Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cekinka13*']Oj tak, ja znam tego psa! Blisko mojego domu chodził, czasem go dokarmiałam, poiłam... później nie wiedziałam co się z nim stało, bo nie przychodził, obwiałam się najgorszego, ale teraz już wiem, że trafił do schroniska... Eh... biedak jeden.... :-( HOP!

Ranyboskie.
To pewniak?

Ciekawa jestem co DIF powie

Posted

nie wiem, ale od jakiegoś czasu go nie widziałam... i jak zobaczyłam ten wątek, to pomyślałam, że jest w schronisku i dlatego taki wniosek.....
Ale tak czy owak, podnoszę!

Posted

Czy to pewne z tym schroniskiem???Na pewno będzie mu tam lepiej,niż na ulicy,ale z drugiej strony tęsknota za dawną właścicielką połączona ze stresem w nowym miejscu to mieszanka wybuchowa...Trzymaj się,piesku!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']

Gdzie jesteś?
[SIZE=6]Daj znać gdzie jesteś, a jak rzeczywiście w schronie to w którym?

Dziewczyny!!!! Nie żartujcie ze mnie!!!!!

Czy sądzicie, że oddałabym Barego do schronu bez Waszej wiedzy!!???

Czy sądzicie, że zdjęcia ośnieżonego Barego z dnia wczorajszego pochodzą ze schronu!!!!???

Czy sądzicie, że DIF nie poruszyłaby wszystkich strun, żeby ratować tego psa????!!!!

Czy sądzicie,że DIF odstawia na wątku jakąś pieprzoną szopkę!!!!???

[quote name='Cekinka13*']Oj tak, ja znam tego psa! Blisko mojego domu chodził, czasem go dokarmiałam, poiłam... później nie wiedziałam co się z nim stało, bo nie przychodził, obwiałam się najgorszego, ale teraz już wiem, że trafił do schroniska... Eh... biedak jeden.... :-( HOP!

Kiedy...gdzie...w jakim schronie???? Poproszę o daty i miejsca!!!! Nie znam historii tego psa.....

[quote name='majqa']Bary trafił do schroniska???:crazyeye:

"I Ty... Brutusie" zwątpiłaś we mnie?......:mdleje::mdleje::mdleje:Przykre....

Oto zdjęcia Barego z dnia dzisiejszego:

to miejsce raczej nie wygląda na schronisko :angryy::

Kto ma ochotę przyjechać do Halinowa i MNIE sprawdzić??!!! :razz:

Zła jestem na Was....za brak zaufania!!! :diabloti::diabloti::diabloti:

Jest mi przykro, że zwątpiłyście we mnie..... :grab::grab::grab:

Posted

[quote name='Isadora7']Ranyboskie.
To pewniak?

Ciekawa jestem co DIF powie

DIF jak widzisz czekałam na Twoją wypowiedź bo ona jest dla mnie wiążąca. Sorry jak inaczej zrozumiałaś, może przez to ranyboskie. Ale to zawsze używam jak słyszę jakąś "sensację" widać to i w innych wątkach. Kurde nie zwątpiłam. Jak bym zwątpiła zdjęłabym aukcje i ogłoszenia.

Dobra popatrzę teraz które zdjątka wrzucić.

ps. czakałam na ciebie, dopiero teraz wyjdę spokojnie.

Aha i moje pytanie BARY GDZIE JESTEś pojawiło się we wcześniejszych niż plotka postach, ja po prostu kopiuje do podnoszenia wątku i tylko ewentualnie coś dopisuję

Posted

Ja pytałam,bo nic mi na ten temat moja Przyjaciółka nie mówiła,a to wywołało niedowierzanie...Nagle schron???Hycel jakiś,czy cu?????:shake:No,z jednej strony miałby tam lepiej,niż na ulicy,ale...Okej.Jest na ulicy.Nie,nie okej.Psiaku,do domku!!!:loveu:

Posted

Aaaa, czyli jednak psiak nie jest w schronisku! :multi:No i bardzo dobrze. Kurde, jakbym miała warunki, to bym go wzięła do siebie jako DT, ale niestety nie mam! :angryy: :shake: :placz:

Do góry piesku!!

Posted

Oczywiscie, Dif. Tylko jak nie ma się pełnej kontroli nad sytuacją, a jakaś plotka gruchnie to człowiek nie wie co myśleć, przecież rzeczywiście jakiś hycel mógł go zgarnąć. :shake:

Posted

[quote name='Cekinka13*'](...) ale teraz już wiem, że trafił do schroniska... Eh... biedak jeden.... :-( HOP!
DIFuś a w dupkę dać??????????????????????????????????????
Zobaczy cytata!!! Nie bałam się, że załatwiłaś mu schron tylko, że ktoś to zgłosił i psa zgarnięto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRUTUS NIE JEST PRZECIWKO TOBIE I WCIĄŻ PO TEJ SAMEJ STRONIE RUBIKONU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!