Margo05 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Zaraz szczenami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zwierzus już nam prawie podawała babcię na talerzu za innym wątku, ale się zreflektowała :evil_lol: ale tylko dlatego, że babcia może być łykowata :eviltong: Quote
zwierzus Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Margo, tylko dlatego żebyście kotów nie obżarły :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ufffff..... wylądowawszy na wątku.... ale była podróż :shake::evil_lol: od Korka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przezyje-nie-przezyje-jak-w-rosyjskiej-ruletce-blagamy-o-dt-125297/index7.html#post11309131 do Barego kawał drogi.....:evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ciotka DIF, a coś Ty taka zalatana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zwierzus, no tak, lepiej bacię na talerzu poświęcić, niż zwierzaczki głodzić :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Margo05 napisał(a):Ciotka DIF, a coś Ty taka zalatana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cholercia, bo latam po tych wątkach jak gupia i na końcu nie wiem co, na jakim, w jaki sposób i gdzie komentowałam..... :mdleje: Ratuja co się da..... ;) Czy 6 grudnia aktualny??!! :mad: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 A jeśli chodzi o babcie.... Nigdy bym Wam swojej Zosi nie powierzyła!!! Wredne jesteście i tyla..... :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
zwierzus Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 DIF napisał(a):A jeśli chodzi o babcie.... Nigdy bym Wam swojej Zosi nie powierzyła!!! Wredne jesteście i tyla..... :obrazic::obrazic::obrazic: Oooo DIFuś, moja babcia też Zosia :loveu: Quote
Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 hih, moja mama tez Zosia, a kiedy do niej się wybieram to oświadczam yoorkowi, ze jedziemy do babci Zosi Quote
Margo05 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Babcia mojego TŻ też Zośka :evil_lol::evil_lol: Może założymy "klub wnuczek Zosiowych" :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bardzo mi sie to podoba, trzeba będzie założyć fotogalerię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wmarkos Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 witam... ciekawe czy cioteczki pamiętają że,:crazyeye: 6-grudzień -2008.już niedługo.:multi::multi::multi: Quote
Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Oczywiście, samochód gotowy do drogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Erazm napisał(a):Oczywiście, samochód gotowy do drogi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój plecak również.... :eviltong::evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ale jeszcze nie do końca spakowany bo u mnie cały czas czeka prezent dla Barulka :cool3:. DIF :mad: Quote
Hotel KADIF Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 zwierzus napisał(a):Ale jeszcze nie do końca spakowany bo u mnie cały czas czeka prezent dla Barulka :cool3:. DIF :mad: :oops::oops::oops: Odbiorę w poniedziałek!! :p Quote
Hotel KADIF Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dziewczyny co z wyjazdem!? Ze mną wielki znak zapytania - ma chore dzieciaki i jestem uziemiona a w sobotę chyba nie będę miała ich z kim zostawić. I chyba nie jest to dobry pomysł, żeby je ciągnąć taki kawał drogi, bo rozniosą wmarkosowi chatę.... :shake: To maluchy w końcu - mają 3 i 5 lat! :diabloti: Aha i przez tę chorobę nie odebrałam upominku dla Baruli od zwierzusia :oops:! Ale siedzę od tygodnia w domu i ruszam się tylko na krótkie przewietrzenie... Quote
Hotel KADIF Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Założyłam wątek szczeniora z Halinowa! Loluś i jego mama są umieszczeni w DT, ale na moją wyraźną i usilną prośbę. Wobec tego czuję się bardzo odpowiedzialna za ich adopcję. Sunia ma banerek w moim podpisie a tutaj jest wątek Lolka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/halinow-k-w-wy-2-m-ce-szczeniackie-szczesliwe-zycie-co-dalej-z-nim-126377/#post11366214 Pomóżcie nam, proszę!! :modla::-( Jest problem (jak zwykle :diabloti:) z męską częścią DT!!! Quote
Erazm Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nikt się nie odzywał... Okazało się, ze Terkę trzeba będzie złapać, bo zaraz się oszczenii o ile się nie oszczeniła... Wmarkos ma pewnie nas dość...:-(:-(:-( Obiecanki cacanki, ale wreszcie jest miejsce gdzie będzie można sukę umieścić i wysterylizować...:oops::oops::oops: Quote
Hotel KADIF Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Erazm'] Wmarkos ma pewnie nas dość...:-(:-(:-( Obiecanki cacanki, ale wreszcie jest miejsce gdzie będzie można sukę umieścić i wysterylizować...:oops::oops::oops: Nie martw się, zrozumie!!! Dzisiaj zadzwonię wieczorem do niego i pogada! Sprawa Terki jest naprawdę bardzo pilna a naprawdę trudno się zgrać ze wszystkim..... No i off, już większości znany: Pilna pomoc potrzebna dla tego psa!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/kupka-kosci-skora-poraniona-do-granic-mozliwosci-pomocy-126436/ Bardzo prosimy!!!!!! Quote
zwierzus Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Twój wątek ale offik tym razem znany :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 zwierzus napisał(a):Twój wątek ale offik tym razem znany :eviltong: Oj, bo takie jesteście szybkie, że nie nadążam za Wami !!:mad::evil_lol: Quote
zwierzus Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dopalacze się skończyły ??:evil_lol::eviltong: Quote
wmarkos Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='DIF']Nie martw się, zrozumie!!! Dzisiaj zadzwonię wieczorem do niego i pogada! Sprawa Terki jest naprawdę bardzo pilna a naprawdę trudno się zgrać ze wszystkim..... No i off, już większości znany: Pilna pomoc potrzebna dla tego psa!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/kupka-kosci-skora-poraniona-do-granic-mozliwosci-pomocy-126436/ Bardzo prosimy!!!!!! WIEDZIAŁEM....że tak się skończy wasz przyjazd, więcej gadania a tu nici, ja a barula i mama całkowicie straciły zaufanie do wszystkich ciotek:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts