Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zwierzus napisał(a):
wmarkos, szykuj stojak na miotły :evil_lol:

Na jakie miotły, kobieto.... :diabloti: \
Przyjedziemy kurtu...kltu.... kulturalnie autobusem prowadzonym przez ciotkę ERAZM!! :shake:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, właśnie:angryy: A poza tym ja jestem nowoczesna jędza i jeśli latam to tylko na odkurzaczu! Fi, też mi, na miotłach, średniowiecze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Prawda jak się miotłą leciało, ten szum wiatru... a tu buczy i trzeba mieć wielki generator na ogonie... Z drugiej strony jak dodam mocy, to żadna miotła mnie nie dogoni:eviltong:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja mam miotłe z dopalaczem więc wiatr mi nie straszny.

Oooooo, widzę, że koleżanka Nimbusem 2000 dysponuje!!! Chwali się, chwali :)
A da koleżanka się czasem przelecieć? Znaczy się na miotle? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Margo05 napisał(a):
Oooooo, widzę, że koleżanka Nimbusem 2000 dysponuje!!! Chwali się, chwali :)
A da koleżanka się czasem przelecieć? Znaczy się na miotle? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nooo dobrze, że dodałaś że na miotle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Margo05 napisał(a):
Się zreflektowałam w ostatniej chwili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coś wesoła noc dzisiaj, bo i koty mi głupieją :placz:

Ja siedze i dziergam aukcje, nie miałam weny kilka dni a teraz odpaliło. Faktycznie szalona noc.

Posted

Margo05, nie możesz sobie pozwolić na taki luksus jak zasypianie o każdej porze i w każdej pozycji.Ty zawsze musisz być zwarta i gotowa do działania,a więc: na baczność:evil_lol:.Uściskajcie ode mnie wmarkosa/też go kocham:evil_lol:/.

Posted

ło matko, na baczność! A nichby i na baczność, byle się wyspać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie TŻ chrapie, dziecko stęka, a koty mruczą. A ja? A ja klikam :diabloti:

Posted

Ja też bym padła, ale nie widzę już miejsca obok mojego TZ.Dwa psy i kocur tak się rozwaliły na łóżku,że chyba znowu muszę się skulić w embrionka/dobrze,że jestem drobnej postury:evil_lol:/, aby doznać tego luksusu snu/ o kolorowych nie wspomnę/.

Posted

Ja mam duże wyrko (4 m2), więc się zmieszczę, choć gabaryty mam konkretne :evil_lol: Ale o wygodzie to mogę zapomnieć. Muszę jakoś dziecko wyksmitować do jej pokoju :evil_lol: