Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wmarkos']witam. czekamy na wasz przyjazd dziś była sesja zdięciowa z Barym kilka fotek jest wysłane do DIF i bardzo proszę o je wklejenie na dogo pozdrawiamy i czekamy na przyjęcie wycieczki mam nadzieję że wkońcu do niej dojdzie,:multi: i nikt jej nie odwoła.:loveu::loveu::loveu:

Wiesz co, Wmarkos? Za wcześnie go tak napastowałeś... Zanim się wszystkie zorganizujemy to upłynie kilka dni i będziesz musiał jeszcze raz....:eviltong:

Ciotki! Patrzta i podziwiajta co wmarkosik robi z naszego pupila:

A to zdjęcie zwala mnie z nóg i nadaje się na "metamorfozy":

Balsamik normalnie na zbolałe i zniechęcone dusze dogomaniaczek!! :p

Posted

No cudo po prostu :loveu:
Jak moja Mała! DIF mnie ciągle oskarża, że też Małą pastuję, a to prostu piękna, wypielęgnowana i dobrze odżywiona sierść i tyle :p

Posted

zdrojka napisał(a):
Jak moja Mała! DIF mnie ciągle oskarża, że też Małą pastuję, a to prostu piękna, wypielęgnowana i dobrze odżywiona sierść i tyle :p

Ty się Zdrojka nie tłumacz. Już Cię ludzie na mieście widzieli jak wiadrami pastę kupujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:

Posted

Margo05 napisał(a):
Ty się Zdrojka nie tłumacz. Już Cię ludzie na mieście widzieli jak wiadrami pastę kupujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:

Tak tak ja też widziałąm te tiry z pastą i napisem "ZDROJKA" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zdrojka napisał(a):

Pastujesz i koniec!! :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

Zeby się tylko za wiele nie zebrało, bo ktoś się załapie na bagażnik:cool3: aha, yoorek jedzie z nami:cool3::cool3::cool3: będzie w swojej torbie więc Baruś go nie zażre:evil_lol:

Posted

Dawna Pani Barego z nieba cieszy się widząc,ze jej pupil,jej przyjaciel ma wspaniały dom,milość i ciepło domowego ogniska u dobrych ludzi.Dobro powraca.Życzę tego z całego serca opiekunowi Barego.

Posted

Margo05 napisał(a):

DIF, zmień już tytuł, bo ja już mam domek :loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To suuuper!!! Dawaj adres, to po drodze do do Barego wpadniemy po/do Ciebie :drink1:!!!

A kiedy kcecie jechać?? Pewnie w jakiś weekend, prawda?
A mój TZ przeważnie w weekendy pracuje i nie mam co z gnojcami zrobić :placz:!!

Posted

DIF napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To suuuper!!! Dawaj adres, to po drodze do do Barego wpadniemy po/do Ciebie :drink1:!!!

A kiedy kcecie jechać?? Pewnie w jakiś weekend, prawda?
A mój TZ przeważnie w weekendy pracuje i nie mam co z gnojcami zrobić :placz:!!

Witam. widzę że niezła wycieczka się szykuje w odwiedziny:multi: oj bedzie się działo jak tyle cioteczek zjedzie, czekamy z Barulem i zapraszamy.:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='wmarkos']Witam. widzę że niezła wycieczka się szykuje w odwiedziny:multi: :multi::multi:oj bedzie się działo jak tyle cioteczek zjedzie, czekamy z Barulem i zapraszamy.:loveu::loveu::loveu:[/