku i łapkami tę siatkę .......:mad:

Posted

iwop napisał(a):
Lothia, chyba trzeba zmienić wszystko... Łatka raczej nie ma więcej niz 10 lat. Została porzucona - jej właścicielka chciała aby ją uspiono. To pies ideał. Zgadza się z psami, kotami, jest czysta, doskonale się słucha na spacerach. Łacia -przytulanka :p
w ogole chyba trzeba napisac od nowa...

Lothia jeżeli pytasz o to samo ogłoszenie to tak jak juz pisałam chyba trzeba napisac wszystko od nowa...

Posted

Czy ktoś mi może napisać super tekst do ogłoszeń?

Łatka ma 10 albo troche więcej lat. jest psem idealnym: nie brudzi, nie szczeka, słucha na sacerze, przyjaźni się z psami i kotami, lubi ludzi, nie ma żadnych lęków