Hotel KADIF Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 zwierzus napisał(a):wmarkos, szykuj stojak na miotły :evil_lol: Na jakie miotły, kobieto.... :diabloti: \ Przyjedziemy kurtu...kltu.... kulturalnie autobusem prowadzonym przez ciotkę ERAZM!! :shake: Quote
Erazm Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No, właśnie:angryy: A poza tym ja jestem nowoczesna jędza i jeśli latam to tylko na odkurzaczu! Fi, też mi, na miotłach, średniowiecze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Może i średniowiecze ale jakie romantyczne i ekologiczne :eviltong: Quote
Erazm Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Prawda jak się miotłą leciało, ten szum wiatru... a tu buczy i trzeba mieć wielki generator na ogonie... Z drugiej strony jak dodam mocy, to żadna miotła mnie nie dogoni:eviltong: Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Miotły odpadają, bo jak wiatr będzie to trzy dni będziem leciały :diabloti: Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Margo05 napisał(a):Miotły odpadają, bo jak wiatr będzie to trzy dni będziem leciały :diabloti: Ja mam miotłe z dopalaczem więc wiatr mi nie straszny. Quote
Margo05 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja mam miotłe z dopalaczem więc wiatr mi nie straszny. Oooooo, widzę, że koleżanka Nimbusem 2000 dysponuje!!! Chwali się, chwali :) A da koleżanka się czasem przelecieć? Znaczy się na miotle? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Margo05 napisał(a):Oooooo, widzę, że koleżanka Nimbusem 2000 dysponuje!!! Chwali się, chwali :) A da koleżanka się czasem przelecieć? Znaczy się na miotle? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nooo dobrze, że dodałaś że na miotle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Się zreflektowałam w ostatniej chwili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś wesoła noc dzisiaj, bo i koty mi głupieją :placz: Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Margo05 napisał(a):Się zreflektowałam w ostatniej chwili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś wesoła noc dzisiaj, bo i koty mi głupieją :placz: Ja siedze i dziergam aukcje, nie miałam weny kilka dni a teraz odpaliło. Faktycznie szalona noc. Quote
zwierzus Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja też tak chcę :placz:. Przynajmniej czasami :placz:. Bo chwilowo zasypiam o każdej porze dnia i nocy w dowolnie wybranej pozycji :razz: Quote
Margo05 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zwierzus, a ja bym tak chciała troszkę pozasypiać jak Ty :placz: Quote
zachary Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Margo05, nie możesz sobie pozwolić na taki luksus jak zasypianie o każdej porze i w każdej pozycji.Ty zawsze musisz być zwarta i gotowa do działania,a więc: na baczność:evil_lol:.Uściskajcie ode mnie wmarkosa/też go kocham:evil_lol:/. Quote
Margo05 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ło matko, na baczność! A nichby i na baczność, byle się wyspać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie TŻ chrapie, dziecko stęka, a koty mruczą. A ja? A ja klikam :diabloti: Quote
zachary Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja też klikam.Wiesz jak to się nazywa: nałóg, uzależnienie:evil_lol:.Margo05, możesz zasnąć na stojąco;).../tyle to możesz/.Pa. Quote
Margo05 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zaraz to padnę pod biurko :evil_lol: Kolorowych snów :loveu: Quote
zachary Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja też bym padła, ale nie widzę już miejsca obok mojego TZ.Dwa psy i kocur tak się rozwaliły na łóżku,że chyba znowu muszę się skulić w embrionka/dobrze,że jestem drobnej postury:evil_lol:/, aby doznać tego luksusu snu/ o kolorowych nie wspomnę/. Quote
Margo05 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja mam duże wyrko (4 m2), więc się zmieszczę, choć gabaryty mam konkretne :evil_lol: Ale o wygodzie to mogę zapomnieć. Muszę jakoś dziecko wyksmitować do jej pokoju :evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Zrobił się wątek sypialniany :evil_lol: Quote
zachary Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 I miłosny, bo wszystkie ciotki były zakochane w Barulku, a teraz jeszcze we Wmarkosie, ale numer:evil_lol:. Quote
Margo05 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Trza na cenzurę uważać i eliminować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Obejrzyjcie się czy cenzura przez ramię nie zagląda, bo się narobi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts