Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już się zastanawiam jak jeszcze ubarwić ogłoszenie, powiem ze ma troche wejśc, jak wstawiłam to zdjęcie jako wiodące. Tylko gdzieś dalej się zacina. Szperam teraz po tym tekście, kurcze

Bary - gdzie jesteś?

Posted

[quote name='TYGRYS-ica.']no mowia ze musi to na Rusi a w Polsce to jak kto chce ale tym razem moze bedzie wyjatek :mdrmed:

No to nie znasz całości, bo potem jest:
A że Polska blisko Rusi to i w Polsce także musi

Zachowajmy więc jednak szczyptę optymizmu i wiary że Baremu sie uda. Wiem że ciężko, mnie również. Ale do ostatniej chwili będę miała nadzieję, ona umiera ostatnia

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
mniejsza o powiedzonka i tak chodzi wszystkim o znalezienie domku dla Barego i miejmy ta nadzieje ze sie ten domek znajdzie jak najszybciej ;)

Jasne że nie chodzi o powiedzonka. To po prostu tez forma podnoszenia do góry wątku.

Bary my tu wszyscy trzymamy za ciebie kciuki

Posted

Pojechałam dzisiaj do Barusia po pracy. Był na terenie posesji i zostałam skutecznie przez niego oszczekana. Ma gdzieś dziurę....
Na swoim terenie czuje się super, ale poza posesją totalne zagubienie....

Dla wielbicieli...oto zdjęcia :p:

Zwróćcie uwagę na otoczenie :shake:. I otwarty dom.... Dzisiaj na pewno u Barego był Pan, który zajmował się jego opiekunką i otworzył mu drzwi.... i tak pewnie nie ma już co tam ukraść a Bary będzie mógł się schronić!

Posted

Czy pieskowi ktoś daje regularnie jedzenie? Może on taki zrezygnowany, bo nie ma już człowieka z którym byłby związany? Może gdyby go ktoś odwiedzał, dawał jeść, pogłaskał to Bary odzyskałby chęć do życia...?

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy pieskowi ktoś daje regularnie jedzenie? Może on taki zrezygnowany, bo nie ma już człowieka z którym byłby związany? Może gdyby go ktoś odwiedzał, dawał jeść, pogłaskał to Bary odzyskałby chęć do życia...?

Do Barego przychodzi siostra Pana, który zajmował się jego opiekunką i daje mu jeść, ale nieregularnie - wtedy kiedy ma czas :-(

Posted

Na pewno Baremu jest smutno bez swojego właściciela...
jak dobrze, że go dzisiaj widziałaś! Mówiłam, że gdzieś się błąkał. A ciekawe, jak spędzi dzisiejszą noc, tak jest zimno... :(

Posted

Martunia napisał(a):
Na pewno Baremu jest smutno bez swojego właściciela...
jak dobrze, że go dzisiaj widziałaś! Mówiłam, że gdzieś się błąkał. A ciekawe, jak spędzi dzisiejszą noc, tak jest zimno... :(

Dzisiaj zrobiłam mu zdjęcia ok.19:30 i ten dom był otwarty a on na terenie posesji. Więc TA noc nie będzie zła.Mam nadzieję, że jutro jak będę jechać do pracy nie zastanę go w takim stanie jak dzisiaj rano.....:placz:
Ale jakie będą następne noce......:-(????????!!!!!

??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Aż się smutno robi. :(
Dobrze, że tą noc dobrze spędzi.
Ale naprawdę, sama się przeraziłam czytając tą wypowiedź, gdy pisałaś o tym, jak go dzisiaj widziałaś na początku... :(

Posted

[quote name='maggiejan']Bari nie jest w Emirze, tylko na stronie...?
Dif, czy Ty byś nie mogła w drodze do pracy zostawiać psiakowi jedzenia i trochę go wygłaskać...?

Bary jest tylko na stronie Emir!

A jeśli chodzi o jedzenie i wygłaskanie to niestety.... rano jak jadę z dzieciakami jestem z reguły mocno spóźniona i na głaski nie ma czasu :oops: A jedzenie.... :shake: Mam w tej chwili cztery psy i dwa koty i nie stać mnie na dokarmianie piątego psa :placz::placz::placz:.
Dogomaniacy wiedzą, że z reguły proszę o pieniądze dla bid z dogo znajdujących się pod moją opieką... Niestety....:oops::placz:

Posted

[quote name='DIF']Bary jest tylko na stronie Emir!
Dogomaniacy wiedzą, że z reguły proszę o pieniądze dla bid z dogo znajdujących się pod moją opieką... Niestety....:oops::placz:
To żaden wstyd...;), może ktoś wpłaci na biedaka, tyle osób sie nim tu interesuje. Chociaż po 10 zł, to się uzbiera na karmę...