Hotel KADIF Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='zwierzus']DIF, odbierzesz ode mnie prezent mikołajkowy dla Barulka? Powiedz tylko.... KIEDY:cool3::loveu:, [SIZE=2]bo gdzie to wiem:eviltong:!!!! Quote
zwierzus Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kiedy chcesz :eviltong:. Jak mnie nie będzie to przekażę Magdzie żeby dała :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Margo05 napisał(a):Difuś, Ty myśl, co Mikołaj ma zawieźć do Wmarkosa :cool3::cool3: yyy... no czekamy przecież na liścik! typuję: 1. worek karmy (jeśli Bary takową szamie?) 2. ogromna "sztuczna" kość do żucia (ja osobiście bym jej do ust nie wzięła :shake:) 3.???? :PROXY5::PROXY5::PROXY5: Quote
Hotel KADIF Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='zwierzus']Kiedy chcesz :eviltong:. Jak mnie nie będzie to przekażę Magdzie żeby dała :cool3: Oj! To się dogadamy! Do odwiedzin jest jeszcze kwilka.... A Ty się nie doczepiasz do dachu? Zarezerwuję Ci miejsce obok mnie (bo w środku to się chyba nie pomieścim..) poplotkujemy trochu! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nie doczepię się TYM RAZEM :shake:. Młody ma urodziny 07.12 i się goście zapowiedzieli :placz: I znowu gary :placz: Quote
Hotel KADIF Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 :diabloti:[quote name='zwierzus']Nie doczepię się TYM RAZEM :shake:. Młody ma urodziny 07.12 i się goście zapowiedzieli :placz: I znowu gary :placz: Biedna zwierzus.... :glaszcze: Szczerze Ci współczuję!! :placz::shake: Pozdrowię Barego od Ciebie!!!! :eviltong::drinking::evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bierz młodego na maskę, gości na sanki i jedziem :evil_lol: Zachwyceni będą kuligiem :evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Taaa, zwłaszcza prababcia :evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Prababci dasz pochodnię w łapkę i zoabczysz jaka będzie zachwycona :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Qrde... cholery jedne.....!!!! :-x Znowu muszę iść po szmatę i czyścić monitor, a już mi się środek kończy!! :shake: Zaplułam go "puree ziemniaczanym ze śmietanką i pieczarkami".... I wszystko przez Was.... :obrazic::obrazic::obrazic: :eviltong: Quote
Margo05 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Difuś, w Lidlu jest dobry i niedrogi środek na monitor :evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 DIFuś, koniecznie się w niego zaopatrz bo jeszcze nie raz oplujesz monitor :evil_lol::eviltong:. Margo prababcia będzie zachwycona ale kto w razie czego uratuje jej sztuczną szczękę?? Ja w podbierak łapię tylko koty, z małymi przedmiotami nie ma doświadczenia :oops: Quote
Margo05 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Zwierzus, spoko, sztuczną szczękę przed jazdą wyjmiemy, włożymy do kieszonki, a babci zamiast damy kiełbachę, niech se wiezie na ognicho! A jak se nad tą pochodnią co to w ręku mieć będzie potrzyma to i zje kobiecina w drodze i marudzić, że głodna nie będzie :loveu: Quote
zwierzus Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No tak. Ale jak będzie chciała jeść to sobie szczękę wyciągnie. Chyba że włożę ją do własnej kieszonki. Bleee... Quote
Margo05 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zwierzus, nie będzie chciała szczęki, bo będzie miała buzię zajetą memłaniem kiełbachy :evil_lol: Matko jedyna, jak my gadamy o Twojej prababci? :crazyeye: Przepraszam :oops: Quote
zwierzus Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Prababcią jest dla mojego dziecka. Dla mnie babcią :loveu:. A ma ogromne poczucie humoru i gdyby to czytała to śmiałaby się razem z nami więc spoko :evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No nie wiem ;) Może jej pokaż nasze żarty jak przybędzie do Ciebie :eviltong: Quote
Erazm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No, to Zwierzusia długo nie zobaczymy:placz::placz::placz: Quote
Margo05 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Biedna Zwierzus :placz::placz::placz: Prababcia jak przeczyta o tej kiełbasie to dopiero da nam czadu :cool3::placz::placz: Quote
Erazm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zwierzus pierwsza pójdzie na stracenie:placz::placz::placz: Margo sugerujesz, że nasza kolej też nadejdzie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Za co???? Za grzechy Zwierzusia:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
zwierzus Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Eee tam, babcia do rękoczynów się nie posunie :evil_lol:. Jesteście bezpieczne. A zanim dam babci poczytać, wcisnę jej młodego w ręce. Dzieckiem rzucać nie będzie :eviltong: Quote
Erazm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 wklejam gdzie mogę i nie mogę;), sorki http://www.dogomania.pl/forum/f521/dzis-dzien-zyczliwosci-potrzebny-transport-dla-jamniczki-z-ostrody-do-warszawy-125381/ Quote
Hotel KADIF Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Ale Wy wredne jesteście....:cool3: Wyśmiewać się z babci/prababci a tu piesio od ERAZM-a czeka na ratunek....!! :shake: Jazda mi na wątek a nie się szczenami babcinymi zajmować.....!! :diabloti: ps. mogę babcię Zosię dorzucić do grona..?!;) Quote
Recommended Posts