Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za dobre słowa, które "balsamują" moją duszę :loveu::multi:!!!! I za to wszystko co robicie dla Barego na wątku!!!
Koffane jesteście!!!!

Oto Bary z dzisiejszego śniadanka :loveu::
(trochę ryżu, trochę makaronu i mięęęchooo)

Z obroży NICI i chyba nic z tego nie będzie!! Jak tylko zobaczy ją w moim ręku nawiewa :shake:!

Posted

Witaj,Bary,piesku.Jak Ci,bidaku,mijają święta???Pewnie smutno,głupio pytam...Chciałbyś być ze swoją Pańcią...Ona na pewno patrzy z góry na ćiebie i bardzo się o Ciebie martwi..Na razie podesłała dobre duszyczki,które choć trochę ułatwiają ci życie...Wierzę,że podeśle kogoś,ktoCię pokocha i zapełni pustkę w Twoim wiernym,psim serduszku...Trzymaj się,piesku!!!

Posted

Witaj,DIF,Przyjaciółko!!!!:loveu:Właśnie osiągnęłam kolejny stopień wtajemniczenia!!!!Jak Ci się podoba mój banerek???:eviltong: :evil_lol: :multi:Teraz wszędzie,gdzie się wpiszę,będzie i Bary.Hip,hip,hurrrra!!!!!!!!!!!!!!!:cunao:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Chyba nie do końca mi to wyszło tak,jak chciałam....:mad:No,ale coś-tam jest....

:roflt::roflt::roflt:

Rzeczywiście...jest! Literka "V" :eviltong:

Już do Ciebie dzwonię :evil_lol:!

Posted

[quote name='Cekinka13*']No przydały by się dwie osoby do tej obroży :razz: Jutro razem z DIF założymy mu ją, obiecuję :evil_lol: a żarełko to ja mu jutro kupię ;)

[SIZE=4]Cudnie że jest jeszcze jedna osoba w pobliżu Barego:loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
Tyle osób pomaga Baremu. :) Oby tylko domek znalazł.

Na allegro prawie 1000 wejść na teraz. Za 2 godziny ponawiam allegro w tym samym systemie (z wyróżnieniem)