Masza4 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Szukamy więc domu cały czas. To faktycznie musi być dom w 1000% pewny, bo Łatka jest za wrażliwa, żeby trafić do byle kogo. Prześwietlimy go z pewnością :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja oddałam laptop do naprawy i jestem odcięta od netu,dziś przyszłam na pocztę ale to nie to samo...Czekam aż laptop wróci.Pamiętam oŁatce... Quote
Masza4 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Biegniemy szukać domu Piękna! Iwop jakieś fotki może teges? :oops: Strasznie za Łatulą tęsknię :roll: Quote
iwop Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ano mamy zdjęcia ale wkleimy poźniej..:eviltong: Filmiki dalej nie wchodzą. To chyba mój komp coś fiksuje... Ja wiem, że zrobienie qooopala to nie jest prosta sprawa ale u Łaci to ceremonia - trzeba przebiec dwa razy wzdłuż lasku, obwachać krzaczki, trawę, pogrzebać i po 20 zakrętasach złożyć swoją cenną qoopę na właściwym miejscu... :p Strach pomysleć co by to było gdyby do dyspozycji był tylko mały trawniczek:evil_lol: Quote
Masza4 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 iwop napisał(a): Ja wiem, że zrobienie qooopala to nie jest prosta sprawa ale u Łaci to ceremonia - trzeba przebiec dwa razy wzdłuż lasku, obwachać krzaczki, trawę, pogrzebać i po 20 zakrętasach złożyć swoją cenną qoopę na właściwym miejscu... :p Strach pomysleć co by to było gdyby do dyspozycji był tylko mały trawniczek:evil_lol: :megagrin: :roflt: :ylsuper: :megagrin: :haha: :roflt: :megagrin: :grins: :D :ylsuper: :grins: :haha: :ylsuper: :D :roflt: Quote
Masza4 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A ja dalej uparcie proszę i czekam na fotki :painting: Quote
iwop Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Obiecuję, że wkleje dzisiaj:oops: Łatka niestety nabiera od mojej onki głupich zwyczajów:mad: Moja Mela niestety rano i gdy przychodze do domu po nawet krótkiej nieobecności - biega jak szalona i wrzeszczy jak opetana... Łatka gdy nie znała Meli (Mela była opare dni u mojej mamy) to grzecznie siedziała na dupce albo merdała ogonkiem... Teraz natomiast biega za Melką jak oszalała. Całe szczęście, że nie wyje tak jak ona...:roll: Quote
Masza4 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ale to w sumie dobry objaw...Łacia przystosowala się do mieszkania u Ciebie i czuje się bezpieczna. Jak była u mnie, miałam wrażenie, że nawet boi się spojrzeć mi w oczy, a co mowić o szalonym merdaniu, albo szczekaniu :crazyeye: Owszem, czasem zamerdała raz czy dwa, ale tak nieśmiało i przepraszająco, że aż się szkoda psa robiło... Quote
iwop Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Łatka zakolegowała się z dwoma psami z bloku....Natomiast jak widzi dużego psa to poszczukuje i biegnie do mnie:razz: Strasznie śmiesznie to wygląda:p Między dziewczynkami dochodzi do małych scysji - sprawa jest poważna:cool3: bo chodzi o kolejnośc wychodzenia i wchodzenia do domu... Każda chce być pierwsza:evil_lol: Quote
kikou Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :hmmmm::hmmmm::hmmmm:...gdzie ona lepszy domek znajdzie niz u Iwop...? Quote
Masza4 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 A propos tego wchodzenia i wychodzenia. Zauważyłam jak Łatka była u mnie, że jak widzi, że ktoś się ubiera, a jeszcze jak trzyma smycz (!) to wkłada nos między futrynę a drzwi i czeka kiedy pojawi się tylko malutka szparka :lol: Komedia z nią! Quote
iwop Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Masza powiem szczerze - ubóstwiam moją Melę, ale niestety bywa baaardzo męcząca ze swoimi fobiami... Natomaist Masza to psi ideał. I ta jej mina gremlina...:evil_lol: Co do jedzonka - to wyjada mięso a ryż zostawia chyba dla mnie :razz: Za to bardzo lubi suche jedzonko. Bardzo przypasował jej do gustu RC Medium Mature i zjada je w nietypowej pozycji (musze zrobić fotkę) - mianowicie na leząco...:p Kikou łatka jest niestety u mnie tylko na tymczasie :) Quote
kikou Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 wiem oczywiscie..... ale zawsze mozesz to zmienic.... Quote
iwop Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Kikou, jestem w Ostrowcu jedynym tymczasem i jeżeli łacia u mnie zostanie to nie pomoge żadnemu innemu psu... A szkoda :( Quote
KrystynaS Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 iwop napisał(a):.... RC Medium Mature i zjada je w nietypowej pozycji (musze zrobić fotkę) - mianowicie na leząco...:p Och iwop to bardzo typowa pozycja przynajmniej dla mojej suczki. Sonia nie tylko, że je na leżąco ale jeszcze obejmuje łapami miskę, tak ją przytula do siebie, do swej piersi :evil_lol: Quote
kikou Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ...to Wy chyba dwa leniwce macie , a nie psiaki...;) Quote
KrystynaS Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja bym określiła to tak: umiłowanie leżenia skrzyżowane z umiłowaniem jedzenia :-D Quote
monika55 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Moj Dropsik jak je suche to takze lezy wygodnie. Ale suche to on najlepiej zjada jak ktos przychodzi do nas. Boi sie ze mu ktos podje.A moze zrobic ogloszenia na nasz region? Tu nam jakos idzie z adopcjami. Quote
iwop Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ja tam nie miałam psa jedzącego na leżąco:eviltong: Monika ale gdzie ogłosic Łatkę ? w Ostrowcu? bo nie zrozumiałam...:oops: Łatka: Quote
KrystynaS Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jaki sympatyczny pyszczek, no i to spojrzenie ..... Próbuję sobie wyobrazić jak to Łatka siedzi i rozplątuje siatkę ogrodzeniową u swej byłej opiekunki :shake:. No, jaka. Pewnie siedziała na ogonku i łapkami tę siatkę .......:mad: Quote
iwop Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 iwop napisał(a):Lothia, chyba trzeba zmienić wszystko... Łatka raczej nie ma więcej niz 10 lat. Została porzucona - jej właścicielka chciała aby ją uspiono. To pies ideał. Zgadza się z psami, kotami, jest czysta, doskonale się słucha na spacerach. Łacia -przytulanka :p w ogole chyba trzeba napisac od nowa... Lothia jeżeli pytasz o to samo ogłoszenie to tak jak juz pisałam chyba trzeba napisac wszystko od nowa... Quote
iwop Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Czy ktoś mi może napisać super tekst do ogłoszeń? Łatka ma 10 albo troche więcej lat. jest psem idealnym: nie brudzi, nie szczeka, słucha na sacerze, przyjaźni się z psami i kotami, lubi ludzi, nie ma żadnych lęków Quote
Recommended Posts