Margo05 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Tyle wiedźm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='wmarkos']witam. czekamy na wasz przyjazd dziś była sesja zdięciowa z Barym kilka fotek jest wysłane do DIF i bardzo proszę o je wklejenie na dogo pozdrawiamy i czekamy na przyjęcie wycieczki mam nadzieję że wkońcu do niej dojdzie,:multi: i nikt jej nie odwoła.:loveu::loveu::loveu: Wiesz co, Wmarkos? Za wcześnie go tak napastowałeś... Zanim się wszystkie zorganizujemy to upłynie kilka dni i będziesz musiał jeszcze raz....:eviltong: Ciotki! Patrzta i podziwiajta co wmarkosik robi z naszego pupila: A to zdjęcie zwala mnie z nóg i nadaje się na "metamorfozy": Balsamik normalnie na zbolałe i zniechęcone dusze dogomaniaczek!! :p Quote
Margo05 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jaki piękny :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Hotel KADIF Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Margo05 napisał(a):Jaki piękny :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bo napastowany pastą do czarnego obuwia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!! Quote
Isadora7 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ależ piękny... słuchajcie łzy mam w oczach... a jak pomyśle o tych tuftach-obrończyniach made in Halinów to mi się nóż w kieszeni otwiera. Quote
Margo05 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Wmarkos, co to za pasta? Kupię sobie do butów :) Quote
zwierzus Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Margo tylko uważaj bo jak porządnie wypastujesz to będziesz oślepiać butkami :evil_lol: Quote
zdrojka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No cudo po prostu :loveu: Jak moja Mała! DIF mnie ciągle oskarża, że też Małą pastuję, a to prostu piękna, wypielęgnowana i dobrze odżywiona sierść i tyle :p Quote
Margo05 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 zdrojka napisał(a):No cudo po prostu :loveu: Jak moja Mała! DIF mnie ciągle oskarża, że też Małą pastuję, a to prostu piękna, wypielęgnowana i dobrze odżywiona sierść i tyle :p Ty się Zdrojka nie tłumacz. Już Cię ludzie na mieście widzieli jak wiadrami pastę kupujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Margo05 napisał(a):Ty się Zdrojka nie tłumacz. Już Cię ludzie na mieście widzieli jak wiadrami pastę kupujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Tak tak ja też widziałąm te tiry z pastą i napisem "ZDROJKA" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 zdrojka napisał(a):No cudo po prostu :loveu: Jak moja Mała! DIF mnie ciągle oskarża, że też Małą pastuję, a to prostu piękna, wypielęgnowana i dobrze odżywiona sierść i tyle :p Pastujesz i koniec!! :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
majqa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Oniemiałam, toto na fotkach to na pewno Baruś??? :loveu: :-o :loveu: Ileż mu lat z karku spadło!!! :-o Quote
Hotel KADIF Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='majqa']Oniemiałam, toto na fotkach to na pewno Baruś??? :loveu: :-o :loveu: Ileż mu lat z karku spadło!!! :-o :loveu::loveu::loveu: A zerknij na wątek Jantarka: http://www.dogomania.pl/forum/f85/psie-dziecko-z-worka-juz-w-nowym-super-domu-nowe-zdjecia-str-28-nie-dacie-wiary-106425/index28.html To dopiero przemiana!! :loveu: Quote
Margo05 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A ja z offikiem zapraszam Was do Pani Joli i jej podopiecznych. Majeczko, potrzebna mi tam Twoja pomoc :cool3: Quote
zwierzus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jak tam, lista na turnus odmładniający u wmarkosa skompletowana?:cool3: Quote
Erazm Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Zeby się tylko za wiele nie zebrało, bo ktoś się załapie na bagażnik:cool3: aha, yoorek jedzie z nami:cool3::cool3::cool3: będzie w swojej torbie więc Baruś go nie zażre:evil_lol: Quote
Denisek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dawna Pani Barego z nieba cieszy się widząc,ze jej pupil,jej przyjaciel ma wspaniały dom,milość i ciepło domowego ogniska u dobrych ludzi.Dobro powraca.Życzę tego z całego serca opiekunowi Barego. Quote
Margo05 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jakoś się upchniemy : Najwyżej poprosimy kogoś, by nogą dopchał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I jeszcze musi dobrze drzwi zatrzasnąć żeby się wiedźmy po drodze nie rozsypały :diabloti: Quote
Margo05 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Słusznie zwierzus prawisz, słusznie :evil_lol: DIF, zmień już tytuł, bo ja już mam domek :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Margo05 napisał(a): DIF, zmień już tytuł, bo ja już mam domek :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To suuuper!!! Dawaj adres, to po drodze do do Barego wpadniemy po/do Ciebie :drink1:!!! A kiedy kcecie jechać?? Pewnie w jakiś weekend, prawda? A mój TZ przeważnie w weekendy pracuje i nie mam co z gnojcami zrobić :placz:!! Quote
wmarkos Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 DIF napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To suuuper!!! Dawaj adres, to po drodze do do Barego wpadniemy po/do Ciebie :drink1:!!! A kiedy kcecie jechać?? Pewnie w jakiś weekend, prawda? A mój TZ przeważnie w weekendy pracuje i nie mam co z gnojcami zrobić :placz:!! Witam. widzę że niezła wycieczka się szykuje w odwiedziny:multi: oj bedzie się działo jak tyle cioteczek zjedzie, czekamy z Barulem i zapraszamy.:loveu::loveu::loveu: Quote
wmarkos Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='wmarkos']Witam. widzę że niezła wycieczka się szykuje w odwiedziny:multi: :multi::multi:oj bedzie się działo jak tyle cioteczek zjedzie, czekamy z Barulem i zapraszamy.:loveu::loveu::loveu:[/ Quote
Erazm Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wypatrzę tylko w który weekend jestem słomianą wdową:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ogłaszam wtedy zbiórkę. Dziewczyny, kto może coś doradzić w takim przypadku? Może wiecie gdzie uderzyć? Ja się przyznaję bez bicia nie mam doswiadczenia zupełnie, ale nie było wyjścia http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrwany-spod-igly-smierci-cudny-pluszaczek-124107/?highlight= Quote
zwierzus Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 wmarkos, szykuj stojak na miotły :evil_lol: Quote
Recommended Posts