iwop Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Kurcze... :oops:Łatka zjadła normalne jedzonko: ryż, marchewka, mięso plus kwasy omegan i prawie natychmiast zwymiotowała...Co to może być...?:shake: Bardzo pasuje jej suchy RC Quote
lothia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 dziewczyny co zmienic w ogloszeniu, bo ono jeszcze "schroniskowe" http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&if=13955 Quote
iwop Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Lothia, chyba trzeba zmienić wszystko... Łatka raczej nie ma więcej niz 10 lat. Została porzucona - jej właścicielka chciała aby ją uspiono. To pies ideał. Zgadza się z psami, kotami, jest czysta, doskonale się słucha na spacerach. Łacia -przytulanka :p w ogole chyba trzeba napisac od nowa... Quote
iwop Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Filmik z łatką nr 1: http://pl.youtube.com/watch?v=Tay4JDssanw Quote
Masza4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iwop zdjęcia są cudne! Malwinka i jej zabójcze spojrzenie-czad :lol: Fajnie, że Łacia zaklimatyzowała się z legowisku i zgadza się z Melą, uff... A to, że szczeka na panów koszących trawę bardzo mnie cieszy!!! Znaczy to, że już powoli dochodzi do siebie po schronisku :angryy: Co do jedzonka-sądzę, że Łatka może jeść zbyt szybko. U mnie pochłaniała wszystko w minutę. Wprawdzie nie wymiotowała, ale bałam się, że będzie...A może dawać jej sam RC? To pełnowartościowa karma, zębiszcza jeszcze przyzwoite, tylko cena wyższa :oops: Quote
Masza4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 O mamo! Moja Łata w telewizorze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz rację-nogę do robienia sio podnosi genialnie! I oczywiście musiała być poprawka po Meli :evil_lol: Quote
iwop Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Masza jest jeszcze 3 filmiki z tego spaceru ale na razie you toube ich nie przyjmuje :mad: Quote
Masza4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mam nadzieję, że się w końcu załadują, już nie mogę się doczekać :loveu: :cool3: :loveu: :cool3: :loveu: :cool3: Quote
iwop Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Mój internet chyba coś za wolno chodzi... W ostrowcu straszna burza. Moja melka panicznie boi się grzmotów i okazuje się, że Łatka tez burzy się boi.... Siedza teraz w kątach.:oops: Quote
iwop Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Wróciłysmy od weta. Łatka miała glisty :( Była zagliżdżona na potęgę... Wszystko wraca do normy. Zjadla rano suche RC dla seniorów a o 15 normalne jedzonko - ryz z mięsem i marchewką. Ciekawe, że odkąd Łatka jest poza schronem to nikt oprócz Maszy tutaj nie zagląda..:razz: a przeciez to tylko tymczas...:mad: Moge byc rzadko na dogo. Nie jestem w zbyt dobrej formie.:roll: Quote
kikou Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 zaglądamy oczywiście... mnie mozecie odpytac nawet jak na klasowce... kiedy i jaka Latka :cunao::cunao:miala kupkę... i nie tylko... Quote
emilia2280 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja wszystko czytam codziennie. Niewiele mówié, bo jest tylko lepiej z kazdym postem :p Quote
Masza4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tak jak się spodziewałam-robale. I pewnie dlatego k-ki jelit krwawiły. Czy teraz kooopa jest już ok? A saneczki? Wyciskaliście z Twoim wetem gruczoły pupne? Quote
Margo05 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja czytam, ale się nie odzywam, bo się nie znam na psich dolegliwościach :oops: Quote
Masza4 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Emilio, doszedł dziś przelew za podróż. Dzięki!!! :calus: Quote
Masza4 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Właśnie iwop, co u Łatuni? Czy je już dobrze, nie wymiotuje? JAk tam koopka? Łata dostała już coś na robale? Quote
iwop Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Łacia jest juz odrobaczona. Zjada normalnie i kupa też prawidłowa:cool3: Strasznie mi się chce z niej śmiać bo zawsze "poprawia" suisuanie po Meli, nawet żeby to kilka razy było :evil_lol: Wczoraj Łacia wpakowała mi się do łóżka:eviltong: W ogóle to trudno mieć przy niej zły humor bo ona ma zawsze taką minę gremlinka:loveu: Quote
Margo05 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 I będzie za Łaci pies kanapowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
EVA2406 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Iwop, ja też tu regularnie zaglądam ;). Nie odzywam się, ale cieszę się bardzo, bardzo...........:lol: :lol: :lol: Quote
Masza4 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Iwop Łatka Cię pokochała. Trudno było mi się z nią rozstawać, bo przez tą jedną noc, kiedy była u mnie bardzo się zżyłyśmy, Łatka mi zaufała. Bałam się tych początków u Ciebie. Tego, że od początku będzie musiała budować tę więź. Ale na szczęście Łatka przyzwyczaiła się do Meli, do kotów i najważniejsze-do Ciebie. Jestem taka szczęśliwa dzięki Łatencji! :loveu: Quote
iwop Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Masza bo Łatka jest psem wyjątkowo kontaktowym i przytulastym... Nie zapominaj jednak, że Łatka jest u mnie na tymczasie:cool3: Szturcha nosem żeby ja głaskac a nawet potrafi wpakowac się na kolana ku wielkiemu zaniepokojeniu Melki :) Quote
Recommended Posts