Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja też mam nadzieję, że Bary w końcu domek odnajdzie... Musi. :( Quote
Isadora7 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja już się zastanawiam jak jeszcze ubarwić ogłoszenie, powiem ze ma troche wejśc, jak wstawiłam to zdjęcie jako wiodące. Tylko gdzieś dalej się zacina. Szperam teraz po tym tekście, kurcze Bary - gdzie jesteś? Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Padał śnieg u Barego ? Mam nadzieję, że gdzieś się schował przed tym zimnem. :( Quote
Isadora7 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Na razie to wyróżniłam ofertę na allegro (żółte+pogrubienie) [SIZE=2]i myśle dalej Quote
TYGRYS-ica. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Martunia napisał(a):Ja też mam nadzieję, że Bary w końcu domek odnajdzie... Musi. :( no mowia ze musi to na Rusi a w Polsce to jak kto chce ale tym razem moze bedzie wyjatek :mdrmed: Quote
Isadora7 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']no mowia ze musi to na Rusi a w Polsce to jak kto chce ale tym razem moze bedzie wyjatek :mdrmed: No to nie znasz całości, bo potem jest: A że Polska blisko Rusi to i w Polsce także musi Zachowajmy więc jednak szczyptę optymizmu i wiary że Baremu sie uda. Wiem że ciężko, mnie również. Ale do ostatniej chwili będę miała nadzieję, ona umiera ostatnia Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 O moje słowa! Nadzieja zawsze umiera ostatnia... Ja mam nadzieję, że Baremu wkrótce się poszczęści i znajdzie wreszcie jakiś domek. Quote
TYGRYS-ica. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mniejsza o powiedzonka i tak chodzi wszystkim o znalezienie domku dla Barego i miejmy ta nadzieje ze sie ten domek znajdzie jak najszybciej ;) Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja od początku mam nadzieję, że Baremu wkrótce znajdzie się domek. Quote
Isadora7 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):mniejsza o powiedzonka i tak chodzi wszystkim o znalezienie domku dla Barego i miejmy ta nadzieje ze sie ten domek znajdzie jak najszybciej ;) Jasne że nie chodzi o powiedzonka. To po prostu tez forma podnoszenia do góry wątku. Bary my tu wszyscy trzymamy za ciebie kciuki Quote
Hotel KADIF Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Pojechałam dzisiaj do Barusia po pracy. Był na terenie posesji i zostałam skutecznie przez niego oszczekana. Ma gdzieś dziurę.... Na swoim terenie czuje się super, ale poza posesją totalne zagubienie.... Dla wielbicieli...oto zdjęcia :p: Zwróćcie uwagę na otoczenie :shake:. I otwarty dom.... Dzisiaj na pewno u Barego był Pan, który zajmował się jego opiekunką i otworzył mu drzwi.... i tak pewnie nie ma już co tam ukraść a Bary będzie mógł się schronić! Quote
Isadora7 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Musze coś ułożyć o nim i wstawić te zdjęcia. Pomyślę, ale to już pewnie jutro. Na allegro ma najwięcej wejść z psiaków które wstawiałam w tym samym czasie. Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Czy pieskowi ktoś daje regularnie jedzenie? Może on taki zrezygnowany, bo nie ma już człowieka z którym byłby związany? Może gdyby go ktoś odwiedzał, dawał jeść, pogłaskał to Bary odzyskałby chęć do życia...? Quote
Hotel KADIF Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 maggiejan napisał(a):Czy pieskowi ktoś daje regularnie jedzenie? Może on taki zrezygnowany, bo nie ma już człowieka z którym byłby związany? Może gdyby go ktoś odwiedzał, dawał jeść, pogłaskał to Bary odzyskałby chęć do życia...? Do Barego przychodzi siostra Pana, który zajmował się jego opiekunką i daje mu jeść, ale nieregularnie - wtedy kiedy ma czas :-( Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Na pewno Baremu jest smutno bez swojego właściciela... jak dobrze, że go dzisiaj widziałaś! Mówiłam, że gdzieś się błąkał. A ciekawe, jak spędzi dzisiejszą noc, tak jest zimno... :( Quote
Hotel KADIF Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Martunia napisał(a):Na pewno Baremu jest smutno bez swojego właściciela... jak dobrze, że go dzisiaj widziałaś! Mówiłam, że gdzieś się błąkał. A ciekawe, jak spędzi dzisiejszą noc, tak jest zimno... :( Dzisiaj zrobiłam mu zdjęcia ok.19:30 i ten dom był otwarty a on na terenie posesji. Więc TA noc nie będzie zła.Mam nadzieję, że jutro jak będę jechać do pracy nie zastanę go w takim stanie jak dzisiaj rano.....:placz: Ale jakie będą następne noce......:-(????????!!!!! ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Aż się smutno robi. :( Dobrze, że tą noc dobrze spędzi. Ale naprawdę, sama się przeraziłam czytając tą wypowiedź, gdy pisałaś o tym, jak go dzisiaj widziałaś na początku... :( Quote
Hotel KADIF Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Bary na stronie Fundacji EMIR: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WOLONTARIATWARSZAWA/bary.htm Dziękujemy!!!!! Quote
Isadora7 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='DIF']Bary na stronie Fundacji EMIR: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WOLONTARIATWARSZAWA/bary.htm Dziękujemy!!!!! Ooo dobrze :) Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bari nie jest w Emirze, tylko na stronie...? Dif, czy Ty byś nie mogła w drodze do pracy zostawiać psiakowi jedzenia i trochę go wygłaskać...? Quote
Hotel KADIF Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='maggiejan']Bari nie jest w Emirze, tylko na stronie...? Dif, czy Ty byś nie mogła w drodze do pracy zostawiać psiakowi jedzenia i trochę go wygłaskać...? Bary jest tylko na stronie Emir! A jeśli chodzi o jedzenie i wygłaskanie to niestety.... rano jak jadę z dzieciakami jestem z reguły mocno spóźniona i na głaski nie ma czasu :oops: A jedzenie.... :shake: Mam w tej chwili cztery psy i dwa koty i nie stać mnie na dokarmianie piątego psa :placz::placz::placz:. Dogomaniacy wiedzą, że z reguły proszę o pieniądze dla bid z dogo znajdujących się pod moją opieką... Niestety....:oops::placz: Quote
maggiejan Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='DIF']Bary jest tylko na stronie Emir! Dogomaniacy wiedzą, że z reguły proszę o pieniądze dla bid z dogo znajdujących się pod moją opieką... Niestety....:oops::placz: To żaden wstyd...;), może ktoś wpłaci na biedaka, tyle osób sie nim tu interesuje. Chociaż po 10 zł, to się uzbiera na karmę... Quote
Recommended Posts