Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadąc do pracy skręciłam pod dom Barego. I bardzo tego żałuję....bo widok który zastałam zostanie w moim sercu na zawsze.....

Bary siedział pod bramą.....łeb spuszczony do ziemi...oczy przymknięte.....I wiecie co? Był cały ośnieżony ..... nie wiem jak długo tak siedział.....
Jakby naprawdę czekał na ŚMIERĆ...!

Zawołałam go, podniósł się i stał się "normalnym" Barym, ale TEN widok po prostu rozdarł mi serce. Naprawdę się wycofam z dogo...:-( Tylko jeszcze postaram się pomóc Krówce i Baremu.......
Jadąc z dziećmi ryczałam całą drogą a maluchy cały czas pytały "dlaczego" I co ja miałam odpowiedzieć?? Że jego czas się kończy...

Boszzz.. co mamy robić? Już sama nie wiem, myślałam o schronisku ale to dla tego psa będzie naprawdę KONIEC!

Posted

[quote name='DIF']Jadąc do pracy skręciłam pod dom Barego. I bardzo tego żałuję....bo widok który zastałam zostanie w moim sercu na zawsze.....

Bary siedział pod bramą.....łeb spuszczony do ziemi...oczy przymknięte.....I wiecie co? Był cały ośnieżony ..... nie wiem jak długo tak siedział.....

Zawołałam go, podniósł się i stał się "normalnym" Barym, ale TEN widok po prostu rozdarł mi serce. Naprawdę się wycofam z dogo...:-( Tylko jeszcze postaram się pomóc Krówce i Baremu.......
Jadąc z dziećmi ryczałam całą drogą a maluchy cały czas pytały "dlaczego" I co ja miałam odpowiedzieć?? Że jego czas się kończy...

Boszzz.. co mamy robić? Już sama nie wiem, myślałam o schronisku ale to dla tego psa będzie naprawdę KONIEC!

Rany ten Świat jest do doopy:-(:-(:-(

Posted

[quote name='DIF']
to dla tego psa będzie naprawdę KONIEC!

on sie poddaje, zalamany!
ratunku, co robic????????? ta bezradnosc :angryy:
czy [SIZE="4"]nikt z dgm nie ma znajomych z sercem, kawalkiem ogrodu i buda?

Posted

Jesteś pewna, że on się nie nada do bloku??? Ja ocipieję, bo rozważałam nawet wzięcie go do siebie ale...sunia po sterylce, sunia przed sterylką, 2 koty, 2 małe pokoiki, coś zaszwankuje i jestem spakowana. Sama wiesz...chyba aż za dobrze...
U mamy 2 razy tyle zwierząt, ni diabła boksu ani pomieszczenia. Mogę zapomnieć:placz:...........że mnie podkusiło wleźć na Twój wątek. :shake:

Posted

No przed chwilą się dowiedziałam ze 12-letnia jamnisia i jeszcze taka śliczna lalunia z wątków które obserwują mają domki i grzeją już doopki. Wstąpiła we mnie nadzieja że tobie Bary tez sie uda.