Cekinka13* Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 hm... ja nie wiem, ale od jakiegoś czasu go nie widziałam... Quote
Isadora7 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Cekinka13*']Oj tak, ja znam tego psa! Blisko mojego domu chodził, czasem go dokarmiałam, poiłam... później nie wiedziałam co się z nim stało, bo nie przychodził, obwiałam się najgorszego, ale teraz już wiem, że trafił do schroniska... Eh... biedak jeden.... :-( HOP! Ranyboskie. To pewniak? Ciekawa jestem co DIF powie Quote
Cekinka13* Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 nie wiem, ale od jakiegoś czasu go nie widziałam... i jak zobaczyłam ten wątek, to pomyślałam, że jest w schronisku i dlatego taki wniosek..... Ale tak czy owak, podnoszę! Quote
Wet-siostra Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Czy to pewne z tym schroniskiem???Na pewno będzie mu tam lepiej,niż na ulicy,ale z drugiej strony tęsknota za dawną właścicielką połączona ze stresem w nowym miejscu to mieszanka wybuchowa...Trzymaj się,piesku!!!!!:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Bary cały czas myślę o tobie. Co teraz robisz? Gdzie jesteś? Biedny psiaku:-(:-(:-( [SIZE=6]Daj znać gdzie jesteś, a jak rzeczywiście w schronie to w którym? Quote
Hotel KADIF Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Isadora7'] Gdzie jesteś? [SIZE=6]Daj znać gdzie jesteś, a jak rzeczywiście w schronie to w którym? Dziewczyny!!!! Nie żartujcie ze mnie!!!!! Czy sądzicie, że oddałabym Barego do schronu bez Waszej wiedzy!!??? Czy sądzicie, że zdjęcia ośnieżonego Barego z dnia wczorajszego pochodzą ze schronu!!!!??? Czy sądzicie, że DIF nie poruszyłaby wszystkich strun, żeby ratować tego psa????!!!! Czy sądzicie,że DIF odstawia na wątku jakąś pieprzoną szopkę!!!!??? [quote name='Cekinka13*']Oj tak, ja znam tego psa! Blisko mojego domu chodził, czasem go dokarmiałam, poiłam... później nie wiedziałam co się z nim stało, bo nie przychodził, obwiałam się najgorszego, ale teraz już wiem, że trafił do schroniska... Eh... biedak jeden.... :-( HOP! Kiedy...gdzie...w jakim schronie???? Poproszę o daty i miejsca!!!! Nie znam historii tego psa..... [quote name='majqa']Bary trafił do schroniska???:crazyeye: "I Ty... Brutusie" zwątpiłaś we mnie?......:mdleje::mdleje::mdleje:Przykre.... Oto zdjęcia Barego z dnia dzisiejszego: to miejsce raczej nie wygląda na schronisko :angryy:: Kto ma ochotę przyjechać do Halinowa i MNIE sprawdzić??!!! :razz: Zła jestem na Was....za brak zaufania!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Jest mi przykro, że zwątpiłyście we mnie..... :grab::grab::grab: Quote
Isadora7 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Isadora7']Ranyboskie. To pewniak? Ciekawa jestem co DIF powie DIF jak widzisz czekałam na Twoją wypowiedź bo ona jest dla mnie wiążąca. Sorry jak inaczej zrozumiałaś, może przez to ranyboskie. Ale to zawsze używam jak słyszę jakąś "sensację" widać to i w innych wątkach. Kurde nie zwątpiłam. Jak bym zwątpiła zdjęłabym aukcje i ogłoszenia. Dobra popatrzę teraz które zdjątka wrzucić. ps. czakałam na ciebie, dopiero teraz wyjdę spokojnie. Aha i moje pytanie BARY GDZIE JESTEś pojawiło się we wcześniejszych niż plotka postach, ja po prostu kopiuje do podnoszenia wątku i tylko ewentualnie coś dopisuję Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja nie zwątpiłam. Wiedziałam, że byśmy o tym wiedzieli. Czekaliśmy tylko na Ciebie dowiedzieć się, czy naprawdę Bary jest w schronisku. Quote
Isadora7 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dołożyłam jeszcze jedno wyróżnienie na aukcji: Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii. No i wstawiłam w treść świeże zdjęcia: http://allegro.pl/show_item.php?item=329608761 :p Quote
Wet-siostra Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja pytałam,bo nic mi na ten temat moja Przyjaciółka nie mówiła,a to wywołało niedowierzanie...Nagle schron???Hycel jakiś,czy cu?????:shake:No,z jednej strony miałby tam lepiej,niż na ulicy,ale...Okej.Jest na ulicy.Nie,nie okej.Psiaku,do domku!!!:loveu: Quote
Cekinka13* Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Aaaa, czyli jednak psiak nie jest w schronisku! :multi:No i bardzo dobrze. Kurde, jakbym miała warunki, to bym go wzięła do siebie jako DT, ale niestety nie mam! :angryy: :shake: :placz: Do góry piesku!! Quote
Martunia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 O tak, najważniejsze, żeby Bary znalazł domek. :) Do góry ! Quote
ocelot Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 DIF kochana nikt w Ciebie nie zwątpił. Napisz nam czy wchodzi na posesję i czy przedsionek otwarty... Quote
maggiejan Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Oczywiscie, Dif. Tylko jak nie ma się pełnej kontroli nad sytuacją, a jakaś plotka gruchnie to człowiek nie wie co myśleć, przecież rzeczywiście jakiś hycel mógł go zgarnąć. :shake: Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Cekinka13*'](...) ale teraz już wiem, że trafił do schroniska... Eh... biedak jeden.... :-( HOP! DIFuś a w dupkę dać?????????????????????????????????????? Zobaczy cytata!!! Nie bałam się, że załatwiłaś mu schron tylko, że ktoś to zgłosił i psa zgarnięto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRUTUS NIE JEST PRZECIWKO TOBIE I WCIĄŻ PO TEJ SAMEJ STRONIE RUBIKONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Becia66 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jejku, tyle domów naokoło i to całkiem fajnych......czy nikogo serducho nie ruszy z okazji świąt ? przecież ludziska widzą tego psa codziennie...:shake: Quote
Cekinka13* Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pieska często widuję w mojej okolicy, ale niestety nie mam warunków nawet na DT.. :shake: pozatym Bary, mój pies, nie toleruje samców.... :placz: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a to sie porobilo jeden cytat i tak afera :evil_lol: no ale i dobrze ze Bary nie jest w schronie ;) ale dalej szuka domku!! Quote
Recommended Posts