Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze... :oops:Łatka zjadła normalne jedzonko: ryż, marchewka, mięso plus kwasy omegan i prawie natychmiast zwymiotowała...Co to może być...?:shake:

Bardzo pasuje jej suchy RC

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lothia, chyba trzeba zmienić wszystko... Łatka raczej nie ma więcej niz 10 lat. Została porzucona - jej właścicielka chciała aby ją uspiono. To pies ideał. Zgadza się z psami, kotami, jest czysta, doskonale się słucha na spacerach. Łacia -przytulanka :p
w ogole chyba trzeba napisac od nowa...

Posted

Iwop zdjęcia są cudne! Malwinka i jej zabójcze spojrzenie-czad :lol: Fajnie, że Łacia zaklimatyzowała się z legowisku i zgadza się z Melą, uff...
A to, że szczeka na panów koszących trawę bardzo mnie cieszy!!! Znaczy to, że już powoli dochodzi do siebie po schronisku :angryy:

Co do jedzonka-sądzę, że Łatka może jeść zbyt szybko. U mnie pochłaniała wszystko w minutę. Wprawdzie nie wymiotowała, ale bałam się, że będzie...A może dawać jej sam RC? To pełnowartościowa karma, zębiszcza jeszcze przyzwoite, tylko cena wyższa :oops:

Posted

O mamo! Moja Łata w telewizorze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz rację-nogę do robienia sio podnosi genialnie! I oczywiście musiała być poprawka po Meli :evil_lol:

Posted

Mój internet chyba coś za wolno chodzi...

W ostrowcu straszna burza. Moja melka panicznie boi się grzmotów i okazuje się, że Łatka tez burzy się boi.... Siedza teraz w kątach.:oops:

Posted

Wróciłysmy od weta. Łatka miała glisty :( Była zagliżdżona na potęgę...

Wszystko wraca do normy. Zjadla rano suche RC dla seniorów a o 15 normalne jedzonko - ryz z mięsem i marchewką.
Ciekawe, że odkąd Łatka jest poza schronem to nikt oprócz Maszy tutaj nie zagląda..:razz:

a przeciez to tylko tymczas...:mad:

Moge byc rzadko na dogo. Nie jestem w zbyt dobrej formie.:roll:

Posted

Tak jak się spodziewałam-robale. I pewnie dlatego k-ki jelit krwawiły. Czy teraz kooopa jest już ok? A saneczki? Wyciskaliście z Twoim wetem gruczoły pupne?

Posted

Łacia jest juz odrobaczona. Zjada normalnie i kupa też prawidłowa:cool3:

Strasznie mi się chce z niej śmiać bo zawsze "poprawia" suisuanie po Meli, nawet żeby to kilka razy było :evil_lol:

Wczoraj Łacia wpakowała mi się do łóżka:eviltong:
W ogóle to trudno mieć przy niej zły humor bo ona ma zawsze taką minę gremlinka:loveu:

Posted

Iwop Łatka Cię pokochała. Trudno było mi się z nią rozstawać, bo przez tą jedną noc, kiedy była u mnie bardzo się zżyłyśmy, Łatka mi zaufała. Bałam się tych początków u Ciebie. Tego, że od początku będzie musiała budować tę więź. Ale na szczęście Łatka przyzwyczaiła się do Meli, do kotów i najważniejsze-do Ciebie. Jestem taka szczęśliwa dzięki Łatencji! :loveu:

Posted

Masza bo Łatka jest psem wyjątkowo kontaktowym i przytulastym... Nie zapominaj jednak, że Łatka jest u mnie na tymczasie:cool3:
Szturcha nosem żeby ja głaskac a nawet potrafi wpakowac się na kolana ku wielkiemu zaniepokojeniu Melki :)