Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margo05 napisał(a):
Difuś, Ty myśl, co Mikołaj ma zawieźć do Wmarkosa :cool3::cool3:

yyy... no czekamy przecież na liścik!

typuję:
1. worek karmy (jeśli Bary takową szamie?)
2. ogromna "sztuczna" kość do żucia (ja osobiście bym jej do ust nie wzięła :shake:)
3.???? :PROXY5::PROXY5::PROXY5:

Posted

[quote name='zwierzus']Kiedy chcesz :eviltong:. Jak mnie nie będzie to przekażę Magdzie żeby dała :cool3:

Oj! To się dogadamy! Do odwiedzin jest jeszcze kwilka....

A Ty się nie doczepiasz do dachu? Zarezerwuję Ci miejsce obok mnie (bo w środku to się chyba nie pomieścim..) poplotkujemy trochu! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:diabloti:[quote name='zwierzus']Nie doczepię się TYM RAZEM :shake:. Młody ma urodziny 07.12 i się goście zapowiedzieli :placz: I znowu gary :placz:

Biedna zwierzus.... :glaszcze: Szczerze Ci współczuję!! :placz::shake:

Pozdrowię Barego od Ciebie!!!! :eviltong::drinking::evil_lol:

Posted

Qrde... cholery jedne.....!!!! :-x

Znowu muszę iść po szmatę i czyścić monitor, a już mi się środek kończy!! :shake:

Zaplułam go "puree ziemniaczanym ze śmietanką i pieczarkami".... I wszystko przez Was.... :obrazic::obrazic::obrazic:
:eviltong:

Posted

DIFuś, koniecznie się w niego zaopatrz bo jeszcze nie raz oplujesz monitor :evil_lol::eviltong:.
Margo prababcia będzie zachwycona ale kto w razie czego uratuje jej sztuczną szczękę?? Ja w podbierak łapię tylko koty, z małymi przedmiotami nie ma doświadczenia :oops:

Posted

Zwierzus, spoko, sztuczną szczękę przed jazdą wyjmiemy, włożymy do kieszonki, a babci zamiast damy kiełbachę, niech se wiezie na ognicho! A jak se nad tą pochodnią co to w ręku mieć będzie potrzyma to i zje kobiecina w drodze i marudzić, że głodna nie będzie :loveu:

Posted

Zwierzus, nie będzie chciała szczęki, bo będzie miała buzię zajetą memłaniem kiełbachy :evil_lol:

Matko jedyna, jak my gadamy o Twojej prababci? :crazyeye: Przepraszam :oops:

Posted

Zwierzus pierwsza pójdzie na stracenie:placz::placz::placz: Margo sugerujesz, że nasza kolej też nadejdzie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Za co???? Za grzechy Zwierzusia:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Eee tam, babcia do rękoczynów się nie posunie :evil_lol:. Jesteście bezpieczne. A zanim dam babci poczytać, wcisnę jej młodego w ręce. Dzieckiem rzucać nie będzie :eviltong:

Posted

Ale Wy wredne jesteście....:cool3: Wyśmiewać się z babci/prababci a tu piesio od ERAZM-a czeka na ratunek....!! :shake:
Jazda mi na wątek a nie się szczenami babcinymi zajmować.....!! :diabloti:

ps. mogę babcię Zosię dorzucić do grona..?!;)